Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (po pr.) | Tampa – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 2:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 1:3 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 4:7 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:7 (1:0, 2:0, 1:7)
New York Islanders
Úterý 11.03.2014, 03:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Bailey dokázal vybojovat puk právě v rohu svého obranného pásma a následně jej posunul na CALA CLUTTERBUCKA, jenž se trefil přes celé kluziště do opuštěné klece. Asistence: Josh Bailey, Travis Hamonic.
     
    59:01
    John Tortorella si bere oddechový čas, aby naordinoval svým svěřencům taktiku do poslední minuty.
     
    58:19
    Vancouver to zkouší v šesti!
     
    51:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Isles se dostali do rychlého protiútoku, ve kterém nejprve neprostřelil Lacka Nielsen, ale k puku se dostal Okposo, jenž pro změnu trefil Hamhuise, který zastoupil svého brankáře a puk se následně dostal k ANDERSI LEEOVI, jenž již poslal kotouč do odkryté brány domácích. Asistence: Kyle Okposo, Frans Nielsen
     
    50:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Neuběhlo ani deset vteřin a Isles znovu vedou! Hosté nahodili puk za bránu Canucks, kde jej zastavil Lack, ale jako první se k puku dostal McDonald, jenž poslal puk mezi kruhy, kde byl MATT MARTIN, jenž svou bekhendovou střelou prostřelil brankáře Vancouveru. Asistence: Colin McDonald.
     
    49:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks vyrovnávají utkání! Higgins nahrál na modrou čáru CHRISI TANEVOVI, jenž své nahození dokázal schovat hned za několik hráčů a puk nakonec skončil v bráně Isles, kam se osdrazil do pravé tyče. Asistence: Chris Higgins, Jannik Hansen.
     
    46:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované dokonávají obrat! Okposo již střílel puk z mezikruží do brány Canucks, ale tam bohužel stál hostující Lee, od kterého se odrazil puk na levou stranu k FRANSI NIELSENOVI, jenž znovu poslal kotouč na bránu Canucks, a ten nakonec skončil za Lackem. Asistence: Anders Lee, Kyle Okposo.
     
    44:21
    Sestito (VAN) je vyloučen na další dvě minuty za vražení na hrazení, a tak Islanders mohou dokonat svůj obrat.
     
    43:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York využívá přesilovou hru! CALVIN DE HAAN dostal přihrávku na modrou čáru, odkud jej nahodil směrem na Lacka, a ten musel být někde před domácím brankářem tečován, protože jinak si nedovedu představit, jaktože skončil až bráně domácích. Asistence: Nick Hamonic.
     
    43:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York využívá přesilovou hru! Višňovský posunul puk na Okposa, jenž naznačil střelu, ale nakonec nahrál na levou stranu RYANU STROMOVI, jenž pohotovou střelou překonal Lacka. Asistence: Kyle Okposo, Lubomír Višňovský.
     
    42:24
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    42:24
    Kterou navíc vyhodil ze své pozice Kevin Bieksa (VAN), který tak vyfasoval dvě minuty za zdržování hry.
     
    42:24
    Lee vystřelil ihned po přejetí modré a střela projela Lackovi mezi jeho betony, ale puk se naštěstí pro domácího brankáře odklouzal mimo bránu domácích.
     
    41:41
    Isles budou hrát další přesilovou hru, protože je na dvě minuty vyloučen za držení. Nicklas Jensen (VAN).
     
    41:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    New York využívá přesilovou hru! nahrál křižnou přihrávkou přes brankoviště domácích, kde byl nikým nehlídaný JOSH BAILEY, jenž měl dostatek času, aby si nachystal svou střelu a poslal puk do odkryté části brány. Asistence: Matt Donovan, Brock Nelson.
     
    39:19
    Nicklas Jensen (VAN) musel zlomit hokejku McDonalda, který už byl ve vynikající pozici, ale kvůli přelomené holi nemohl hostující hráč zakončit, a tak odchází útočník Canucks na trestnou lavici.
     
    37:11
    Kesler si při své přihrávce neuvědomil, že je za ním Okposo, který si jeho pas sebral a následně vypálil z mezikruží, ale Lack byl pozorný.
     
    29:27
    Na domácí straně je vyloučen na dvě minuty za hákování Shawn Matthias (VAN).
     
    28:53
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Edler pálil od modré a jeho střelu vyrazil Nabokov před sebe, kde byl Bieksa, jenž svou dorážkou trefil tyč, ale kotouč se znovu odrazil před bránu k RYANU KESLEROVI, a ten už poslal puk do brány Islanders. Asistence: Alexandre Burrows, Kevin Bieksa.
     
    27:30
    Vancouver bude hrát další přesilovou hru, protože je na trestnou lavici poslán na dvě minuty za podražení Brock Nelson (NYI).
     
    24:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jensen poslal puk za bránu Islanders, kde byl HENRIK SEDIN, jenž si s pukem vybruslil zpoza brány a vystřelil na Nabokova, který jeho střelu vyrazil před sebe, kde však dojížděl již ležící Clutterbuck, od kterého se kotouč odrazil za záda ruského brankáře. Asistence: Nicklas Jensen, Tom Sestito.
     
    19:39
    Přesilovka Islanders je u konce, protože Calvin de Haan (NYI) podržel hůl Higginsovi, a tak si jde hostující obránce posedět na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    18:03
    Yannick Weber (VAN) je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení, a tak mohou Islanders v závěru třetiny vyrovnat, protože budou hrát svou druhou přesilovou hru v utkání.
     
    17:17
    McDonald se vřítil po pravé straně do útočného pásma, kde nakonec se svou střelou trefil tyč za Lackem.
     
    15:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Webber dostal nabito na modrou, odkud svou ráznou střelou orazítkoval břevno hostující brány, ale puk se odrazil na hůl CHRISE HIGGINSE, který již poslal kotouč do brány Islanders. Asistence: Yannick Weber, Jason Garrison.
     
    13:56
    Vancouver bude hrát další přesilovou hru, protože je vyloučen Matt Donovat (NYI) na dvě minuty za hákování.
     
    08:55
    Hamonic se z pravé strany prodral až před Lacka, na kterého však nedokázal vyzrát se svou kličkou.
     
    05:39
    Tom Sestito (VAN) je vyloučen na dvě minuty za faul kolenem, a tak budou hrát hosté svou první přesilovou hru.
     
    02:10
    Je tu první vyloučení v utkání, když je na dvě minuty vyloučen Lubomír Višňovský (NYI) za držení hole.
     
    02:08
    Od modré vystřelil Hamhuis a Nabokov jeho střelu vyrazil před sebe, kde si sjel Burrows, jenž se pokusil rychle zakončit, ale ruský brankář dokázal vyrazit i jeho střelu.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 16. Higgins (Webber, Garrison), 25. H. Sedin (Jensen, Sestito), 29. Kesler (Burrows, Bieksa), 50. Tanev (Higgins, Hansen) – 42. Bailey (Donovan, Nelson), 44. Strome (Okposo, Višňovský), 44. Haan (Hamonic), 47. Nielsen (Lee, Okposo), 51. Martin (McDonald), 52. Lee (Okposo, Nielsen), 60. Clutterback (Bailey, Hamonick)


    Vancouver Canucks: Lack (Markstrom) – Tanev, Hamhuis, Bieksa, Edler, Weber, Garrison – Jensen, Sedin, Burrows – Hansen, Kesler, Higgins – Booth, Matthias, Sestito – Dalpe, Schroeder, Archibald.
    Trenér: John Tortorella.

    New York Islanders: Nabokov (Nilsson) – Hamonic, Strait, Višňovský, Hickey, Donovan, de Haan – Okposo, Nielsen, Grabner – Clutterbuck, Nelson, Bailey – McDonald, Strome, Lee – Halmo, Cizikas, Martin.
    Trenér: Jack Capuano.

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Cameron, Sharrers.

    Diváci: 18 910
    bahis siteleri