Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
7:1 (2:0, 4:0, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 11.03.2014, 13:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    A už je to tady opět. V plném počtu se ve třetí třetině hraje opravdu sporadicky. Čtyřminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí dostal Vladimir Butuzov (SIB) a Kazaň může ještě alespoň trochu kosmeticky upravit stav dnešního zápasu.
     
    52:44
    Dvě minuty za hrubost dostávají Alexandrové Romanov (SIB) a Svitov (KZN). Už poněkolikáté v závěrečné třetině se bude hrát ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    48:26
    Na trestnou lavici Kazaně usedá už čtvrtý muž v krátkém časovém sledu. Dvě minuty za podražení dostal Osipov. Nejprve se bude hrát 4 na 3, poté 5 na 3.
     
    47:32
    Emoce tečou proudem, Stepan Zacharčuk (KZN) udeřil Monju do hlavy a obdržel 2+10 minut. Divákům se nesportovní chování Kazaně vůbec nezamlouvá.
     
    46:01
    Dva členové potyčky, Jori Lehterä a Ilja Nikulin dostali dvě minuty za hrubost.
     
    44:28
    Třetí třetina zatím probíhá poklidně. Nyní může "klidné vody" rozčeřit přesilová hra Kazaně. Ivan Lekomcev (SIB) dostal dvě minuty za zdržování hry poté, co kotouč poslal z vlastního obranného pásma do hlediště.
     
    34:25
    Hráči Kazaně porážku neunáší. Jevgenij Medvěděv (KZN) zasáhl Sergeje Šumakova bez okolků a záměrně do obličeje loktem. Hráč Sibiru se poté svíjel na ledě. Nakonec se z něj zvedl sám. Medvěděv v dnešním zápase dohrál. Za zmíněný nešetrný faul obdržel pět minut plus do konce utkání.
     
    30:24
    Potyčku před bránou odnesli dvouminutovým trestem za hrubost Ivan Lekomcev (SIB) a Alexander Burmistrov (KZN). Bude se hrát ve čtyřech mužích na obou stranách.
     
    22:16
    Početní výhodu však tentokrát domácí nevyužijí, ba naopak, budou se muset bránit. Vjačeslav Bělov (SIB) totiž podrazil soupeře a to se nemohlo obejít bez dvouminutového trestu.
     
    21:22
    Nyní si početní výhodu zahrají domácí. Alexander Svitov (KZN) dostal dvě minuty za hrubost. Předešlé dvě přesilové hry Sibiru využil Jonas Enlund.
     
    18:47
    Nyní však domácí fanoušci pískají. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Sergej Šumakov.
     
    16:56
    Domácího kapitána Kopejkina zastavil nešetrným zákrokem kolenem Těreščenko. Nyní už sedí na trestné lavici a může být rád, že obdržel jen dvouminutový trest.
     
    12:32
    Dvě minuty za podražení dostává Shaun Heshka (KZN)
     
    10:25
    Přesilová hra hostujícího mužstva měla jepičí život. Konstantin Kornějev (KZN) si pomohl háčkem a usedá na trestnou lavici.
     
    10:10
    První trest zápasu pro Romanova (SIB), který zasáhl Pesonena hokejkou do tváře a půjde si odpykat dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 13. Enlund (Bělov, Monja), 18. Enlund (Lekomcev, Bělov), 26. Enlund (Martynov), 29. Monja (Lehterä), 32. Ignatuškin (Romanov), 40. Kopejkin (Lehterä), 50. Gubin (Šumakov, Kutuzov) – 46. Varnakov (Nikulin)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Lekomcev, Hrabal, Kutuzov, Alexejev, Bělov, Martynov, Ožiganov- Lehterä, Monja, Enlund- Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev- Gubin, Šumakov, Sannikov- Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov, Butuzov
    Ak Bars Kazaň: Barulin (29. Garipov)- Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Zacharčuk, Osipov, Jarullin- Těreščenko, Petružálek, Petrov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Svitov, Pesonen, Obuchov- Bodrov, Lukojanov, Tkačjov

    Rozhodčí: Gofman, Kiseljov- Birin, Medveděv

    Diváci: 7400
    bahis siteleri