Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
7:1 (2:0, 4:0, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Úterý 11.03.2014, 13:00 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    Výborná souhra domácího mužstva končí sedmým gólem v hostující bráně. Domácí využívají přesilovou hru pět na tři. Po ose Kutuzov- Šumakov se dostal puk na OLEGA GUBINA, který z dobré pozice před bránou prostřelil Garipova. Asistence. Sergej Šumakov, Alexander Kutuzov.
     
    45:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté si připisují čestný úspěch. MICHAIL VARNAKOV clonil Koskinenovi ve výhledu, finský brankář vyrazil kotouč jen před sebe a právě ruský hokejista ho doklepl za brankovou čáru. Asistence: Ilja Nikulin.
     
    39:51
    Sibir právě vstřelil branku!
    Exkluzivní představení Sibiru Novosibirsk pokračuje. Jori Lehterä v přečíslení ideálně našel ALEXEJE KOPEJKINA, který poslal kotouč do odkryté klece bez větších problémů. Asistence: Jori Lehterä.
     
    31:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné. Destrukce favorita pokračuje! IGOR IGNATUŠKIN dostal za bránou i před ní obrovský prostor, kterého dokonale využil. Vyjel před bránu a bezmocného Garipova překonal střelou pod víko. Asistence: Alexander Romanov.
     
    28:11
    Sibir právě vstřelil branku!
    Velká party v Novosibirsku pokračuje! Domácí hokejisté před rozvášněnými fanoušky vedou už o čtyři branky. Jori Lehterä vybídl ke gólů DMITRIJE MONJU, ten si sjel na mezikruží, objel obránce a jeho střelu zastavila až síť Barulinovy brány. Asistence: Jori Lehterä
     
    25:47
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté sice zvýšili útočnou aktivitu, ale jsou to domácí, kdo se dostává do trháku. JONAS ENLUND završil hattrick nádhernou individuální akcí, kdy obelstil několik obránců a také Barulina, aréna bouří a na led padají kšiltovky spokojených fanoušků. Asistence: Jegor Martynov.
     
    17:16
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i svou druhou přesilovou hru. Lekomcevovu střelu od modré vyrazil Barulin jen do míst, kam najížděl JONAS ENLUND, který dorazil kotouč do odkryté klece a posílá domácí mužstvou do dvoubrankového vedení. Asistence: Ivan Lekomcev, Vjačeslav Bělov.
     
    12:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru vzápětí využívá prudkou ranou od modré čáry JONAS ENLUND. Asistence: Vjačeslav Bělov, Dmitrij Monja.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 13. Enlund (Bělov, Monja), 18. Enlund (Lekomcev, Bělov), 26. Enlund (Martynov), 29. Monja (Lehterä), 32. Ignatuškin (Romanov), 40. Kopejkin (Lehterä), 50. Gubin (Šumakov, Kutuzov) – 46. Varnakov (Nikulin)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov)- Lekomcev, Hrabal, Kutuzov, Alexejev, Bělov, Martynov, Ožiganov- Lehterä, Monja, Enlund- Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev- Gubin, Šumakov, Sannikov- Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov, Butuzov
    Ak Bars Kazaň: Barulin (29. Garipov)- Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Zacharčuk, Osipov, Jarullin- Těreščenko, Petružálek, Petrov- Varnakov, Burmistrov, Stapleton- Svitov, Pesonen, Obuchov- Bodrov, Lukojanov, Tkačjov

    Rozhodčí: Gofman, Kiseljov- Birin, Medveděv

    Diváci: 7400
    bahis siteleri