Club Bruggy – Cercle Bruggy 2:0 (kon.) | Anderlecht – Oostende 4:0 (kon.) | Gent – Waregem 0:1 (kon.)
Kortrijk – Genk 2:2 (kon.) | Mechelen – Charleroi 0:3 (kon.) | Lierse – Lokeren 1:2 (kon.)
Mons – Leuven 3:2 (kon.) | Waasland-Beveren – Standard 1:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
4:0 (2:0)
KV Oostende
Neděle 16.03.2014, 18:00 • Stade Constant Vanden Stock, Brusel • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Ve druhé části se prosadil opět Mitrovič, pojistku poté přidal Deschacht. Anderlecht tak utkání zcela ovládl a zdolal Oostende jednozančně 4:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 8:5 (19:55:25)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Hlavní sudí Geldhof nastaví rovnou minutu.
     
    90
    Domácí stále aktivně napadají a nedávají Oostende prostor k zahájení jakéhokoliv útoku. Utkání se již spíše dohrává, příznivci Anderlechtu již pějí oslavné chorály.
     
    88
    Nákop ze třiceti metrů ale skončil pouze v rukavicích Ovona. Hostující brankář ještě zkusil rychle rozehrát a přimět spoluhráče k akci.
     
    87
    Všechna tři střídání vyčerpají i hosté. Místo Depitreho naskočí do hry Sládek.
     
    87
    Po rohovém kopu RSC nastal před brankou velký závar, který ale nakonec vyřešila odkopem hostující defenziva. Oostende se ale vzápětí provinilo nedovoleným zákrokem.
     
    86
    Poslední výměna na straně domácího celku. Místo Praeta naskočí do hry N'Sakala.
     
    85
    Bruno skončil ve velkém vápně na zádech, avšak hlavní sudí neshledal tento zákrok jako nedovolený. Rozehrávat tak bude Oostende.
     
    84
    Střelec dvou branek Mitrovič si odchází odpočinout. Místo něj vyběhne na hrací plochu Gohi.
     
    83
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Demolice hostující družiny pokračuje. Domácí záložník vymíchal beka hostí, načež přihrál nabíhajícímu OLIVIERU DESCHACHTOVI. Levý záložník Anderlechtu poté přesně vymetl levý horní růžek branky.
     
    81
    Hosté se ale přece jenom nezvdávají, ba dokonce ohrožují domácí branku. Van Imschoot ale nezamířil přesně, trefil pouze připraveného Prota.
     
    79
    Oostende nyní působí poměrně odevzdaným dojmem. Není divu, po zvýšené aktivitě přišel šok v podobě třetí branky Anderlechtu. Hosté by museli předvést famózní závěr duelu, což vzhledem k dosavadnímu průběhu není příliš reálné.
     
    77
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí prakticky rozhodujíc o vítězi duelu. ALEKSANDAR MITROVIČ se nakonec dočkal. Nejprve si obratně zpracoval vysoký centr, následně lehkým obloukem přehodil brankáře a došťouchl kulatý nesmysl za brankovou čáru.
     
    76
    Bruno se probojoval až do malého vápna, kde ale nakonec díky "ruční brzdě" hostujícího zadáka přišel o balon. Oostende poté odkoplo do bezpečí.
     
    75
    Anderlecht nyní poměrně zvolnil, což se projevuje častějším držením míče v podání Oostende. Do žádné větší příležitosti se ale hosté nedostávají.
     
    73
    Mitrovič si naskočil na centr z pravé strany, avšak Ovono mu jej doslova vyfoukl. Oostende může svému brankáři děkovat, skóre mohlo vypadat zcela odlišně.
     
    72
    Van Imschoot se pokusil zahrozit z velké vzdálenosti. Hostující záložník ale netrefil přesně. Domácí budou rozehrávat, o což se postará Proto.

    Libor Kucza

    Branky: 9. Mitrovič (pen.), 28. Najar, 77. Mitrovič, 83. Deschacht

    Karty:   43. Nuytinck (AND) – 8. Luissint (OOS)


    RSC Anderlecht: Proto – Deschacht, Nuytinck, Kouyate, Vandern Borre – Kljestam, Tielemans, Najar – Praet, Mitrovič (84. Gohi), Pollet (70. Bruno)
    Náhradníci: Bruno Gillet, Gohi, Kaminski, Milivojević, N'Sakala, Vargas

    KV Oostende: Ovono – Luissint, Schmisser, Brillant, Hempte (46. Dessaer) – Coussement (46. Vico), Siani, Van Imschoot, Wilmet – Canesin, Depoitre
    Náhradníci: Dessaer, Dumesnil, Foket, Martens, Pierre, Sládek, Vico

    Rozhodčí: Geldhof – Messely, Cuyt
    bahis siteleri