Bulharsko – Gruzie 19:1 (kon.) | KLDR – Hongkong 12:2 (kon.) | Lucembursko – SAE 8:1 (kon.)
konec
KLDR
12:2 (3:2, 4:0, 5:0)
Hongkong
Středa 09.04.2014, 16:00 • Kockelscheuer Arena, Luxembourg (kapacita 1000 diváků) • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Přeskočila jiskra a hned z toho byl korejsko-hongkongský konflikt. Za sekání jde pykat Kim Ju Hyok, za hrubost pak Yannick Wong.
     
    56:03
    Další vyloučení na straně Hong Kongu, tentokrát jde ven Terry Choi. Faul loktem a znovu přesilovka 5 na 3 pro Severní Koreu.
     
    55:22
    Vyloučení na straně Hong Kongu, dvě minuty za hákování pro Jordana Ho.
     
    49:05
    Další vyloučení Korejců. Kim Kwang Ho dostává dvě minuty.
     
    48:24
    Ri Pong II dostává dvě minuty, přesilovka pro Hong Kong.
     
    47:36
    Bernard Fung dostává dvě minuty, přesilovka Korejců.
     
    41:55
    Dvě minuty dostává Ju Sung Hyok.
     
    39:50
    Ještě před odchodem do kabin jedno vyloučení, tentokrát se provonili Korejci, držení hole nepřehlédl u Kim Nam Hyoka sudí Cernyšov a po zásluze odměnil zadáka Severní Koreje dvouminutovým trestem.
     
    36:07
    To snad není možné, Alvin Sham má někde u trestné lavice nějakou milenku či tajný výčep! Je znovu na trestné, tentokrát za podražení. A Korejci mohou zase usilovat o to, aby jej stejně jako před chvíli vrátili do hry dřív než za ony dvě minuty.
     
    34:38
    Alvin Sham podruhé dnes putuje na lavičku hanby, provinil se krosčekem. Na chviličku poměr sil srovnán, pak se však vrátí Kim Čol Bom a začne severokorejská přesilovka.
     
    32:43
    Kim Čol Bom jde tam, kde mu Kim Ju Hyok vyhřál místečko – na trestnou lavici. Provinil se nedovoleným bráněním, další výhoda pro Hong Kong.
     
    29:55
    Naopak, Hong Kong si sám zahraje přesilovku, pět vteřin před polovinou normální hrací doby odchází na trestnou za sekání Kim Ju Hyok.
     
    27:18
    Že by si Franky Choi vykládal během timeoutu vtipy s Alvinem Shamem? Jestli jo, tak v tom mohou pokračovat i na trestné, autor první branky Hong Kongu v utkání dostává také dvouminutový trest, za nedovolené bránění. Severní Korea bude hrát minutu a devatenáct vteřin přesilovku pěti proti třem.
     
    26:37
    Franky Choi ho ale na střídačce asi příliš neposlouchal – 2 minuty za faul loktem. A pro Korejce šance završit půl tucet fiků v hongkongské brance.
     
    22:35
    Tak na straně Hong Kongu to už víme, Tony Leung dostává dvě minuty za hákování, nicméně fauly asi nebudou to pravé, čím by mohli svěřence Becka otočit zápas.
     
    16:08
    A Hong Kong si střihne početní výhodu. Kim Kwang Ho při tom protiútoku zadržel jednoho soupeře nedovoleným způsobem a musí jít pykat za své zlé činy. Dvě minuty pro Korejce.
     
    10:40
    Dlouho se Hong Kong ze hry v oslabení strachovat nemusel. Nervy na uzdě neudržel Kim Myong Čol a poměr sil se srovná. Korejec se také provinil sekáním a za své hříchy vyfasoval nyní od Cernyšova dvě minutky oddechu za katrem.
     
    10:04
    Korejci si zahrají první přesilovku v utkání. Vyloučen Yannick Wong, který v nájezdech zařídil proti Spojeným Arabským Emirátům historické vítězství Hong Kongu na mistrovství světa. Teď zařizuje dvě trestné minuty za sekání.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 9. Kim K. Č. (Kim J. H., Ri Č. J.), 14. Kim N. H. (Kim K. H.), 16. Kim H. J. (M.), 25. Ju S. H. (Ri S. G.), 26. Ri P. II (An Č. H.), 36. Kim H. J. (Ri P. II), 37. Ju S. H. (Kim S. G.), 44. Kim M. Č., 49. Kim H. J. (Č.), 55. Ri P. II (Ju S. H.), 56. Ju S. H., 57. An Č. H. (Kim H. J., Ri P. II) – 6. Sham, 14. S. Kan (J. Ho)


    KLDR: Pak II (Pak Kuk Čol) – Kim Myong Čol, An Čol Hyok, Kim Nam Hyok, Kim Song Gun, Pak Song Jin, Kim Čol Hyok, Jon Song Čol – Ri Pong II (A), Kim Hyok Ju, Ri Čol Min – Ri Se Gwang, Ju Sung Hyok (C), Kim Kwang Ho – Kim Kuk Čol, Ri Čol Jin, Kim Ju Hyok – Kim Čol Bom. Trenér: Pak Čol Ho.
    Hongkong: K. Ho (37. Keung) – Wong, Chow, T. Leung, Ma (A), Lam, Yeung – J. Ho, S. Kan, Fung – Sham (A), T. Choi, K. Choi – To, Tam (C), Tai – Ch. Kan, Fu, Mo. Trenér: Barry Beck.

    Rozhodčí: Cernyšov (Estonsko) – Caillot (Francie), Sigmarsson (Island)
    bahis siteleri