Bulharsko – Gruzie 19:1 (kon.) | KLDR – Hongkong 12:2 (kon.) | Lucembursko – SAE 8:1 (kon.)
konec
KLDR
12:2 (3:2, 4:0, 5:0)
Hongkong
Středa 09.04.2014, 16:00 • Kockelscheuer Arena, Luxembourg (kapacita 1000 diváků) • Mistrovství světa - III. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:17
    KLDR právě vstřelila branku!
    Bleskové využití, prosazuje se AN ČOL HYOK a Korea vede již desetibrankovým rozdílem. Asistence: Kim Hyok Ju, Ri Pong II.
     
    55:01
    KLDR právě vstřelila branku!
    JU SUNG HYOK přidává již jedenáctý korejský gól, začíná se utkání měnit v jednoznačný debakl Hong Kongu. Bez asstence.
     
    54:03
    KLDR právě vstřelila branku!
    Desítka je na světě, trefil se TOTIŽRI PONG ÍÍ! Asistence: Ju Sung Hyok.
     
    48:09
    KLDR právě vstřelila branku!
    KIM HYOK JU využívá přesilovku a do desítky chybí již jen jeden gól. Asistence: Jon Sung Čol.
     
    43:07
    KLDR právě vstřelila branku!
    Korejci dávají gól i v oslabení, prosazuje se KIM MYONG ČOL. Bez asistence.
     
    36:37
    KLDR právě vstřelila branku!
    King Ho si nestačil na střídačce odložit výstroj, Keung se v brankovišti sotva rozkoukal, a hned tahal puk ze své klece. JU SUNG HYOK dává sedmý gól Korejců a ta desítka již není daleko. Alvin Sham znovu svým faulem velmi napomohl Korejcům skórovat. Třetí využitá přesilovka Korejců. Asistence: Kim Song Gun.
     
    35:44
    KLDR právě vstřelila branku!
    Mno, a takhle nějak to vypadá, když se má využít přesilovka. KIM HYOK JU dává šestý gól svého týmu a je z mého pohledu o vítězi utkání jasno. Asistence: Ri Pong II.
     
    25:54
    KLDR právě vstřelila branku!
    A hra Hong Kongu se sype jako domeček z karet! RI PONG II zvyšuje již na 5:2! Asistence: An Čol Hyok.
     
    24:28
    KLDR právě vstřelila branku!
    A máme tu první využitou přesilovku zápasu! Ri Se Gwang připravil celou situaci a JU SUNG HYOK dává čtvrtý gól Korejců v zápase! Asistence: Ri Se Gwang.
     
    15:27
    KLDR právě vstřelila branku!
    A severokorejský vítr je v tuto chvíli krutý! KIM HYOK JU posílá svůj tým v dnešním utkání poprvé do vedení, pravdou je, že Severní Korea v posledních minutách jasně ovládá dění na ledě. Asistence: Ri Čol Min.
     
    13:52
    KLDR právě vstřelila branku!
    Korejci znovu našli rychlou odpověď a máme zase nerozhodný stav na časomíře. KIM NAM HYOK nedal tentokrát Hoovi v hongkongské brance šanci. Asistence: Kim Kwang Ho.
     
    13:16
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Ale teď je mu horko po těle až moc! Čtvrtá střela Hong Kongu na branku v tomto utkání a je z toho vedení 2:1! SIU KAN prostřelil Paka a Hong Kong podruhé v zápase vede! Asistence: Jordan Ho.
     
    8:18
    KLDR právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Korejci přece jen začali po obdržené brance do toho víc dupat a nakonec dotlačili kotouč za Kinga Ho. Srovnání zařídil KIM KUK ČOL, začínáme tak v 9. minutě zase od nuly. Asistence: Kim Ju Hyok, Ri Čol Jin.
     
    05:14
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Že by Hong Kong zadělával na další fantastický výsledek? Neskutečný, ALVIN SHAM otevírá skóre utkání a na začátku šesté minuty vedou svěřenci kanadského lodivoda Barryho Becka 1:0! Bez asistence.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 9. Kim K. Č. (Kim J. H., Ri Č. J.), 14. Kim N. H. (Kim K. H.), 16. Kim H. J. (M.), 25. Ju S. H. (Ri S. G.), 26. Ri P. II (An Č. H.), 36. Kim H. J. (Ri P. II), 37. Ju S. H. (Kim S. G.), 44. Kim M. Č., 49. Kim H. J. (Č.), 55. Ri P. II (Ju S. H.), 56. Ju S. H., 57. An Č. H. (Kim H. J., Ri P. II) – 6. Sham, 14. S. Kan (J. Ho)


    KLDR: Pak II (Pak Kuk Čol) – Kim Myong Čol, An Čol Hyok, Kim Nam Hyok, Kim Song Gun, Pak Song Jin, Kim Čol Hyok, Jon Song Čol – Ri Pong II (A), Kim Hyok Ju, Ri Čol Min – Ri Se Gwang, Ju Sung Hyok (C), Kim Kwang Ho – Kim Kuk Čol, Ri Čol Jin, Kim Ju Hyok – Kim Čol Bom. Trenér: Pak Čol Ho.
    Hongkong: K. Ho (37. Keung) – Wong, Chow, T. Leung, Ma (A), Lam, Yeung – J. Ho, S. Kan, Fung – Sham (A), T. Choi, K. Choi – To, Tam (C), Tai – Ch. Kan, Fu, Mo. Trenér: Barry Beck.

    Rozhodčí: Cernyšov (Estonsko) – Caillot (Francie), Sigmarsson (Island)
    bahis siteleri