Košice – Nitra 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Košice
4:3 (2:1, 0:1, 1:1)
HK Nitra
sk Středa 09.04.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Rozhodujúci nájazd premenil PETER BARTOŠ.
     
    56:11
    Nitra dala gól!
    Tentokrát je už ale Rastislav Staňa prekonaný. Bratia Ručkayovci predviedli svoje umenie. Jakub Ručkay sa dostal po mantineli do útočného pásma, z uhla našiel svojho bratia HENRICHA RUČKAYA, Staňa sa nestihol presunúť a to strelec využil a trafil odkrytý priestor brány!
    Asistencie: Jakub Ručkay, Michal Novák
     
    42:45
    Košice dali gól!
    Nitra už veľmi dlho rozohrávala za bránkou, puk získal Matej Češík, skúsil nájsť pred bránkou Biceka, ktorý ale nezachytil prihrávku, puk sa ale dostal medzi kruhy, kde si nakorčuľoval MARTIN ŠTRBÁK, jeho strela bekhendom bola zblokovaná a končí v bránke Kristana!
    Asistencia: Matej Češík, Tomáš Hrnka
     
    38:40
    Nitra dala gól!
    Hosťujúci celok Nitry vyrovnáva zápas v oslabení. Michal Novák získal puk v obrane, potiahol ho od mantinelu, do útoku ho dostal Lukáš Novák, kde z kruhu na buly si počkal na spoluhráča, poslal prihrávku na opačnú stranu kde bol RICHARD LELKEŠ, ten nadvihol puk a poslal ho presne do siete!
    Asistencia: Lukáš Novák a Michal Novák
     
    16:26
    Košice dali gól!

    Domáci sú opäť vo vedení. GABRIEL SPILAR sa poriadne napriahol v ľavom kruhu a jeho tvrdá rana opečiatkovala najskôr brvno, a potom skončila za čiarou. Asistencie: Peter Bartoš a Martin Štrbák.
     
    12:39
    Nitra dala gól!

    Je vyrovnané! Domáca defenzíva teraz situáciu nezvládla a pustila hostí do útoku. Úplne osamotený ROMAN TOMÁNEK je dostatočne skúsený na to, aby takúto príležitosť premenil. Asistencie: Lukáš Novák a Peter Ordzovenský.
     
    01:01
    Košice dali gól!

    Začalo sa vo veľkom štýle. Košičania po rýchlom prechode do pásma JURAJ CEBÁK prudkou ranou zaskočil Kristana a domáci sú vo vedení. Asistencia: Peter Bartoš.

    Veronika Pancuráková

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 2. Cebák (Bartoš), 17. Spilar (Bartoš, Štrbák), 43. Štrbák (Češík, Hrnka), rozh. náj. Bartoš – 13. Tománek (L. Novák, Ordzovenský), 39. Lelkeš (L. Novák, M. Novák), 57. H. Ručkay (J. Ručkay, M. Novák)


    HC Košice: Staňa – Štrbák (C), Cebák, Deyl, Klouček, Šeda, Macejko, Kolba – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bartánus, Marcinko, Svatoš – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Matúš Chovan, Pašek, Hrnka, Skalický
    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádašdi, König, Ordzovenský, M. Novák, Kuzma, Bača, Ďurkech – H. Ručkay, Kováčik, J. Ručkay – L. Novák, Stümpel, Tománek – Bajtek, Chrenko, Segľa – Piačka, Lelkeš, Mráz

    Rozhodčí: Jonák, Müllner – Rovenský, Korba

    Diváci: 5212
    bahis siteleri