NY Rangers – Buffalo 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 2:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 0:2 (kon.)
Ottawa – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Toronto 4:2 (kon.) | Tampa – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Arizona 2:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:2 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:1 (1:0 po s.n.)
Edmonton – Los Angeles 0:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 2:4 (kon.)
konec
New York Rangers
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Buffalo Sabres
Pátek 11.04.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Po nepřehledné situaci, kdy se kotouč zpoza branky z ničeho nic objevil před brankovištěm, měl na holi vyrovnání Hodgson. Lundqvist se štěstím zasahuje!
     
    59:30
    Obrovský závar před domácí brankou, ale kotouč končí pod Lundqvistem!
     
    59:11
    Buffalo to zkouší s prázdnou brankou.
     
    58:57
    Oboustranné vyloučení. D'Agostini a Boyle za nesportovní chování.
     
    58:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle se domácím povedlo! Stepan založil pasem na St. Louise přečíslení 3 na 2. Martin St. Louis vše vyřešil nahrávkou na RICKA NASHE, který z vrcholu pravého kruhu vymetl bližší horní růžek branky Sabres. Asistence: Martin St. Louis a Derek Stepan.
     
    56:36
    Výbornou práci odvedli za brankou Dominic Moore a Martin St. Louis. Těžit z toho mohl druhý jmenovaný, který si vyjel až před Hacketta, ale už nedokázal zakončit.
     
    55:10
    A pozor! Necelých pět minut před koncem sekl Benoit Pouliot Ehrhoffa a na dvě minuty svůj tým oslabuje.
     
    53:39
    Po levé straně projel do pásma Richards a našel před brankou Hagelina. Jeho zakončení vytěsnil i s trochou štěstí Hackett. To byla první střela Rangers mezi tyče v této periodě!
     
    50:38
    Domácí vyrazili do přečíslení, které ještě z druhé vlny doplnil Boyle. Ten také dostal od Hagelina přihrávku a branku minul jen těsně!
     
    50:13
    Šavle si zahrají první přesilovku v zápase. Dominic Moore vyloučen za hákování a hosté mají šanci strhnout vedení na svou stranu.
     
    48:03
    Střelu Foligna vyrazil Lundqvist pouze k Ennisovi, který měl obrovskou příležitost ke skórování! Jeho dorážku, která by si už asi našla cestu za ležícího domácího gólmana, však na poslední chvíli zablokoval Klein!
     
    39:29
    Rangers právě vstřelili branku!
    Půl minuty před koncem druhé třetiny domácí konečně protrhli své střelecké trápení! Zuccarello našel přesnou bekhendovou přihrávkou BENOITA POULIOTA, který na levém kruhu na nic nečekal a napálil kotouč za záda Hacketta, který se nemohl ke své tyči včas přesunout – 1:1. Asistence: Mats Zuccarello a Derick Brassard.
     
    37:49
    Hackett teď schytal tvrdou ránu do masky od Richardse. Je otřesen a na led musí lékař.
     
    37:16
    Kotouč se od Stepana a St. Louise dostal až k Nashovi, který z levého kruhu nastřelil tyčku!
     
    36:51
    Na trestnou lavici odchází hostující Marcus Foligno, který zasáhl vysokou holí Kleina.
     
    36:26
    To je neskutečné! Nash poslal do šance Marca Staala, který už měl před sebou pouze Hacketta. Domácí hráč však nepropasíroval kotouč za záda mladého gólmana Sabres!
     
    29:23
    Rychle vyrovnat mohl St. Louis, který dostal přihrávku od Nashe a měl před sebou odkrytou klec. Kotouč mu však sjel z hole a skončil za brankou.
     
    29:06
    Sabres právě vstřelili branku!
    A hosté vedou! D'Agostini nejprve předložil kotouč před brankoviště Staffordovi, ale proti němu ještě stačil Lundqvist zasáhnout. Kotouč se však dostal na modrou k Mikovi Weberovi, jenž ho okamžitě nahodil zpět na branku. Letící puk ještě dokázal tečovat DREW STAFFORD a domácí brankář neměl šanci reagovat. Asistence: Mike Weber a Tyler Ennis.
     
    24:50
    Klein byl navíc hákován Henrikem Tallinderem, který míří na trestnou lavici.
     
    18:29
    Ehrhoff sekl přes ruce Pouliota a jde na trestnou lavici.
     
    12:58
    John Moore projel přes půl kluziště až mezi kruhy, odkud vystřelil. Výborně zareagoval Hackett, který puk vyrazil a následně i přikryl.
     
    10:55
    Domácí si vytvořili tlak, který Sabres přerušují jen za cenu faulu. Girgensons hákoval Zuccarella a jde na trestnou lavici.
     
    08:56
    Ristolainen se na pozici posledního nechal obrat o puk Boylem. Hosté měli štěstí, že tomu kotouč odskočil za branku. Buffalo se prezentuje docela sympatickým herním projevem, ale takové chyby není možné v NHL dělat...
     
    07:40
    Po chybě hostující obrany najížděl na Hacketta Pouliot. Zkusil střelu na vyrážečku, ale hostující brankář si ji pohlídal. Stále 0:0.
     
    06:02
    Teď však domácí nalezli cestu přes obranu Buffala a Dorsett se z pravé strany řítil na Hacketta. Snažil se puk poslat ke vzdálenější tyči, ale minul.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 40. Pouliot (Zuccarello, Brassard), 59. Nash (Louis, Stepan) – 30. Stafford (Weber, Ennis)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, J. Moore, Staal, Stralman, Klein, Diaz – Nash, Stepan, St. Louis – Fast, Richards, Hagelin – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Dorsett, D. Moore, Boyle. Trenér: Alain Vigneault
    Buffalo Sabres: Hackett (Makarov) – Ristolainen, Ehrhoff, Weber, McBain, McCabe, Tallinder – Stewart, Ennis, Conacher – Hodgson, Girgensons, Mitchell – D'Agostini, Flynn, Foligno – Ellis, Stafford, Leino. Trenér: Ted Nolan

    Rozhodčí: Charron, Meier – Nowak, Driscoll

    Diváci: 18006
    bahis siteleri