Česko U15 – Maďarsko U15 15:0 (kon.)
konec
Česko U15
15:0 (2:0, 8:0, 5:0)
Maďarsko U15
Pátek 11.04.2014, 18:15 • MEO Aréna, Přerov • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    57:48
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tripple-bůr padl v ořerovské MEO Aréně! Češky předvedly další rychlou akci, která skončila až za Vanessou Horváthovou. Adéla Škrdlová, jíž jsme předtím omylem uvedli jako zraněnou, nahrála VERONICE BUCIFALOVÉ a česká kapitánka počtvrté v zápase zavěsila! Asistence: Adéla Škrdlová.
     
    55:24
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení znamená již čtrnáctý puk za zády maskované dívky Maďarska. Daniela Kolářová vyhrála buly a KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se blýskla nádherným sólem, které zakončila střelou, jež zapadla za Horváthovou! Asistence: Daniela Kolářová.
     
    53:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Národní výběr pod vedením Rudolfa Vally zaznamenal šťastnou třináctku! Vše začala svými šikovnými rukami Tereza Karlecová, která se po levém křídle protáhla až na brankoviště, ale její zakončení zastavilo Horváthovic děvče mezi tyčemi betonem, ale na dorážku VERONIKY BUCIFALOVÉ už neměla. Je tu hattrick! Asistence: Tereza Karlecová.
     
    51:51
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak a je to tucet branek. Dvanáctou ránu do sebevědomí maďarských bojovnic zasadila rychlou šajbou kapitánka VERONIKA BUCIFALOVÁ, která tvrdou ránou z levého křídla nedala Vanesse Horváthové jedinou naději na zásah! Asistence: Zuzana Martinů.
     
    50:17
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak nyní už česká výprava našla ta vrata od stodoly, do nichž zamířila s kotoučem! Sára Čajanová to provedla na své výškové propozice parádně, protáhla se kolem asi o dvě hlavy větší hráčky. Nakonec nahrála puk na druhou stranu, kde KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ zvedla puk nad lapačku maďarské brankářky! Asistence: Sára Čajanová.
     
    36:16
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Drazí sportovní přátelé, desítka je na světě a české holky ještě evidentně nemají dost. Tentokrát měla podíl na inkasované brance Vanessa Horváthová, která sice nejprve podržela střelu KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ na hrudi, ale touš jí vypadl a česká hráčka dostala černé kolečko celkem snadno až za čáru mezi jejími betony! Bez asistence.
     
    34:36
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Unbelievable. Desítka je na spadnutí a na ledě nám pomalu docházejí puky. Nejprve Adéla Škrdlová, následně Kateřina Držmíšková a nyní i maličká a šikovná SÁRA ČAJANOVÁ, která dorazila do prázdné branky puk poté, co Natálie Mlýnková vydolovala puk zpod betonu Vanessy Horváthové! Je to nula devět a kdo bručí, je medvěd. Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    33:17
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Zápas i pomalu začíná připomínat mistrovství světa divize III, které se koná v Lucembursku. Maďarky nyní působí tak trochu v pozici chudáků Gruzínců, s nimiž nikdo nemá slitování a sází jim "dardy" jako hrom. Ihned po buly se dostal puk po ose Lucie Samohýlová – Tereza Sovjáková na hůl KATEŘINY DRŽMÍŠKOVÉ, jež bez pardónu zavěsila poosmé! Asistence: Tereza Sovjáková a Lucie Samohýlová.
     
    31:14
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Sedm fíků už Yumi Maruyanová nedokázala skousnout a Maďarky střídají brankářky. Do hry se podívá Vanessa Horváthová. Ale zpět k popisu sedmé české gólové radosti. Veronika Bucifalová dostala puk na pravý kruh, kde se do něj opřela TEREZA KARLECOVÁ a střelkyně z Krkonoš lehkou ranou nad lapačku zvyšuje náskok! Asistence: Veronika Bucifalová.
     
    30:27
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Demolice. Jinak se to ani nazvat nedá! Parádní rána mířící nad rameno brankářky maďarského výběru posílá Češky do vedení již 6:0! ADÉLA ŠKRDLOVÁ se dostala na vrcholu kruhů k touši, který poslal přesně tam, kam jsem napsal před chvílí. Asistence: Klára Hymlárová.
     
    25:58
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    No a vida strýčka Fida, máme tady bůra! Sára Čajanová nahrála na pravý kruh NATÁLII MLÝNKOVÉ, jejíž střela prošla až za záda maďarské brankářky, jíž ještě výborně clonila karlovarská útočnice Kateřina Zrnová. Asistence: Sára Čajanová.
     
    24:43
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Z českého pohledu to vypadá na pořádný nášup! Klára Hymlárová vyslala na levém křídle do úniku Veroniku Bucifalovou a její nahrávku před branku zametla za záda Yumi Maryuanyové KATEŘINA ZRNOVÁ, jež tak dala svému celku již čtyřgólový náskok. Asistence: Veronika Bucifalová a Kláry Hymlárová.
     
    23:46
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení již 3:0! A může za to další rychlá akce, která vyvrcholila střelou z levého kruhu od Kláry Hymlarové, jíž maďarská brankářka vykopla jen před sebe a TEREZA KARLECOVÁ měla lehkou práci s uklizením puku do prázdné! Asistence: Klára Hymlárová a Adéla Škrdlová.
     
    14:08
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení již 2:0! Bravo, české holky! KLÁRA HYMLÁROVÁ ukázala své velice šikovné ruce, když se na pravém kruhu dostala k touši, otočila se kolem své osy a svou střelu poslala až za překvapenou Maruyanovou. Bez asistence.
     
    02:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Reprezentační výběr České republiky se dostává do vedení a může za to krásná rychlá akce. Tereza Karlecová nahrála puk po pravém hrazení na Kláru Hymlárovou, jež dlouhým pasem našla na levém rohu brankoviště VERONIKA BUCIFALOVÁ, jež zakončila přesně mezi betony. Asistence: Klára Hymlárová a Tereza Karlecová.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Bucifalová (Hymlárová, Karlecová), 15. Hymlárová, 24. Karlecová (Hymlárová, Škrdlová), 25. Zrnová (Bucifalová, Hymlarová), 26. Mlýnková (Čajanová), 31. Škrdlová (Hymlárová), 32. Karlecová (Bucifalová), 34. Držmíšková (Sovjáková, Samohýlová), 35. Čajanová (Mlýnková), 37. Kaltounková, 51. Kaltounková (Čajanová), 52. Bucifalová (Martinů), 54. Bucifalová (Karlecová), 56. Kaltounková (Kolářová), 58. Bucifalová (Škrdlová)


    Česko U15: Kohoutková (Švejdová) – Adamová, Zemanová, Martinů, Škrdlová, Erbenová, Kolářová, Držmíšková, Sovjáková, Bucifalová "C", Karlecová, Zrnová, Vozdecká, Hymlárová "A", Mannová, Samohýlová, Mlýnková, Čajanová, Kaltounková, Hornická "A", Zárybnická.
    Trenér: Rudolf Valla.

    Maďarsko U15: Maruyanová (32. V. Horváthová) – Odnogová "C", Mayerová, Váradiová, Katsanevakiová "A", Kovácsová, Szüisová "A", Fodorová, Szicková, Seregelyová, Páterková, Vakánová, Timko, Fáksóvá, D. Horváthová, Csontosová, Preisingerová, Sándor-Székelyová, Sölédová, Kissová, I. Horváthová.
    Trenér: Jan Bylesjö.

    Rozhodčí: Čaja – Klvač, Navrátil
    bahis siteleri