Česko U15 – Maďarsko U15 15:0 (kon.)
konec
Česko U15
15:0 (2:0, 8:0, 5:0)
Maďarsko U15
Pátek 11.04.2014, 18:15 • MEO Aréna, Přerov • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Češky pěti góly dokonaly zkázu. Čtyřikrát zavěsila Bucifalová, hattrick dokončila Kaltounková.

    Nejlepší hráčky zápasu:
    Maďarsko: Mira Seregelyová
    Česká republika: Monika Kohoutková

    Dámy a pánové, od nás je to vše. Mějte se krásně. Na shledanou. (20:29:09)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Nic, je konec.
     
    59:35
    Kristýna Kaltounková (CZE) je potrestána za faul (vražení na hrazení). Rozhodčí to mohl nechat. Co to za tohoto stavu vyřeší?
     
    58:48
    Češky stále před Vanessou Horváthovou.
     
    57:48
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tripple-bůr padl v ořerovské MEO Aréně! Češky předvedly další rychlou akci, která skončila až za Vanessou Horváthovou. Adéla Škrdlová, jíž jsme předtím omylem uvedli jako zraněnou, nahrála VERONICE BUCIFALOVÉ a česká kapitánka počtvrté v zápase zavěsila! Asistence: Adéla Škrdlová.
     
    57:27
    Kristýna Kaltounková se dostala na pravém rohu brankoviště k dorážce, Horváthová drží puk nadvakrát pod lapačkou.
     
    56:41
    Do brejku se utrhla Imola Horváthová, ale její sólo skončilo jen na pravém kruhu, kde se nedokázala vymotat až ke střele.
     
    56:00
    Češky ve svém oslabení tlačí a bránící se Maďarky se osvobozují výhozem do středního pásma. Zvláštní, což?
     
    55:24
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení znamená již čtrnáctý puk za zády maskované dívky Maďarska. Daniela Kolářová vyhrála buly a KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se blýskla nádherným sólem, které zakončila střelou, jež zapadla za Horváthovou! Asistence: Daniela Kolářová.
     
    55:05
    Český celek je opět potrestán. Na lavici hanby putuje Markéta Zárybnická (CZE) za podražení.
     
    53:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Národní výběr pod vedením Rudolfa Vally zaznamenal šťastnou třináctku! Vše začala svými šikovnými rukami Tereza Karlecová, která se po levém křídle protáhla až na brankoviště, ale její zakončení zastavilo Horváthovic děvče mezi tyčemi betonem, ale na dorážku VERONIKY BUCIFALOVÉ už neměla. Je tu hattrick! Asistence: Tereza Karlecová.
     
    52:48
    Domácí celek se musel chvilku bránit a Monika Kohoutková měla dost práce s tím, aby hrací gumu pokryla ve své výstroji.
     
    51:51
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak a je to tucet branek. Dvanáctou ránu do sebevědomí maďarských bojovnic zasadila rychlou šajbou kapitánka VERONIKA BUCIFALOVÁ, která tvrdou ránou z levého křídla nedala Vanesse Horváthové jedinou naději na zásah! Asistence: Zuzana Martinů.
     
    51:20
    Nyní už jsou ale Češky zase v útoku a Vanessa Horváthová se musí mít pořád na pozoru, jelikož naše hokejistky nemají slitování.
     
    50:37
    Na zadním mantinelu za brankou Moniky Kohoutkové zůstala ležet Adéla Škrdlová, jedna z úspěšných střelkyň. Nevypadá to s ní moc dobře, jede na střídačku v bolestech a kolem mne se v novinářských kruzích spekuluje o typu zranění – zadní stehenní sval, přihatovač?
     
    50:17
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Tak nyní už česká výprava našla ta vrata od stodoly, do nichž zamířila s kotoučem! Sára Čajanová to provedla na své výškové propozice parádně, protáhla se kolem asi o dvě hlavy větší hráčky. Nakonec nahrála puk na druhou stranu, kde KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ zvedla puk nad lapačku maďarské brankářky! Asistence: Sára Čajanová.
     
    49:11
    Češky se cpou neustále dopředu ale už to hrají jen na krásu a, jak se říká, tahají to až do otevřených vrat. Bohužel, zatím neúspěšně.
     
    48:23
    Z pravého kruhu se odvážila vystřelit Tereza Karlecová, ale její zakončení si našlo cestu jen do betonů Vanessy Horváthové.
     
    47:55
    Zajímavá akce českého celku skončila jen na levém kruhu, kde zaúřadovala jedna z maďarských hráček.
     
    47:14
    Mira Seregelyová se prokousala po pravém křídle až do šance, ale na připravenou brankářku českého výběru si nepřišla. Monča Kohoutková včas zasáhla betonem.
     
    46:07
    Tvrdá rána za brankoviště přišla z hole Daniely Kolářové, ale Vanessa Horváthová dokázala nechat v cestě puku do kasy svůj beton.
     
    45:32
    Maďarské bojovnice vyhazují puk jen za branku českého týmu.
     
    44:48
    Tempo hry je nicotné, Maďarky kloužou po ledě jako o smutečním dni a Češky se jim přizpůsobují. Puk je za Kohoutkovou.
     
    43:55
    Fantastický zákrok Vanessy Horváthové! Veronika Bucifalová stála zcela osamocená před brankou soupeře, ale výše zmíněnou dívenku s maskou nepropálila, ta nastavila cestě parádní beton!
     
    43:33
    Nyní přichází na řadu zakázané uvolnění maďarských hokejistek, které tak vrací hru před Horváthovou.
     
    43:13
    Maďarky se bez úhony ubránily, Češky se nikam neženou a v klidu si kombinují s pukem před Horváthovic kasou.
     
    42:49
    Z pravého kruhu to po delší kombinaci zkoušela Zuzana Martinů, ale její zakončení si našlo cestu jen do výstroje připravené Vanessy Horváthové.
     
    41:12
    Maďarky jdou do čtyř. Vanessa Katsanevakiová (HUN) je vyloučena na dvě minuty. Přestupek jsem, bohužel, přeslechl.
     
    40:48
    Do útoku se znovu cpaly hned od startu periody české hráčky, ale jejích akce byla zastavena obranným zákrokem Maďarek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Co napsat k této třetině... Češky daly osm gólů a vedou už 10:0.

    Třetí část začne cca v 19:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Domácí celek kombinuje před kasou soupeřek, ale do šancí se nedostává, trest Sovjákové se pomalu krátí.
     
    38:50
    Češky se dostaly do útoku a jsou ve čtyřech, Vanessa Horváthová nemusela kvůli nepřesnosti bílých lvic zasahovat.
     
    38:10
    Po parádním zákroku Moniky Kohoutkové přichází vzájemný trest. Orsolya Váradiová (HUN) je vyloučena za sekání, Tereza Karlecová (CZE) za hrubost.
     
    38:02
    Maďarky se také dostaly ke střelám! Dominiku Horváthovou ale vyčapala Monika Kohoutková betonem a dorážku Dorky Szickové pak schovala ve své lapačce.
     
    37:46
    Český celek jde do čtyř! Na lavici po potrestané hráčky putuje Tereza Sovjáková (CZE) za krosček.
     
    37:15
    Češkám tento počet hráček na ledě nevadí a dál útočí. za Maďarky se akorát odhodlala k sólu Vanessa Katsanevakiová, leč její zakončení z levého kruhu nebylo přesné a skončilo mimo.
     
    36:40
    Markéta Zárybnická (CZE) inkasuje trest za nedovolené bránění.
     
    36:16
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Drazí sportovní přátelé, desítka je na světě a české holky ještě evidentně nemají dost. Tentokrát měla podíl na inkasované brance Vanessa Horváthová, která sice nejprve podržela střelu KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ na hrudi, ale touš jí vypadl a česká hráčka dostala černé kolečko celkem snadno až za čáru mezi jejími betony! Bez asistence.
     
    36:01
    A pozor! Do brejku se dostala Kristýna Kaltounková, její zakončení mířící na zadní tyč, ale fantasticky podržela ve své lapačce Vanessa Horváthová!
     
    35:42
    Češky ostřelují klec a Vanessa Horváthová má pořád plno práce! Domácí výběr ale není schopen dostat touš přes její rychlé nohy do sítě!
     
    34:45
    Maďarky jsou vyloučené. Na trestnou lavici míří Lotti Odnogová, jež je tam vykázána za faul na brankovišti.
     
    34:36
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Unbelievable. Desítka je na spadnutí a na ledě nám pomalu docházejí puky. Nejprve Adéla Škrdlová, následně Kateřina Držmíšková a nyní i maličká a šikovná SÁRA ČAJANOVÁ, která dorazila do prázdné branky puk poté, co Natálie Mlýnková vydolovala puk zpod betonu Vanessy Horváthové! Je to nula devět a kdo bručí, je medvěd. Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    33:17
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Zápas i pomalu začíná připomínat mistrovství světa divize III, které se koná v Lucembursku. Maďarky nyní působí tak trochu v pozici chudáků Gruzínců, s nimiž nikdo nemá slitování a sází jim "dardy" jako hrom. Ihned po buly se dostal puk po ose Lucie Samohýlová – Tereza Sovjáková na hůl KATEŘINY DRŽMÍŠKOVÉ, jež bez pardónu zavěsila poosmé! Asistence: Tereza Sovjáková a Lucie Samohýlová.
     
    32:57
    Na pravém kruhu se dostala k backhandové střele Kateřina Držmíšková, ale její zakončení zastavila Horváthová svým betonem.
     
    32:43
    Dominanci českého celku dokresluje icing Maďarek, po němž přichází střela z kruhu, kterou ale Vanessa Horváthová podržela na hrudi.
     
    32:23
    Češky táhly útok a Kristýna Kaltounková už už dostávala puk mezi kruhy do střelecké pozice, ale díky bránící Maďarce nezakončila.
     
    31:14
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Sedm fíků už Yumi Maruyanová nedokázala skousnout a Maďarky střídají brankářky. Do hry se podívá Vanessa Horváthová. Ale zpět k popisu sedmé české gólové radosti. Veronika Bucifalová dostala puk na pravý kruh, kde se do něj opřela TEREZA KARLECOVÁ a střelkyně z Krkonoš lehkou ranou nad lapačku zvyšuje náskok! Asistence: Veronika Bucifalová.
     
    30:27
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Demolice. Jinak se to ani nazvat nedá! Parádní rána mířící nad rameno brankářky maďarského výběru posílá Češky do vedení již 6:0! ADÉLA ŠKRDLOVÁ se dostala na vrcholu kruhů k touši, který poslal přesně tam, kam jsem napsal před chvílí. Asistence: Klára Hymlárová.
     
    29:32
    Natálie Mlýnková stála na levém rohu brankoviště osamocená a chtěla dostat puk za čáru, Maruyanová ale svým betonem zasáhla včas.
     
    28:36
    A opět ta Katka Zrnová... tentokrát ale v pozici nahrávačky. Její nabídku však nedokázala Eliška Vozdecká usměrnit za Maruyanovou.
     
    27:45
    Kateřina Zrnová, útočné tornádo ze severu Čech, se cpala do další šance, její zakončení z pravého kruhu ale našlo cestu jen těsně mimi kasu.
     
    26:55
    Český celek se tlačí neustále dopředu, ale nezapomněl ani na zadní vrátka a dobře zastavil rodící se šance Maďarek.
     
    25:58
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    No a vida strýčka Fida, máme tady bůra! Sára Čajanová nahrála na pravý kruh NATÁLII MLÝNKOVÉ, jejíž střela prošla až za záda maďarské brankářky, jíž ještě výborně clonila karlovarská útočnice Kateřina Zrnová. Asistence: Sára Čajanová.
     
    25:48
    Další velké šance na straně českého celku! Domácí hráčky hned několikrát dorážely na brankovišti, Maruyanovou ale nepokořily.
     
    24:43
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Z českého pohledu to vypadá na pořádný nášup! Klára Hymlárová vyslala na levém křídle do úniku Veroniku Bucifalovou a její nahrávku před branku zametla za záda Yumi Maryuanyové KATEŘINA ZRNOVÁ, jež tak dala svému celku již čtyřgólový náskok. Asistence: Veronika Bucifalová a Kláry Hymlárová.
     
    23:46
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení již 3:0! A může za to další rychlá akce, která vyvrcholila střelou z levého kruhu od Kláry Hymlarové, jíž maďarská brankářka vykopla jen před sebe a TEREZA KARLECOVÁ měla lehkou práci s uklizením puku do prázdné! Asistence: Klára Hymlárová a Adéla Škrdlová.
     
    22:48
    Josefina Mannová se dostala na pravém rohu brankoviště do šance, ale položené betony Yumi Maryuanové nepřehodila.
     
    21:48
    Češky se cpaly do útoku, ale ani jednou nedokázaly pokořit připravenou brankářku Maďarska.
     
    20:56
    Po nepovedené akci Maďarska se nepovedlo Veronice Bucifalové dostat puk za záda brankářky Maruyanové, která puk vyrazila vyrážečkou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první periodě vede český celek již 2:0. Jako první se prosadila kapitánka Veronika Bucifalová, na níž pak navázala pět minut před koncem Klára Hymlárová.

    Druhá perioda započne cca v 19:03.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Maďarky ještě zaútočily a na pravém kruhu se dostala k ráně Vanessa Katsanevakiová, jež ale trefila jen připravenou brankářku Moniku Sobotkovou.
     
    19:27
    Yumi Mauyanová musela dvakrát zasahovat. Nejprve opět proti střele Adély Škrdlové z mezikruží, následně zastavila pokus od modré čáry.
     
    19:00
    Adéla Škrdlová pálila z levého kruhu, ale její zakončení se stočilo jen do betonů připravené maďarské brankářky.
     
    18:28
    Český celek je v plném počtu a v závěru oslabení se dokonce dostal do šance, ale Karolína Hornická neuspěla se střelou z mezikruží.
     
    17:29
    No tak nyní musela česká brankářka ukázat své umění naplno! Z levého kruhu pálila po rychlé nahrávce do poloodkryté svatyně Orsolya Váradiová, Kohoutková pokryla touš po rychlém přesunu na hrudi.
     
    17:18
    Na levém kruhu se odhodlala vystřelit Dominika Horváthová, ale její rána skončila jen na betonu pozorné Moniky Kohoutkové.
     
    16:45
    Češky držely puk až u Maruyanové a jsou ve čtyřech.
     
    16:12
    Komický moment. Lilla Páterková se už už chystala jen na trestnou lavici, když si ale všimla, že sudí signalizují trest jen českému celku, spokojeně odjela. Vyloučena je tak jen Daniela Kolářová (CZE) za hru tělem.
     
    15:28
    Píská se ofsajd Maďarkám. Za ně se nejprve procpala ke střele Virág Fáksóvá, jež ale minula vzdálenější tyč české klece.
     
    15:11
    Češky ujely v oslabení do šance, ale Šárka Zemanová se mezi kruhy nedokázala vymotat až ke střele.
     
    14:36
    Češky se budou muset znovu bránit, jelikož na trestnou lavici odjela Tereza Karlecová (CZE), jíž je trestem hákování.
     
    14:08
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení již 2:0! Bravo, české holky! KLÁRA HYMLÁROVÁ ukázala své velice šikovné ruce, když se na pravém kruhu dostala k touši, otočila se kolem své osy a svou střelu poslala až za překvapenou Maruyanovou. Bez asistence.
     
    13:09
    Výborná práce Sáry Čajanové! Nejmenší hráčka na ledě projela přes dvě bránící protivnice a nakonec nahrála před brankoviště Natálii Mlýnkové, jež ale v tísni ani nezakončila.
     
    12:52
    Výběr Česka hrající v bílých dresech se znovu dostal do pásma, Maruyanovou ale neohrozil.
     
    12:12
    Český celek hraje v plném počtu. Oslabení zvládl parádně, Monika Kohoutková, jinak brankářka Uničova, zasahovat nemusela.
     
    11:45
    Češky zvládají oslabení parádně a nyní dokonce donutily rozhodčí, aby přerušili hru, jelikož byl puk zašlápnut na zadním mantinelu.
     
    11:26
    A nyní dokonce ujela po levém křídle Klára Hymlárová, jež ale svou střelou schovanou za obránkyní našla jen hrudník připravené Yumi Maruyanové.
     
    10:58
    A další touš letí přes celou šíři kluziště.
     
    10:39
    Češky hned vyhazují puk a drží jej v blízkosti Maruyanové.
     
    10:08
    Kateřina Zrnová (CZE) je vykázána na lavici pro hříšnice nejvyššího kalibru, kam jí sudí poslal za držení protihráče.
     
    09:44
    Maďarský pokus o útok se nevyvedl, na druhé straně naopak musela zasahovat připravená maskovaná dívka Maďarek.
     
    09:25
    Další velký český závar! Maruyanová nedokázala udržet další pokus Terezy Karlecové a snad tři hráčky dorážely, ale neúspěšně.
     
    08:37
    Tereza Karlecová se protáhla po levém křídle až do pásma a bleskově zakončila, aby pak ještě tečovala Daniela Kolářová. Maruyanová drží puk mezi betony.
     
    07:57
    Domácí výběr se cpal přes modrou čáru po ztrátě kotouče, ale byl neúspěšný a bránící hráčky Maďarska puk odpálily.
     
    07:20
    Maďarky jsou v plném počtu. Mayerová je na ledě, ale český výběr je stále u kotouče a kombinuje před Maruyanovou.
     
    06:36
    Nyní už jsou ale svěřenkyně Rudolfa Vally v útočné třetině a rána Evy Adamové od modré skončila jen na bránící hráčce. Následně se do puku opřela ještě Kateřina Zrnová, ale touš minul tři tyče.
     
    06:20
    Českému celku se nepovedlo po dalším výhozu Maďarek projít do útoku a je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    05:44
    Veronika Bucifalová sice udržela puk v útočné třetině, ale Maďarky se znovu osvobozují.
     
    05:18
    Dorka Szicková nejprve nadvakrát z pravého kruhu nepokořila připravenou Moniku Sobotkovou a na druhé straně musela překazit útok soupeřek pádem pod nohy Fruzsina Mayerová (HUN).
     
    04:35
    Maďarky poprvé donutily Moniku Kohoutkovou k zároku, když vypálila z pravého kruhu Kíra Sölédová. Česká brankářka kryje touš betonem.
     
    03:48
    Natálie Mlýnková se dostala na brankovišti ke střele, ale trefila jen beton Yumi Maruyanové. Následně se dostala k forážce Kateřina Zrnová, ale ta také neuspěla.
     
    02:34
    Česko U15 právě vstřelilo branku!
    Reprezentační výběr České republiky se dostává do vedení a může za to krásná rychlá akce. Tereza Karlecová nahrála puk po pravém hrazení na Kláru Hymlárovou, jež dlouhým pasem našla na levém rohu brankoviště VERONIKA BUCIFALOVÁ, jež zakončila přesně mezi betony. Asistence: Klára Hymlárová a Tereza Karlecová.
     
    02:25
    Češky v akci a Maruyanová musela zasahovat. Klára Hymlárová napálila z pravého kruhu její beton.
     
    01:55
    Kristýna Kaltounková se dostala do pásma a nechala puk za sebou, aby pak zkusila své štěstí Natálie Mlýnková, ale ta trefila jen obránkyni.
     
    01:21
    Český útok skončil jen nahozením Evy Adamové do obranného pásma Maďarek.
     
    00:40
    Maďarky se nedostaly přes dobře bránící Češky do útoku a na druhé straně byla zablokovaná Veronika Bucifalová.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hymny máme za sebou, hráčky se ještě oddávají týmovému pokřiku a poté hned budeme začínat.
     
    Uslyšíme hymny.
     
    Na ledovou plochu už nám najíždějí obě sestavy. Jako první Maďarsko, hned za ním i Češky!
     
    Úvodní sestavy:

    Česko U15: Kohoutková (Švejdová) – Adamová, Zemanová, Martinů, Škrdlová, Erbenová, Kolářová, Držmíšková, Sovjáková, Bucifalová "C", Karlecová, Zrnová, Vozdecká, Hymlárová, Mannová, Samohýlová, Mlýnková, Čajanová, Kaltounková, Hornická, Zárybnická.
    Trenér: Rudolf Valla.

    Maďarsko U15: Maruyanová (V. Horváthová) – Odnogová, Mayerová, Váradiová, Katsanevakiová, Kovácsová, Szüisová, Fodorová, Szicková, Seregelyová, Páterková, Vakánová, Timko, Fáksóvá, D. Horváthová, Csontosová, Preisingerová, Sándor-Székelyová, Sölédová, Kissová, I. Horváthová.
    Jan Bylesjö..
     
    Ženeva přinesla Češkám stříbro!

    Na konci března se výběr českých hokejistek do patnácti let zúčastnil kvalitně obsazeného turnaje v Ženevě, kde nejprve na úvod turnaje prohrál s Ruskem 1:8, aby pak třikrát nasázely české holky soupeřkám sedmičku a v semifinále odčinily ruský debakl. Finále pak dospělo do prodloužení, kde nakonec slavily mladé Finky.
     
    Krásný dobrý den, drazí přátelé.

    Přerov je v tomto týdnu Mekkou ženského hokeje, a to nejen toho českého. Právě probíhající mistrovství světa žen divize I A má právě volný den, ale ledová plocha v Meo aréně rozhodně nezahálí! Na kluziště opět vyjedou dívky, tentokrát ale o něco mladší. Na Moravu zavítá výběr České republiky do patnácti let, aby zde změřil síly se stejně mladými Maďarkami.

    Svěřenkyně Rudolfa Vally se s nimi nestřetnou jen v Přerově, v sobotu totiž vyrazí bojovat do Prostějova. Obě utkání nabízí kvalitní podívanou, jelikož ženský hokej se den ode dne zvedá.

    Nominace českého týmu:

    Brankářky:
    Monika Kohoutková (Uničov), Viktorie Švejdová (Liberec)

    Hráčky v poli:
    Klára Hymlarová, Lucie Samohýlová (obě Opava), Veronika Bucifalová (Strakonice), Karolína Hornická (Liberec), Kateřina Zrnová (K. Vary), Eliška Vozdecká, Šárka Zemanová (obě Kroměříž), Tereza Karlecová (Krkonoše), Eva Adamová Eva, Zuzana Martinů (obě Jihlava), Magdalena Erbenová (Benátky n/J), Adéla Škrdlová (Třebíč), Daniela Kolářová (Kadaň), Josefína Mannová (Lanškroun), Natálie Mlýnková, Sára Čajanová (obě Zlín), Kristýna Kaltounková (M. Boleslav), Kateřina Držmíšková (Choceň), Tereza Sovjáková (Vsetín), Markéta Zárybnická (Lomnice n/P).

    Náhradnice:
    Monika Sobotková (Světlá/Ledeč n/S) – Šárka Krejníková (J. Hradec), Anna Kotounová (Milevsko).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Bucifalová (Hymlárová, Karlecová), 15. Hymlárová, 24. Karlecová (Hymlárová, Škrdlová), 25. Zrnová (Bucifalová, Hymlarová), 26. Mlýnková (Čajanová), 31. Škrdlová (Hymlárová), 32. Karlecová (Bucifalová), 34. Držmíšková (Sovjáková, Samohýlová), 35. Čajanová (Mlýnková), 37. Kaltounková, 51. Kaltounková (Čajanová), 52. Bucifalová (Martinů), 54. Bucifalová (Karlecová), 56. Kaltounková (Kolářová), 58. Bucifalová (Škrdlová)


    Česko U15: Kohoutková (Švejdová) – Adamová, Zemanová, Martinů, Škrdlová, Erbenová, Kolářová, Držmíšková, Sovjáková, Bucifalová "C", Karlecová, Zrnová, Vozdecká, Hymlárová "A", Mannová, Samohýlová, Mlýnková, Čajanová, Kaltounková, Hornická "A", Zárybnická.
    Trenér: Rudolf Valla.

    Maďarsko U15: Maruyanová (32. V. Horváthová) – Odnogová "C", Mayerová, Váradiová, Katsanevakiová "A", Kovácsová, Szüisová "A", Fodorová, Szicková, Seregelyová, Páterková, Vakánová, Timko, Fáksóvá, D. Horváthová, Csontosová, Preisingerová, Sándor-Székelyová, Sölédová, Kissová, I. Horváthová.
    Trenér: Jan Bylesjö.

    Rozhodčí: Čaja – Klvač, Navrátil
    bahis siteleri