Košice – Nitra 6:0 (kon.)
konec
HC Košice
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
HK Nitra
sk Pondělí 21.04.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:55
    Košice dali gól!

    Poltucet je kompletný. MATEJ ČEŠÍK sa s pukom v útočnom pásme vôbec nemaznal a tvrdo ho napálil ponad rameno Lakosila až do siete. Bez asistencií.
     
    31:22
    Košice dali gól!

    Domáci pridávajú piaty gól a to je zrejme definitívny koniec pre Nitru. K ľavej žrdi si nakorčuľoval a presnú prihrávku dostal MATEJ ČEŠÍK, ktorý už následne nemohol zaváhať a puk poslal do siete. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    28:53
    Košice dali gól!

    Košičania vzápätí svoj náskok zvyšujú na rozdiel štyroch presných zásahov. Hostia vôbec neustrážili PETRA SOJČÍKA, ktorý sa dostal do samostatného úniku a zoči-voči Kristanovi si poradil. Bez asistencií.
     
    28:30
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú presilovú hru a zvyšujú svoje vedenie. Obranca RADEK DEYL sa napriahol takmer na modrej čiare a tvrdou bombou nedal Kristanovi šancu na zákrok. Asistencie: Richard Jenčík a Gabriel Spilar.
     
    20:48
    Košice dali gól!

    Domáci vyhrávajú rozdielom dvoch gólov. Bezprostredne pred bránkou dostal dostatok priestoru TOMÁŠ HRNKA. Ten nezaváhal a Kristana prekonal zakončením do hornej časti bránky. Asistencie: Tomáš Marcinko a Radek Deyl.
     
    03:35
    Košice dali gól!

    Domáci sú vo vedení! Po poriadnom zmätku pred bránkou sa napokon otvára skóre, keď puk za čiaru dotlačil TOMÁŠ MARCINKO. Asistencia: marek Bartánus.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Marcinko (Bartánus), 21. Hrnka (Marcinko, Deyl), 29. Deyl (Jenčík, Spilar), 29. Sojčík, 32. Češík (Spilar), 45. Češík


    HC Košice: Staňa – Cebák, Macejko, Deyl, Klouček, Šeda, Kolba, Takáč – Jenčík, Bartoš (C), Spilar (A) – Bartánus, Marcinko, Hrnka – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Pašek, Matúš Chovan, Skalický
    HK Nitra: Kristan – Milo (A), Nádašdi, König, Ordzovenský, M. Novák, Kuzma, Bača, Ďurkech – Kováčik (A), Lelkeš, J. Ručkay – H. Ručkay, Stümpel (C), Tománek – Piačka, Chrenko, Segľa – Tábi, Hrazdíra, Bajtek

    Rozhodčí: Baluška, Jonák – Valach, Šefčík

    Diváci: 8347
    bahis siteleri