West Ham – Tottenham 2:0 (kon.) | Aston Villa – Hull City 3:1 (kon.) | Manchester Utd. – Sunderland 0:1 (kon.)
Newcastle – Cardiff 3:0 (kon.) | Stoke – Fulham 4:1 (kon.) | Swansea – Southampton 0:1 (kon.)
Everton – Manchester City 2:3 (kon.)
konec
Aston Villa FC
3:1 (3:1)
Hull City AFC
Sobota 03.05.2014, 16:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    45+3
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Po rohu se hosté sice ubránili, ale akce Villy pokračovala. Bowery z levé strany přesně odcentroval a ANDREAS WEIMANN hlavičkoval mimo dosah gólmana Harpera – 3:1. Jordan Bowery tak gólovou asistencí odčinil vlastní gól, po kterém hosté srovnali stav.
     
    41
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Villans opět vedou! Po rohovém kopu Delpha vznikl před hostující bránou obrovský závar. Bakerovu hlavičku zastavil na brankové čáře Jelavić, v bráně neskončila ani následná dorážka, kterou Harper vytlačil na břevno, ale poté se míč odrazil na hlavu ANDREASE WEIMANNA, jenž z bezprostřední blízkosti uklidil hrací předmět za záda bezmocného Harpera.
     
    28
    Hull City právě vstřelil branku!
    Tygři zahráli překvapivý signál, kdy Huddlestone místo střely nahrál Roseniorovi, který se z levé strany řítil na bránu a jeho střelu či nahrávku na zadní tyč si nešťastně srazil do vlastní sítě JORDAN BOWERY. Nutno podotknout, že Rosenior se nacházel tak v půlmetrovém ofsajdu, který pomezní přehlédl.
     
    1
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    To je skvělý začátek pro Aston Villu! Po necelé minutě hry utekl po levé straně hostující obraně Agbonlahor, který následně nahrál do vápna Albrightonovi. Ten sice míč napoprvé promáchl, ale na druhý pokus ho dokázal sklepnout proti noze ASHLEYMU WESTWOODOVI, jenž z hranice šestnáctky zamířil po zemi k tyči.

    Martin Augustin

    Branky: 1. A. Westwood (Albrighton), 41. Weimann, 45+3. Weimann (Bowery) – 28. Bowery (vla.)


    Držení míče: 44 % : 57 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 4:3.
    Aston Villa FC: Guzan – Lowton, Vlaar (C), Baker, Clark – Albrighton (76. El Ahmadi), A. Westwood, Delph, Bertrand – Weimann (81. Bacuna), Agbonlahor (24. Bowery).
    Náhradníci: Steer – Bacuna, El Ahmadi, Sylla, Bowery, Holt, Robinson.

    Hull City AFC: Harper – Chester (43. Bruce), Davies (C), Figueroa – Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler (46. Quinn), Rosenior – Long, Jelavić (70. Sagbo).
    Náhradníci: Jakupović – Bruce, Koren, Boyd, Quinn, Fryatt, Sagbo.

    Rozhodčí: Dean – Brooks, Eaton
    bahis siteleri