Hr. Králové – Varnsdorf 3:0 (kon.) | Třinec – Orlová 1:1 (kon.) | Opava – Skalica 1:0 (kon.)
Nové Mesto n/V – Zlín 1:7 (kon.) | Karviná – Prostějov 4:0 (kon.) | Vlašim – Králův Dvůr 6:2 (kon.)
Rostov – Jablonec 0:2 (kon.) | Štěchovice – Český Brod 4:2 (kon.)
konec
Nové Mesto nad Váhom
1:7 (0:0)
FC Zlín
sk Středa 16.07.2014, 17:00Přípravný zápas
     
    Ospravedlňujeme sa, ale kvôli technickým príčinám sme Vám nevedeli sprostredkovať vývoj zápasu a skóre. Zápas napokon skončil vysokou výhrou hostí a to 1:7. Za domácich dal gól Jaroslav Repa. (21:57:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vítame všetkých fanúšikov futbalu, ktorý sa rozhodli kliknúť na prenos zo zápasu medzi AFC Nové Mesto nad Váhom a FC Fastav Zlín. Začiatok zápasu je naplánovaný na 17:00, zo zápasu Vám ponúkame zmeny stavu.

    Naša najvyššia futbalová súťaž, t.j. Fortuna liga sa už rozbehla, ale druhá najvyššia futbalová súťaž, ktorá nesie názov DOXXbet liga sa začína budúci víkend a tak ešte príprava klub pokračuje, ale už rýchlo vrcholí. V tejto súťaži bude pôsobiť aj práve Nové Mesto nad Váhom, konkrétne v skupine západ. Jeho dnešný súper, český celok Zlín pôsobí takisto v druhej najvyššej futbalovej súťaži, ale v Česku. Tam sa súťaž začína až o 3 týždne, takže ich príprava bude ešte zrejme pokračovať pár zápasmi.

    Domáci skončili v uplynulom ročníku tretej ligy západ na treťom mieste a získali 62 bodov. Hostia skončili v súťaži na 10.mieste a získali 37 bodov.

    Favorita zápasu je v prípravných zápasoch ťažké určiť, obzvlášť, keď sa jedná o zahraničnú konfrontáciu tímov. Uvidíme, ako napokon zápas skončí.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky:


    Nové Mesto nad Váhom:
    FC Zlín:
    bahis siteleri