Vítkovice – Čerepovec 3:5 (kon.) | Třinec – Košice 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HC Košice
Čtvrtek 14.08.2014, 19:00 • WERK ARENA Třinec • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Košice si ještě v závěru zápasu zahrají přesilovku. Marek Růžička poslal kotouč do hlediště, odsedí dvě minuty za zdržování hry.
     
    53:51
    Oceláři si navíc zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odjíždí Marek Bartánus, který se hákoval jednoho z Třineckých. Bartánus odsedí dvě minuty.
     
    30:19
    Na druhé straně se do gólovky dostal Bartánus. Jeho akci ale překazil faul Tomáše Plíhala, který Bartánuse hákoval. Košice mají k dispozici přesilovku.
     
    24:24
    Druhá přesilovka pro Košice. Unikajícího Spilara podrazil Adam Rufer, třinecký forward si odsedí dvě minuty.
     
    10:53
    Košice si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici usedá Vladimír Dravecký, který ve snaze vybojovat puk podrazil jednoho z protihráčů.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. Dravecký (Kindl, Žejdl), 38. Polanský (Trončinský), 51. Cienciala (Růžička, Linhart), 55. Irgl (Adamský, Polanský)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Roth, Doudera, Trončinský, Galvas, Nosek, Zíb – Rufer, Plíhal, Kreps – Adamský, Polanský, Irgl – Kindl, Žejdl, Dravecký – Hrňa, Růžička, Cienciala – Matuš
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Philipp, Drgoň, Klouček, Chovan, Štrbák – Stupka, Zagrapan Bartánus – Spilar, Pašek, Jenčík – Bicek, Kolena, Bartoš – Hinďoš, Hrnka, Zikmund

    Rozhodčí: Baluška, Mrkva – Gebauer, Lederer

    Diváci: 2847
    bahis siteleri