Mouscron – Standard 5:2 (kon.) | Club Bruggy – Cercle Bruggy 1:1 (kon.)
konec
Royal Excel Mouscron
5:2 (3:2)
Standard Lutych
Pátek 15.08.2014, 18:00 • Stade Le Canonnier, (kapacita: 10 830 diváků) • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Mouscron právě vstřelil branku! Další obrovské zaváhání na půli hřiště znamená pátý hřebíček do rakve Lutychu! Dopředu se ihned vydala pětice hráčů Royalu a krásnou kombinační akcí vyšachovali celou obranu hostů. Langil na sebe natáhl i brankáře a přesnou zpětnou přihrávkou našel ANICE BADRIHO, který střílel do prázdné brány. Asistence: Langil.
     
    66
    Mouscron právě vstřelil branku! Nádherný rohový kop, který směřoval přímo na hlavu BENJAMINA DELACOURTA, jenž přesně hlavičkoval na bližší tyč Hawashimovi branky, brankář byl bez šance. Asistence: Michel.
     
    43
    Standard právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Standard dočkal snížení stavu. TONY WATT se dostal k odraženému míči a propálil val tří bránících hráčů. Střela směřovala doprostřed brány, ale byla tak prudká, že Cros neměl moc šancí.
     
    33
    Mouscron právě vstřelil branku! Obrovská chyba v rozehrávce Standardu! Langil vystihl přihrávku a ihned se vydal dopředu, kde našel ABDOULAYE DIABYHO, který se řítil sám na bezmocného Kawashimu. Diaby vyslal prudkou střelu k levé tyči a nedal brankáři prakticky žádnou šanci. Asistence: Langil.
     
    23
    Mouscron právě vstřelil branku! Tak tohle je šok pro Lutych. ANICE BADRI vybojoval míč a nenápadnou střelou po zemi, kterou vyslal kousek před pokutovým územím, posílá domácí do vedení. Střela se ještě otřela o pravou tyč. Asistence: Diaby.
     
    19
    Mouscron právě vstřelil branku! Monteyne dokázal doběhnout míč, který směřoval za čáru, nahrál do prostoru malého brankoviště, kde našel skvěle postaveného ABDOULAYE DIABYHO, který nekomprosní střelou vyrovnává na 1:1. Asistence: Monteyne
     
    12
    Standard právě vstřelil branku!
    Tentokrát již Lutych jde do vedení. IGOR DE CAMARGO dostal brilantní vzdušnou přihrávku do běhu, vyhrál běžecký souboj a přesnou střelou k levé horní tyči překonává Crose – 0:1. Asistence: Marquet.

    Radek Francouz

    Branky: 19. Diaby (Monteyne), 23. Badri (Diaby), 33. Diaby (Langil), 66. Delacourt (Michel), 86. Badri (Langil) – 12. de Camargo (Marquet), 43. Watt

    Karty:   18. Peyre (MOP), 49. Dingome (MOP), 51. Lagil (MOP) – 47. Mmaee (STA)


    Royal Excel Mouscron: Cros – Delacourt, Mézague, Monteyne, Peyre, Dingomé, Langil, Michel, Vandendriessche, Badri, Diaby.
    Náhradníci: Gano, Verstraete, De Vlamynck, Brouckaert, Boli, Perez, Mbemba.

    Standard Lutych: Kawashima – Arslangic, Mmaee, Ajdarević, van Damme, Lumanza-Lembi, Marquet, Watt, Ciman, de Camargo, Mbombo.
    Náhradníci: Jorge Teixeira, Thuram, Milosevic, Yasar, Fiore, Louis, M'Poku.

    Rozhodčí: Colemonts – Waroux, Baillieul.
    bahis siteleri