Slovan Bratislava – Senica 4:1 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 1:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:1 (1:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Pátek 15.08.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas medzi Zlatými Moravcami a Duklou Banská Bystrica, vzhľadom na svoj priebeh, skončil spravodlivou remízou 1:1. Góly padali len v prvom polčase, v tom druhom sa hra viac kúskovala a jeho najzaujímavejším momentom sa s výnimkou pár šancí stalo vylúčenie Pavelku. Zápas to pre diváka nebol príliš okula-hodiaci, no niektoré stretnutia sú jednoducho také. Na dnes je to z našej strany už všetko, prajeme príjemný zvyšok piatkového večera. (20:26:24)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V posledných sekundách duelu sa mohol stať hrdinom domácich Patrik Sabo, ktorého strelu však dokázal vytečovať na rohový kop Lipták. Ten tak dokonale odčinil svoj faul z prvého polčasu, po ktorom nasledovala penalta v neprospech jeho tímu.
     
    90+3
    Domáci sa v záverečnom zúfalom nápore snažia strhnúť vedenie na svoju stranu. Pilát cez Saviča vybojoval rohový kop.
     
    90+1
    Sukisa sa v pokutovom území Banskej Bystrice dostal k lopte, skúšal to zakončením z otočky, ktoré mu však príliš nevyšlo, a tak Boroš bez problémov ukryl loptu do svojich rukavíc.
     
    90
    Po úspešne odvrátenom priamom kope Saba hostia vyrazili do rýchlej kontry. Novic na ihrisku Šofčík sa na pravom krídle dokázal uvoľniť, jeho center našiel na zadnej žrdi voľného Ballka, ktorý však namiesto toho, aby zakončil, volil ešte spätná prihrávku, čo sa mu stalo osudným.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Patrik Banovič, prichádza Marek Šovčík.
     
    88
    Pavelka zasiahol Banoviča do tváre a spôsobil mu tržné zranenie. Hlavný rozhodca udelil robustnému útočníkovi Moraviec druhú žltú kartu, ktorá znamená jediné – v samom závere duelu si hostia zahrajú v početnej prevahe.
     
    88
    Tak, toto je priam neuveriteľné. Tesne potom ako sa Banovič vrátil na ihrisko, ho vidíme opäť ležať na trávniku držiac sa za tvár! Rozhodca drží v rukách červenú kartu – bude sa vylučovať!
     
    87
    Patrik Banovič, ktorý toho v posledných minútach inkasoval viac ako dosť, sa po ošetrení vrátil späť na ihrisko.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Nicolas Šumský, prichádza Maroš Balko.
     
    85
    Pavelka v súboji pravdepodobne nechtiac zasiahol lakťom do tváre Patrika Banoviča, ktorý bude musieť trávnik opustiť na nosítkach.
     
    84
    Žltú kartu dostává Karol Pavelka (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    83
    Sukisa dostal za obranu dlhú loptu, nechýbalo mu veľa, aby sa dostal do stopercentnej tutovky. Boroš však opäť skvele prečítal hru, tak ako v tomto zápase už neraz.
     
    82
    V posledných minútach je hra čoraz častejšie prerušovaná.
     
    81
    Na trávniku registrujeme späť už aj Marca de Vita, ktorý to po ošetrení predsa len ešte skúsi. Posledných desať minút by už mal zvládnuť dohrať.
     
    80
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Ďurica, prichádza Elvis Mashike Sukisa.
     
    79
    Náznak peknej kombinácie pred pokutovým územím Zlatých Moraviec. Po prihrávke Šumského sa Penažka vtipnou pätičkou snažil loptu poslať pred bránu Kováča, obrana Zlatých Moraviec však jeho úmysel dokonale prečítala.
     
    77
    Po vzdušnom súboji s Pavelkom ostal na trávniku ležať de Vito. Zlatomoravčania však aj napriek tomu pokračovali hre a sami si žiadali odpískanie faulu na jedného z ich hráčov. Rozhodca Šuniar však necháva hre vcelku voľný priebeh a viacero drobných zákrokov púšťa.
     
    76
    Z oboch strán je to veľké trápenie plné nepresností. Tímom sa tak potom ťažko vytvárajú nejaké pozície v nebezpečných zónach.

    Michal Bakoš

    Branky: 32. Orávik (pen.) – 37. Střihavka

    Karty:   74. Sabo (ZMO), 84. Pavelka (ZMO) – 31. Lipták (BBY)   88. Pavelka (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Chren, Nikolič, Štrbák – Charizopulos (64. Pavelka), Ďurica (80. Sukisa), Sabo, Orávik (46. Pilát) – Djuričič, Valenta.
    Náhradníci: Novota – Pilát, Mujkoš, Szöke, Sukisa, Pavelka, Stanić

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – de Vito, Banovič (89. Šovčík), Vajda, Savič – Šumský (86. Balko), Lipták, Ľupták, Dolný (58. Wojnar) – Peňaška, Střihavka.
    Náhradníci: Budinský – Balko, Fajčík, Wojnar, Šovčík.

    Rozhodčí: Šuniar – Somoláni, Petríček – Kráľovič

    Diváci: 1200
    bahis siteleri