Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
Poprad – Bardejov 1:3 (kon.) | Znojmo – Kladno 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 3:4 (0:1 po s.n.)
Sokolov – High1 7:4 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Fribourg – Slavia 3:4 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 15.08.2014, 17:00 • Ice aréna Prešov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    36:43
    Spišská Nová Ves sa dostala do útoku, strela Cvengroša od modrej bola zblokovaná Samuelom CHALUPOM, útočník ktorý ostal aj po minulej sezóne v Prešove si našliapol dopredu, šiel úplne sám na bránku a medzi kruhmi tok jednoducho namieril k tyčke a oslavuje gól!

    Bez asistencie
     
    23:28
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišská hrala presilovku a veľmi dobre si rozpohybovala súpera, ten nevedel kam skôr až ku tyčke dostal prihrávku od Hrubého František KOKY no a útočník Spišskej poslal puk k bližšej tyčke do siete!
    Asistencie: Hrubý, Smotrila
     
    15:57
    Domáci sú vo vedení 2:0 po tom ako sa ako bleskovú prihrávku ako z jasného neba poslal Petroc, puk sa objavil pred Markom FERENCOM a mladý nádejný útočník to trafil parádne nad lapačku Lizáka!
    Asistencia: Marián Petroc
     
    08:42
    Prešovčania sa ujali vedenia, znova sa dostali po mantineli až pred brankára, Filip PEKARČÍK si urobil sťahovačku na obrancu a strelou k opačnej tyči poslal puk presne do siete!
    Asistencia: Čopák

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 9. Pekarčík (Čopák), 16. Ferenc (Petroc), 37. Chalupa – 24. Koky (Hrubý, Smotrila)


    PHK Prešov: Riečický (41- Slivka) – Kobeľa, Ivančo, Ľ. Chovan, Guntáš, Danielčák, Novický, Olejník – Čopák, Caban "A", Jaroš – Paulovský "C", Kivader, F. Pekarčík – Potoček, Loptáček, Duplinský – Petroc, Chalupa, Ferenc
    HK Spišská Nová Ves: Lizák (Surák) – Hrubý, Zemba, Gurčík "A", Cvengroš, Rojkovič, B. Horvát, Zakopjan, E. Kramár – M. Findura, Vaic "C", Ištocy – Hamráček, Koky, Smotrila – Krempaský, Gonda, Lesňák – Janovčík, Drozd, Muránsky
    bahis siteleri