Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
Poprad – Bardejov 1:3 (kon.) | Znojmo – Kladno 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 3:4 (0:1 po s.n.)
Sokolov – High1 7:4 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Fribourg – Slavia 3:4 (kon.)
konec
PHK Prešov
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 15.08.2014, 17:00 • Ice aréna Prešov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:15
    Ubránili sa a po tom ako sa prebíjal do útoku Lopáček sa dopustili ďalšieho, Emil Kramár ho narazil na mantinel dosť kruto a tak bude pykať na trestnej lavici.
     
    54:50
    Prešov dostal puk pred odkrytú bránku kde stál ale zle otočený Pavlovský, veterán ktorý má už 43 rokom to mal na bekhend a puk poslal cez bránkovisko vedľa.
     
    54:30
    Dlho si Spišiaci v pätici nezahrali a znova budú hrať oslabenie po tom, čo faulovali pri ďalšej snahe Prešova o gól, za sekunutie odíde Richard Smotrila.
     
    52:20
    V oslabení Spišská Nová Ves pohrozila, šla do úniku 2 na 1, nakoniec sa rozhodol Michal Findura vystreliť sám a k opačnej tyči trafil konštrukciu bránky!
     
    51:43
    Na trestnú lavicu odíde Peter Rojkovič za hákovanie pri šanci Prešova.
     
    50:00
    Už Spišiaci konečne vydreli útočné pásma, začali rotovať puk až spred kruhu na buly vypálil tvrdú strelu Jozef Hrubý, puk mieril k lapačke brankára no a Riečický zasahuje.
     
    48:39
    Prešovčania sa oslabujú po ´podrazená Lukáša Potočeka. Spišiaci asi polminútku hrali bez brankára, začali v útoku nebezpečne kombinovať až Prešov zachytul jeho prihrávku.
     
    47:40
    Prvá vážnejšia šanca v tretej tretine keď spoza bránky dostal puk Ferenc, mieril presne medzi betóny no Lizák si medzierku postrážil, pár sekúnd na to v podobnom uhle strieľal Chalupa, no Lizák ho vychytal.
     
    44:21
    Prešovčania boli chvíľku v útočnom pásme, neohrozovali nejako Spišiakov a nakoniec idú do presilovky. Celkom nezmyselne si odsedí trest Pavol Gurčík za nešportové správanie.
     
    37:27
    Hra je po góle Prešova rozháraná až nakoniec ju ukončuje Lukáš Potoček faulom spolu so súperom Braňom Horvátom ktorý odchádza na trrestnú lavicu za sekuntie. Hrá sa 4 na 4.
     
    36:43
    Spišská Nová Ves sa dostala do útoku, strela Cvengroša od modrej bola zblokovaná Samuelom CHALUPOM, útočník ktorý ostal aj po minulej sezóne v Prešove si našliapol dopredu, šiel úplne sám na bránku a medzi kruhmi tok jednoducho namieril k tyčke a oslavuje gól!

    Bez asistencie
     
    35:45
    Veľká šanca, Gurčík sa dostal pred kruh po dobrej prihrávke mal na hokejke puk, Riečický vykorčuľoval z bránky a Gurčák to chcel trafiť pod betón, brankár PHK ale vyráža.
     
    34:11
    Prešovčania sa dostali do ďalšieho oslabenia, keďže Lukáš Potoček hral vysokou hokejkou.
     
    31:22
    Za príliš veľa hráčov na ľade budú domáci pykať dvoma trestnými minútami.
     
    30:20
    V oslabení sa do úniku rútil Hamráček po tom ako zblokoval strelu od modrej, v ťahu na bránku vystrelil puk po ľade k tyči, no brankár Riečický skvelo vyráža!
     
    28:24
    Prešovčania vyťažili z tejto akcie presilovku, na trestnp lavicu odišiel za hákovanie Hrubý.
     
    28:20
    Veľká šanca domácich keď sa dvaja hráči rútili sami na bránku keď Spišiaci nestíhali, Potoček urobil kľučku a ešte poslal puk na Duplinského, ktorého strela medzi betóny nepochodila!
     
    23:28
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišská hrala presilovku a veľmi dobre si rozpohybovala súpera, ten nevedel kam skôr až ku tyčke dostal prihrávku od Hrubého František KOKY no a útočník Spišskej poslal puk k bližšej tyčke do siete!
    Asistencie: Hrubý, Smotrila
     
    22:40
    Marko Ferenc veľmi aktívne hral v útočnom pásme až nakoniec mal puk na hokejke pri tyči, v dobrej šanci ho ale Lizák vychtal a puk je znova v hre.
     
    21:42
    Erik Ivančo odchádza na trestnú lavicu za vysokú hokejku.
     
    20:15
    Domáci Čopák sa po mantineli v oslabení prebíjal do útočného pásma až vybojoval faul, Jozef Hrubý si posedí dve minúty za podrazenie.
     
    19:45
    Spišská Nova Ves dobre zakombinovala, od mantinelu poslal Horváth puk k opačnej tyči pred bránku na Krempaského, bývalý útočník Prešova však nespracoval puk a tak ani nevystrelil do poloodkrytej brány!
     
    19:27
    Spišiaci si zahrajú presilovku po faule Petroca, ktorý držal hokejku protihráča a odsedí si tak dve minúty.
     
    18:30
    Po tom čo sa domáci snažili v útočnom pásme sa síce Spišiaci dostali k puku, no zaváhali v rozohrávke čo využil Kivader, puk ma pred brankárom vo vyloženej šanci na hokejke a trestuhodne prestrelil bránku!
     
    17:40
    Michal Kivader sa prezentoval veľmi peknou akciou, puk dostal od mantinelu až pred bránku no Lizák ho tentokrát vyrážačkou vychytal!
     
    15:57
    Domáci sú vo vedení 2:0 po tom ako sa ako bleskovú prihrávku ako z jasného neba poslal Petroc, puk sa objavil pred Markom FERENCOM a mladý nádejný útočník to trafil parádne nad lapačku Lizáka!
    Asistencia: Marián Petroc
     
    10:05
    Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu František Koky.
     
    08:42
    Prešovčania sa ujali vedenia, znova sa dostali po mantineli až pred brankára, Filip PEKARČÍK si urobil sťahovačku na obrancu a strelou k opačnej tyči poslal puk presne do siete!
    Asistencia: Čopák
     
    08:20
    Prešovčania teraz pohrozili, pred bránku sa dostal Igor Jaroš a poslal to pred Lizáka, jeho spoluhráč si puk takmer zrazil do vlastnej brány!
     
    05:20
    Veľkú šancu mali teraz na hokejke hosťujúci hráči, pred Riečického sa dostal sám Hamráček no v ideálnej pozícii polovysokou strelou bránku minul.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 9. Pekarčík (Čopák), 16. Ferenc (Petroc), 37. Chalupa – 24. Koky (Hrubý, Smotrila)


    PHK Prešov: Riečický (41- Slivka) – Kobeľa, Ivančo, Ľ. Chovan, Guntáš, Danielčák, Novický, Olejník – Čopák, Caban "A", Jaroš – Paulovský "C", Kivader, F. Pekarčík – Potoček, Loptáček, Duplinský – Petroc, Chalupa, Ferenc
    HK Spišská Nová Ves: Lizák (Surák) – Hrubý, Zemba, Gurčík "A", Cvengroš, Rojkovič, B. Horvát, Zakopjan, E. Kramár – M. Findura, Vaic "C", Ištocy – Hamráček, Koky, Smotrila – Krempaský, Gonda, Lesňák – Janovčík, Drozd, Muránsky
    bahis siteleri