Kolín – Kobra 6:5 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – HC Slovan 2:3 (po pr.)
po s.n. (1:0)
SC Marimex Kolín
6:5 (1:2, 3:1, 1:2, 1:0)
HC Kobra Praha
Neděle 17.08.2014, 17:00 • ZS Kolín • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Autorem rozhodující branky v nájezdu MILAN VALÁŠEK.
     
    56:48
    Kobra právě vstřelila branku!

    Hosté v oslabení dokázali vybojovat puk a po dobré spolupráci zavézt až za záda Sejpala. Autorem vyrovnávající branky je MARTIN ČURDA. Stav utkání 5:5.
    Bez asistence.
     
    55:15
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Jiří Kadlec sr. skvěle vybojoval puk ve svém obranném pásmu a zahájil tak protiútok, ve kterém nahrál přesně na hůl PETRU MORKESOVI, který tzv. prostřelil Pavla Bílka. Stav utkání 5:4.
    Asistence: Jiří Kadlec sr.
     
    54:00
    Kobra právě vstřelila branku!

    Hosté potrestali všechny chyby domácích vyrovnávající brankou. Svou druhou branku v tomto utkání si vstřelil MICHAL BOROVANSKÝ a vyrovnal tak skóre na 4:4.
    Bez Asistence.
     
    33:57
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Domácím se povedl další kousek do sítě Kobry. Samostatnou akci předvedl MILAN VALÁŠEK, který výborně trefil kotouč a poslal jej za Bílkovy záda, a navíc dostává svůj tým do vedení. Skóre je zatím 4:3.
    Bez Asistence.
     
    32:55
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Tak přeci jen domácím se podařilo v přesilové hře vyrovnat skóre! Do Bílkovy sítě vstřelil puk MARTIN JEŽEK a vyrovnal tak skóre na 3:3.
    Asistence: Tomáš Pácal
     
    28:11
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Již po druhé se do branky hostí trefil DOMINIK ZUMR, který dostal přímo na hokejku přihrávku od Milana Valáška a mohl tak trefit puk do odkryté branky. Domácí snižují stav na 2:3.
    Asistence: Milan Valášek.
     
    27:08
    Kobra právě vstřelila branku!

    I když domácí v začátku této třetiny měli navrch, tak platí přísloví "nedáš-dostaneš". Kapitán hostí se dokázal již po druhé v tomto utkání prosadit. JIŘÍ JAKEŠ tedy zvyšuje náskok svého týmu na 1:3.
    Bez Asistence.
     
    10:09
    Kozlové právě vstřelili branku!

    Kozlové se konečně dokázali také prosadit a předvést skvělou kombinaci. Úvodní branku Kozlů vstřelil DOMINIK ZUMR, po nahrávce Václava Jankovského a Davida Šafránka. Domácí snížili výsledek na 1:2!
     
    8:23
    Kobra právě vstřelila branku!

    Domácí stále nemůžou přijít na hru hostů. Skvělou kombinací se dostali až za Sejpalova záda, kdy se tentokrát střelou prosadil MICHAL BOROVANSKÝ. Hosté jsou již ve vedení 0:2!.
    Asistence: Roman Verbík, Dominik Novák
     
    2:15
    Kobra právě vstřelila branku!

    Hosté svojí průbojností dokázali v samém začátku hry skórovat. O otevření skóre se postaral sám kapitán Kobry JIŘÍ JAKEŠ, který získal přihrávku od Steinera, a v klidu mohl vstřelit kotouč do prázdné brány.

    Tereza Nedbalová

    Branky a nahrávky: 11. Zumr (Jankovský, Šafránek), 29. Zumr (Valášek), 33. Ježek (Pácal), 34. Valášek, 56. Morkes (Kadlec), 60. Valášek (TS) – 3. Jakeš (Steiner), 9. Borovanský (Verbík R., Novák), 28. Jakeš, 54. Borovanský, 57. Čurda


    SC Marimex Kolín: Sejpal (Hermann) – Muláček, Pácal, Pýcha, Skokan, Klíma,Hanzl, Barták, Fiala – Morkes, Kadlec st., Ježek – Malý, Valášek, Šifta – Zumr, Šafránek, Jankovský – Semirád, Mejzr, Hlavatý – Ptáčník, Kadlec ml.
    HC Kobra Praha: Bílek (Krch) – Ton, Vrba, Steiner, Sem, Verbík R., Verbík J., Cafourek, Rittig, Jakeš "C", Čurda, Hampl, Borovanský, Novák, Slanina, Malý P., Půlpán, Strnad, Žáček, Sekerka

    Rozhodčí: Kubeš – Špringl R. ml, Tash J.
    bahis siteleri