Liberec – HC Litvínov 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 7:1 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:3 (0:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pondělí 18.08.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    64:06
    Při kombinační akci hostí se na útočné modré provinil Ondřej Leština (JIH), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 7-6.
     
    53:33
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na trestnou lavici odjíždí za hosty Richard Kobylík (ZLN) a jihlavský Ján Mahút (JIH), oba dva za sekání. Na vyloučení: 6-6.
     
    37:10
    Na trestnou lavici odjíždí Richard Kobylík (ZLN) po tom, co se provinil hrubostí. Dostává dvě minuty. Na vyloučení: 5-5.
     
    32:16
    Další přesilová hra pro Zlín. Daniel Dvořák (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 5-4.
     
    24:24
    Jaroslav Sladký (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 4-4.
     
    23:26
    Jakub Kužílek (ZLN) dostává 2+2 minuty za hrubost, stejně tak jako Filip Dundáček (JIH).
     
    19:25
    Zdálo se mi, že nyní měl být vyloučen hostující hráč, protože Lukáš Jícha zkoušel dorazit puk do opuštěné klece a byl seknut. Ještě před tím ale asi Ondřej Leština (JIH) držel protihráče a dostává tak dvě minuty. Síly na ledě se v závěru první třetiny na okamžik srovnají a poté budou hrát hosté přesilovou hru. Na vyloučení: 1-2.
     
    17:30
    Nyní si ale Dukla již vynutila přesilovou hru, kdy rozehrála před Lingem dobrou kombinaci a Miroslavu Zarembovi (ZLN) nezbylo nic jiného než vypomoct si sekáním. Dvě minuty. Na vyloučení: 0-2.
     
    06:07
    Dvě minuty za sekání dostává Richard Kobylík (ZLN). Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Mahút (Půža, Střecha), 60. Jícha (Dundáček, Sladký) – 5. Karola (Stránský), 60. Andrýsek (Žabčík), rozh. náj. Matula


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) – Port, Tobola, Půža, Dundáček, Kochánek, Leština – Sladký, Jícha, Anděl – Dufek, Mahút, Střecha – Dupljaku, Beran, Balaštík – Marcilis, Dvořák, Nováček – Hubert. Trenér: Petr Svoboda.
    Berani Zlín: Ling (Haloda) – Andrýsek, Žabčík, Zbořil, Kobylík, Stuchlík, Kužílek, Procházka, Velčovský – Hořanský, Matula, Dalajka – Zaremba, Hlaváč, Gago – Haničinec, Karola, Stránský – Galuška, Valášek, Vyoral. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri