Liberec – HC Litvínov 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 7:1 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:3 (0:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pondělí 18.08.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Zlín vítězí na nájezdy 0:2, rozhodující nájezd vstřelil DOMINIK MATULA.
     
    59:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neskutečné drama v závěrečných vteřinách zápasu! Do střely Žabčíka od modré padl Tomáš Střecha. Žabčík následně poslal puk na spoluhráče z obrany JANA ANDRÝSKA (1+0), který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Zbyněk Žabčík (0+1).
     
    59:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Jihlava se opět prosazuje po střele od modré z prostoru před brankou. Po střele Dundáčka doráží puk se štěstím do sítě LUKÁŠ JÍCHA (1+0). Zlín má na srovnání pouze 38 vteřin. Asistence: Filip Dundáček (0+1), Jaroslav Sladký (0+1).
     
    51:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Střecha vzal odpovědnost na sebe, dostal se do útočného pásma a za branou doslova čaroval s pukem. Poté přihrál kotouč na modrou, kde vystřelil Půža, jehož pokus tečoval JÁN MAHÚT (1+0) před brankou za bezmocného Linga. Asistence: Václav Půža (0+1), Tomáš Střecha (0+1).
     
    04:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jen jsem dopsal předchozí větu, tak chyba přišla. Po nepřesné rozehrávce Dukly se Zlín ve středním pásmu ujal puku, po pravé straně zavezl kotouč do útočného pásma Stránský a z pravého kruhu vystřelil. Jeho pokus vyrazil Svoboda před sebe. Tam byl připravený DANIEL KAROLA, který uklidil kotouč do sítě. Asistence: Filip Stránský.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Mahút (Půža, Střecha), 60. Jícha (Dundáček, Sladký) – 5. Karola (Stránský), 60. Andrýsek (Žabčík), rozh. náj. Matula


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) – Port, Tobola, Půža, Dundáček, Kochánek, Leština – Sladký, Jícha, Anděl – Dufek, Mahút, Střecha – Dupljaku, Beran, Balaštík – Marcilis, Dvořák, Nováček – Hubert. Trenér: Petr Svoboda.
    Berani Zlín: Ling (Haloda) – Andrýsek, Žabčík, Zbořil, Kobylík, Stuchlík, Kužílek, Procházka, Velčovský – Hořanský, Matula, Dalajka – Zaremba, Hlaváč, Gago – Haničinec, Karola, Stránský – Galuška, Valášek, Vyoral. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri