Liberec – HC Litvínov 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 7:1 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:3 (0:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
Berani Zlín
Pondělí 18.08.2014, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Zlín vítězí na nájezdy 0:2, rozhodující nájezd vstřelil DOMINIK MATULA.
     
    Za Zlín může rozhodnout Daniel Karola.
     
    0:1 – Dominik Matula naopak skulinku mezi betony Svobody našel.
     
    64:06
    Při kombinační akci hostí se na útočné modré provinil Ondřej Leština (JIH), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 7-6.
     
    61:55
    Dominik Matula se řítil z levé strany téměř sám na Svobodu, který jeho střelu na vzdálenější tyč velmi dobře pokryl.
     
    60:54
    Po střele Anděla předvedl Ling ne příliš vydařený zákrok lapačkou a málem si kotouč srazil do vlastní sítě. Puk prolétl těsně vedle levé tyče branky.
     
    60:09
    Zlín byl blízko vítězství, když střelu Hořanského vyrazil Svoboda s obtížemi před sebe. K dorážce se už už sápal Matula, ale obrana Dukly před ním včas odehrála puk do bezpečí.
     
    59:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neskutečné drama v závěrečných vteřinách zápasu! Do střely Žabčíka od modré padl Tomáš Střecha. Žabčík následně poslal puk na spoluhráče z obrany JANA ANDRÝSKA (1+0), který od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Zbyněk Žabčík (0+1).
     
    59:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Jihlava se opět prosazuje po střele od modré z prostoru před brankou. Po střele Dundáčka doráží puk se štěstím do sítě LUKÁŠ JÍCHA (1+0). Zlín má na srovnání pouze 38 vteřin. Asistence: Filip Dundáček (0+1), Jaroslav Sladký (0+1).
     
    55:46
    Utkání graduje, o tom žádná. Misky vah se nyní mohly převážit na stranu Dukly, když se po pravé straně prohnal do útočného pásma Ján Mahút, svojí dobře mířenou střelou do levého horního rohu branky Linga orazítkoval ale jen levou tyčku!
     
    55:12
    Tak teď aby domácí svému brankáři pořádně poděkovali, protože zabránil třem velkým šancím Zlína. Nejprve se jej zkoušel překonat zblízka Michal Hlaváč, který ale s hokejkou mezi nohy gólmana Dukly nepřekonal, stejně jako poté dorážkou Miroslav Zaremba. Poté to zkoušel z levého kruhu ještě Jakub Kužílek, ale střelou nad levý beton Svobody našel jen jeho připravenou lapačku.
     
    53:33
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na trestnou lavici odjíždí za hosty Richard Kobylík (ZLN) a jihlavský Ján Mahút (JIH), oba dva za sekání. Na vyloučení: 6-6.
     
    51:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tomáš Střecha vzal odpovědnost na sebe, dostal se do útočného pásma a za branou doslova čaroval s pukem. Poté přihrál kotouč na modrou, kde vystřelil Půža, jehož pokus tečoval JÁN MAHÚT (1+0) před brankou za bezmocného Linga. Asistence: Václav Půža (0+1), Tomáš Střecha (0+1).
     
    50:19
    Další slibná příležitost domácího celku vychází do ztracena. Jícha se protáhl do útočného pásma a před branou se snažil najít volného Jaroslava Sladkého, který ale neměl dostatek místa ke střele a Linga nepropálil.
     
    48:19
    Ján Mahút našel přihrávkou z levé strany před brankou Aleše Dufka, kterému ale střela příliš nesedla a Ling jí bez problémů chytá.
     
    46:25
    Střela Lukáše Jíchy prosvištěla kolem levé tyče Linga, stejně tak jako následný pokus Jaroslava Sladkého.
     
    45:10
    Obrovská šance Zlínských! Po přihrávce Hořanského zpoza branky se dostal k puku před Svobodou zcela volný Matula, který si na domácího gólmana nepřišel, a následně neusměrnil dorážku do zpola odkryté části branky Patrik Dalajka.
     
    39:36
    Po další chybě v rozehrávce Dukly se ujal kotouče na pravém kruhu Michal Hlaváč. Měl dostatek času buď na střelu či na přihrávku Michalu Gagovi, nakonec se rozhodl pro první možnost, ale Svoboda výborným zákrokem podržel svůj tým.
     
    37:10
    Na trestnou lavici odjíždí Richard Kobylík (ZLN) po tom, co se provinil hrubostí. Dostává dvě minuty. Na vyloučení: 5-5.
     
    34:19
    Puk po ráně Dominika Matuly od modré vytěsnil jen tak tak mimo tři tyče Dominik Svoboda, a to koncem levého betonu.
     
    33:59
    Už Jan Andrýsek měl na pravém kruhu dobrou pozici ke střele, kterou ale ještě vyšperkoval přihrávkou na Dominika Matulu na druhý kruh. Ten ale nepochopitelně čekal na střelu a následně trefil pouze přesunujícího se Svobodu.
     
    32:16
    Další přesilová hra pro Zlín. Daniel Dvořák (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 5-4.
     
    32:08
    Zbyněk Žabčík byl mezi kruhy zcela sám, jenže, i když měl na střelu dostatek času, zamířil nad branku.
     
    29:20
    Tomáš Kochánek vyrobil před Svobodou pořádnou hrubici, když zkoušel kličku na Michala Hlaváče, který jej obral o kotouč. Jenže Hlaváč se ke střele neodhodlal, přihrával na Michala Gaga, který taktéž nevystřelil a příležitost hostů tak vyznívá do ztracena.
     
    26:06
    Jan Andrýsek tak dlouho popojížděl s pukem mezi kruhy, až se odhodlal ke střele. Z dobré pozice trefil jen hruď Dominika Svobody.
     
    24:24
    Jaroslav Sladký (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Na vyloučení: 4-4.
     
    23:26
    Jakub Kužílek (ZLN) dostává 2+2 minuty za hrubost, stejně tak jako Filip Dundáček (JIH).
     
    23:26
    Filip Dundáček poměrně rychle projel po levé straně do útočného pásma, z levého kruhu vystřelil, ale našel jen hruď Linga. Následně ještě lehce šťoural holí ve výstroji hostujícího gólmana, což se samozřejmě nelíbilo hráčům hostí, konkrétně Jakubu Kužílkovi.
     
    21:04
    Po střele Žabčíka dorážel Jan Andrýsek, Svoboda ale byl na svém místě.
     
    19:25
    Zdálo se mi, že nyní měl být vyloučen hostující hráč, protože Lukáš Jícha zkoušel dorazit puk do opuštěné klece a byl seknut. Ještě před tím ale asi Ondřej Leština (JIH) držel protihráče a dostává tak dvě minuty. Síly na ledě se v závěru první třetiny na okamžik srovnají a poté budou hrát hosté přesilovou hru. Na vyloučení: 1-2.
     
    18:10
    A mohlo to být již o dva góly. Adam Hořanský a Dominik Matula ujeli s pukem a druhý jmenovaný vypálil s levého kruhu pořádně ostrou dělovku, která prolétla těsně nad horní tyčkou Svobody.
     
    17:30
    Nyní si ale Dukla již vynutila přesilovou hru, kdy rozehrála před Lingem dobrou kombinaci a Miroslavu Zarembovi (ZLN) nezbylo nic jiného než vypomoct si sekáním. Dvě minuty. Na vyloučení: 0-2.
     
    16:11
    Tomáš Střecha se prodral obranou hostů jako uragán, ale jeho střela končí na vyrážečce Linga.
     
    13:50
    Ihned po buly to zkusil Michal Hlaváč, ale Svoboda byl na jeho pohotovou střelu připraven.
     
    12:35
    Obrovská šance domácích. Ján Mahút byl zblízka sám před Lingem, ale ani nadvakrát jej nepřekonal. K odraženému kotouči se ještě dostal Aleš Dufek, ale ani on hradbu těl před sebou neprostřelil a puk do branky nedostal.
     
    06:07
    Dvě minuty za sekání dostává Richard Kobylík (ZLN). Na vyloučení: 0-1.
     
    04:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jen jsem dopsal předchozí větu, tak chyba přišla. Po nepřesné rozehrávce Dukly se Zlín ve středním pásmu ujal puku, po pravé straně zavezl kotouč do útočného pásma Stránský a z pravého kruhu vystřelil. Jeho pokus vyrazil Svoboda před sebe. Tam byl připravený DANIEL KAROLA, který uklidil kotouč do sítě. Asistence: Filip Stránský.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Mahút (Půža, Střecha), 60. Jícha (Dundáček, Sladký) – 5. Karola (Stránský), 60. Andrýsek (Žabčík), rozh. náj. Matula


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) – Port, Tobola, Půža, Dundáček, Kochánek, Leština – Sladký, Jícha, Anděl – Dufek, Mahút, Střecha – Dupljaku, Beran, Balaštík – Marcilis, Dvořák, Nováček – Hubert. Trenér: Petr Svoboda.
    Berani Zlín: Ling (Haloda) – Andrýsek, Žabčík, Zbořil, Kobylík, Stuchlík, Kužílek, Procházka, Velčovský – Hořanský, Matula, Dalajka – Zaremba, Hlaváč, Gago – Haničinec, Karola, Stránský – Galuška, Valášek, Vyoral. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri