Košice – Trnava 2:0 (kon.)
konec
MFK Košice
2:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
sk Neděle 24.08.2014, 16:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil triumfom košického tímu. Pre východniarov je to vôbec prvý bodový zápis v sezóne a treba uznať, že celkom zaslúžený. Domáci futbalisti hrali už od úvodu s náhradným brankárom, z ktorého sa napokon stal hrdina zápasu, ktorý zlikvidoval penaltu a zabezpečil tak triumf svojmu tímu.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok víkendu. (17:52:49)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Košice dali gól!

    Rusov opustil bránku a chcel pomôcť svojim spoluhráčom v útoku, ale hostia o guľatý predmet prišli a JOZEF SKVAŠÍK pred prázdnou svätyňou jednoducho zaváhať nemohol.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
    Hneď v tej prvej sa Košice vymanili spod menšieho zovretia súpera, no napokon svoj rýchly brejk streleckým pokusom nezakončili, pretože hostia sa stihli vrátiť.
     
    90
    Trnava sa usadila na útočnej polovici a domáci sa musia stále brániť. Štvrtý rozhodca už chystá tabuľu s informáciou o nadstavenom čase.
     
    89
    Trnava to predsa len skúša záverečným tlakom! Hostia vrhli svoje sily do útoku a zrejme to ešte bude poriadne zaujímavé!
     
    88
    Po menšom faule ostal na zemi ležať domáci Viazanko, ktorý sa ale nikam ponáhľať nemusí. Košičania už budú naťahovať potrebné sekundičky.
     
    87
    Na trávniku sa nič zaujímavé nedeje. Hostia by síce chceli ísť do útoku, ale defenzíva domáceho tímu nič podobné nepripúšťa.
     
    86
    Žltú kartu dostává Miroslav Viazanko (MFK Košice).
     
    85
    Košičania dokonca získali rohový kop, po ktorom ale nič nevymysleli. Domáci hráči si musia dávať pozor aj na zadné dvierka, takže nič zbytočne neriskujú.
     
    84
    Zdá sa, že o výsledku je už rozhodnuté. Trnavskí futbalisti zahodili skvelú šancu, čo ich psychicky zrejme úplne zložilo a musia sa dokonca brániť.
     
    83
    Trnavskí futbalisti zahodili perfektnú príležitosť na vyrovnanie a z náhradného gólmana Košíc urobili hrdinu zápasu. Všetko nasvedčuje tomu, že tri body ostanú v metropole východu.
     
    82
    Žltú kartu dostává Boris Sekulić (MFK Košice).
     
    82
    Vlasko v pokutovom kope neuspel! Stijakovič jeho pokus vyrazil mimo priestoru troch žrdí.
     
    82
    Trnava získava pokutový kop! Stalo sa tak po faule Sekuliča!
     
    81
    Dnešné stretnutie sleduje 1856 divákov.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Dávid Škutka, prichádza Oumar Diaby.
     
    79
    Druhý polčas sa nám pomaly blíži k záverečnej desaťminútovke, no zatiaľ to na vyrovnanie Trnavy vôbec nevyzerá. Hostia sa stále nevedia presadiť na útočnej polovici.
     
    76
    Košičania sa presunuli na útočnú polovicu, kde vybojovali štandardku z pomerne zaujímavej, no vzdialenej pozície. Každopádne po nej letel center priamo pred bránku, odkiaľ domáci hráči zakončili iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    75
    Jendrišek sa pokúšal predrať do útoku, čo sa mu aj podarilo. Určite ale nečakal skvelý zákrok gólmana Stijakoviča, ktorý oproti nemu vybehol a jeho šancu pohodlne zmaril.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 26. Sekulić (Škutka), 90+2. Skvašík

    Karty:   63. Šinglár (KOS), 82. Sekulić (KOS), 86. Viazanko (KOS) – 25. Kuzma (TRN), 69. Schranz (TRN)


    MFK Košice: Tofiloski (9. Stijaković) – Sekulić, Korijkov, Tóth, Kavka – Bašista, Šinglár (C) (70. Skvašík), Viazanko, Bukata – Škutka (80. Diaby), Haskič.
    Náhradníci: Stijaković – Ostojić, Huk, Gáll, Skvašík, Diaby.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Siva, Greššák, Tóth, Čonka – Chovanec (61. Nascimento), Vlasko (C), Kuzma (55. Casado), Jendrišek – Mikovič (68. Janečka), Schranz.
    Náhradníci: Strapák – Janečka, Bortel, Casado, Špalek, Nascimento.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Juraj Lieskovský, Martin Borsányi. Štvrtý rozhodca: Peter Bednár

    Diváci: 1856
    thejrc.org