Novokuzněck – Novosibirsk 2:3 (po pr.)
po prodl.
Metallurg Novokuzněck
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 09.09.2014, 14:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    KUGRYŠEV - 2:3
     
    61:28
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže o puk přišli, čehož využil Kopeikin, do jehož střely vložil hůl DMITRIJ KUGRYŠEV a rozhodl tak dnešní utkání ve prospěch Novosibirsku.
    IGNATOVIČ - 2:2
     
    56:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Trest pro domácí v podobě gólu přichází. K odraženému kotouči se dostal MAXIM IGNATOVIČ a prostřelil tak Sorokina. Bez asistence.
    ROMANOV - 2:1
     
    15:05
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí skóre a Koskinen v brance se musí červenat, poněvadž ho střelou z těžkého úhlu překonal ALEXANDR ROMANOV. Asistence: Nikolaj Skladničenko.
    GALIMOV - 1:1
     
    14:04
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale srovnáno! Stoa našel perfektní žabičkou rozjetého ANSELA GALIMOVA a ten bekhendem překonal Koskinena mezi betony. Asistence: Ryan Stoa.
    KUGRYŠEV - 0:1
     
    6:18
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté již tentokrát početní výhodu využívají. Střela Ožiganova se šťastně pro hosty odrazila od brusle jednoho z domácích na hůl DMITRIJE KUGRYŠEVA, který měl lehkou úlohu v podobě doklepnutí do prázdné branky. Asistence: Igor Ožiganov.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 15. Galimov (Stoa), 16. Romanov (Skladničenko) – 7. Kugryšev (Ožiganov), 57. Ignatovič, 62. Kugryšev (Kopeikin)


    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (Chakimov) – Lashoff, Fairchild, Zotov, Kuklev, Makarov, Kapotov, Gavriličev, Bjolochvostikov – Rachůnek, Kosourov, Stoa – Galimov, Garifullin, Komaristyj – Kaprizov, Malcev, Malinovskij – Romanov, Kurepanov, Skladničenko.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Hersley, Alexejev, Bjolov, Gimajev, Ignatovič, Ožiganov, Menšikov – Monya, Thuresson, Enlund – Kugryšev, Kopeikin, Koskiranta – Šumakov, Gubin, Sannikov – Bobrov, Vorošilo, Butuzov.

    Rozhodčí: Dejev, Romasko – Sivov, Šeljanin
    bahis siteleri