Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Viťaz 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Atlant 3:4 (0:1 po s.n.)
Magnitogorsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 6:4 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 4:3 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Středa 10.09.2014, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    TEREJAJEV - 4:1
     
    37:30
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jenže záhy přicházi kýžená branka hostů a ti tak stále živí naději na bodový zisk! Fisenko našel přesným pasem na modré čáře SERGEJE TEREJAJEVA. Ten poté tvrdě vystřelil a propálil vše, co mu stálo v cestě. Barulin měl zakrytý výhled a na puk vůbec neviděl. Asistence: Michajl Fisenko.
    BERDNIKOV - 4:0
     
    35:20
    Avangard právě vstřelil branku!
    A je to již o čtyři góly. Krásnou individuální akci předvedl ROMAN BERDNIKOV, který si od zadního mantinelu najel před brankoviště, kde svižnou střelou poslal kotouč přesně mezi betony hostujícího muže v masce. Asistence: Kirill Semjonov
    SOBOTKA - 3:0
     
    11:36
    Avangard právě vstřelil branku!
    I tuhle přesilovou hru Omsk bleskově využívá! Po vhazování v útočném pásmu domácí vyprodukovali rychlou kombinaci na jejímž konci byl VLADIMÍR SOBOTKA. Ten vypálil z mezikruží a střelou zápěstím poslal puk nad beton hostujícího gólmana. Asistence: Denis Paršin.
    PěREŽOGIN - 2:0
     
    10:26
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté už byli v plném počtu, ale dřív, než se stihl Železňov vrátit do hry, Omsk se opět prosadil.. Kalinin našel přesným pasem najíždějícího ALEXANADRA PĚREŽOGINA, který se přiřítil z levé strany a rychlou ranou nedal Borisovi šanci, ačkoliv ten se snažil betonem ránu domácího útočníka pokrýt. Asistence: Sergej Kalinin.
    KURJANOV - 1:0
     
    02:05
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen přesilovou hru využívají. Popov si sjel ze strany před brankoviště, kde upadl a stáhl k zemi sebou také brankaře. I v pádu ale dokázal přihrát na osamoceného ANTONA KURJANOVA, který poslal kotouč z bekhendové pozice k bližší tyči. Asistence: Alexandr Popov, Tom Wandell

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Kurjanov (Popov, Wandell), 11. Pěrežogin (Kalinin), 12. Sobotka (Paršin), 36. Berdnikov (Semjonov) – 38. Terejajev (Fisenko)


    Avangard Omsk: Barulin – Kuljaš, Pivcakin, Ljamin, Gustafsson, Blaťák, Vasiljev, Dervjuk – Pervušin, Kalinin (C), Pěrežogin – Širokov, Sobotka, Paršin – Kurjanov, Popov, Wandel. – Berdnikov, Semjonovo, Ivanov.
    Amur Chabarovsk: Borisov – Taimi, Safronov- Ježov, Těreščenko, Kurbatov, Terejajev, Peretjagin – Tarasov (C), Špirko, Junkov – Miklík, Ninimaki, Haščák – Lugin, Fisenko, Kacuba – Baškirov, Litovčenko, Abramov.

    Rozhodčí: Rogačjov, Čerenkov – Koršak, Černyšev
    bahis siteleri