Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Viťaz 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Atlant 3:4 (0:1 po s.n.)
Magnitogorsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 6:4 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 4:3 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
6:4 (1:3, 3:1, 2:0)
Admiral Vladivostok
Středa 10.09.2014, 15:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PIHLSTROM - 6:4
     
    56:49
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa zvyšuje vedení na 6:4! Nádherná akce v podání domácích hokejistů znamená dvoubrankové vedení. Puku se dotkli všichni hráči a skvělou kombinaci dokončil střelou do odkryté klece ANTTI PIHLSTROM. Asistence: Alexej Kaigorodov, Jevgenij Skačkov.
    HARTIKAINEN - 5:4
     
    49:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa strhává vedení na svoji stranu! TEEMU HARTIKAINEN se šťastně dostal ke kotouči po velkém zmatku před hostující brankou a neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Alexander Kutuzov.
    KOLCOV - 4:4
     
    33:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Dokonale využitá přesilovka domácích! Ke střele se dostal po nádherné kombinaci KIRILL KOLCOV a vyrovnává na 4:4! Asistence: Ivan Višněvskij, Alexej Kaigorodov.
    UGAROV - 3:4
     
    29:49
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí blesk z čistého nebe! Ufa tlačila, ale zapomněla na obranu, čehož dokonale využila dvojice Enver Lisin – ALEXEJ UGAROV. Druhý jmenovaný dostal přihrávku do prázdné branky, neměl se skórováním problém. Asistence: Enver Lisin, Jan Kolář
    STěPANOV - 3:3
     
    26:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Obrovský kus práce předvedli domácí a dočkali se vyrovnání! Pihlstrom přihrál puk před branku, kde stál ALEXANDER STĚPANOV. Domácí střelec neměl problém zakončit. Je vyrovnáno! Asistence: Antti Pihlstrom.
    KOLCOV - 2:3
     
    23:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přesilovka 5 na 3 využita! KIRILL KOLCOV překonal brankáře Nalimova po kombinaci s Višněvskijem. Asitence: Ivan Višněvskij, Alexej Kaigorodov.
    SIGARJOV - 1:3
     
    13:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A máme tu opět dvoubrankové vedení! ANDREJ SIGARJOV dorazil střelu svého spoluhráče a zvyšuje na 3:1! Asistence: Denis Osipov, Nicklas Bergfors.
    VIŠNěVSKIJ - 1:2
     
    12:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Toto už musela být branka! Domácí měli obrovský tlak, který skončil ranou IVANA VIŠNĚVKIJE, který propálil Nalimova a snížil na 1:2. Asistence: Alexej Kaigorodov, Jevgenij Skačkov.
    LOGAN - 0:2
     
    03:07
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    A přeci jen je to branka! Hosté znovu najeli do útočné třetiny, kde vypálil PYETT LOGAN a jeho nechytatelná střela skončila v síti! Asistence: Denis Osipov, Nicklas Bergsfors.
    UGAROV - 0:1
     
    00:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají z první střely do vedení! Osipov nahazoval kotouč na branku, kde ho tečoval ALEXEJ UGAROV a otevřel skóre. Asistence: Denis Osipov.

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 13. Višněvskij (Kaigorodov, Skačkov), 24. Kolcov (Višněvskij, Kaigorodov), 27. Stěpanov (Pihlstrom), 34. Kolcov (Višněvskij, Kaigorodov), 50. Hartikainen (Kutuzov), 57. Pihlstrom (Kaigorodov, Skačkov) – 1. Ugarov (Osipov), 4. Logan (Osipov, Bergsfors), 14. Sigarjov (Osipov, Bergfors), 30. Ugarov (Lisin, Kolář)


    Salavat Julajev Ufa: Koval – Heikkinen, Lekomcev. Kulda, Kutuzov, Kolcov, Višněvskij, Vasilevskij – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Pihlstrom, Kaigorodov, Skačkov – Stěpanov, Gluchov – Hartekainen.
    Admiral Vladivostok: Nalimov – Kolář, Naumenkov, Osipov, Pyett, Zemčjonok, Kuzmin, Kožokin – Lisin, Ugarov, Zubov – Bergfors, Sigarev, Gynge – Sokolov, Gorošanskij, Makarov – Vl. Ushenin, Vj. Ushenin, Gorškov

    Rozhodčí: Naumov, Schenov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri