Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Viťaz 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Atlant 3:4 (0:1 po s.n.)
Magnitogorsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 6:4 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 4:3 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:3 (2:2, 0:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Středa 10.09.2014, 17:30 • TatNeft Arena (kapacita 8.774 diváků) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí jdou v dnešním utkání poprvé do vedení! O to se postaral MICHAIL VARNAKOV, který se obtočil kolem hostující branky a backhandovým pokusem s velkým štěstím překonal Backlunda – 4:3. Bez asistence.
     
    51:23
    Kazaň vstřelila branku!
    A máme znovu srovnáno! Zijat Pajgin našel mezi kruhy volného JANNEHO PESONENA, který propálil bezmocného Backlunda – 3:3. Asistence: Zijat Pajgin.
     
    44:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan jde znovu do vedení! Jeglič výborně přihrál z pravé strany před branku, kde mezi dvěma obránci dokázal MICHAL VONDRKA tečovat puk za záda Nilssona – 2:3. Asistence: Ziga Jeglič.
    MEDVĚDĚV - 2:2
     
    17:10
    Kazaň vstřelila branku!
    Toto utkání se musí divákům líbit! Během pár sekund tu máme srovnání skóre, o které se postaral JEVGENIJ MEDVĚDĚV, kterého zapomněl Starosta mezi kruhy pohlídat a domácí obránce po přihrávce Azeveda z pravé strany zakončoval zcela osamocený – 2:2. Asistence: Justin Azevedo a Kirill Petrov.
    PAJGIN - 1:2
     
    16:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Jak kdybych to ale zakřikl! ZIJAT PAJGIN si výborně najel za obranu na přihrávku Mirnova a překonal bezmocného Backlunda – 1:2. Asistence: Igor Mirnov a Sergej Kostitsyn.
    MURLEY - 0:2
     
    11:18
    Slovan právě vstřelil branku!
    A Slovan jde do vedení o dvě branky! MATT MURLEY se zmocnil puku ve středním pásmu a napodobil tak trochu Nagyho, když prokličkoval mezi dvěma obránci a střelou do levého horního rohu Nilssonovy brány nedal švédskému gólmanovi šanci – 0:2. Asistence: Jonathan Sigalet.
    NAGY - 0:1
     
    09:59
    Slovan právě vstřelil branku!
    Jednu z nejhezčích branek letošní sezóny KHL má na svědomí LADISLAV NAGY, který od své branky prokličkoval mezi všemi domácími hráči a střelou mezi betony Nilssona otevírá skóre dnešního utkání – 0:1. Asistence: Václav Nedorost.

    Jaroslav Přib

    Branky a nahrávky: 17. Pajgin (Mirnov, Kostitsyn), 18. Medvěděv (Azevedo, Petrov), 52. Pesonen (Pajgin), 57. Varnakov – 10. Nagy (Nedorost), 12. Murley (Sigalet), 45. Vondrka (Jeglič)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Musin, Medvěděv (A), Kornějev, Nikulin (A), Pajgin, Heshka, Děnisov, Rylov – Pesonen, Azevedo, Petrov – Svitov (C), Obuchov, Lukojanov – Kostitsyn, Mirnov, Malychin – Varnakov, Meller, Burmistrov
    Trenér: Zinetula Biljaletdinov (RUS)

    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Baranka, Sersen (A), Sigalet, Starosta, Mihálik, Brejčák, Luža – Nedorost, Nagy (A), Vondrka – Surový, Netík, Hudáček – Murley, Ticar, Bartovič (C) – Jeglič, White, Ölvecký
    Trenér: Rostislav Čada (CZE)

    Rozhodčí: Bulanov, Sojn – Misjur, Raming
    bahis siteleri