Německo – Česko 0:3 (kon.)
konec
Německo
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Česko
Sobota 20.09.2014, 13:00 • Netzsch Arena Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    24:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hodně smolný gól pro naše soupeřky, teď se k nám přiklonilo štěstí čelem. Mayová znovu roztáhla beton po celé brankové čáře, jenže nakonec se právě od něj kotouč odrazil do klece. Gól je připsán NATÁLII MLÝNKOVÉ – 0:3! Asistence: Sabina Matoušková, Kristýna Kaltounková.
     
    11:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se toho nebojí a snaží se soupeřkám utéct už v samotném začátku zápasu. Využitá přesilovka znamená dvoubrankové vedení! Kotouč z hokejky Krejníkové zblokovaly Němky přímo na hokejku KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ, která ho z první poslala mezi betony Mayové do sítě – 0:2! Asistence: Šárka Krejníková, Natálie Mlýnková.
     
    06:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní výběr se zcela po zásluze dostává těsně před uplynutím sedmi minut do vedení! V německém pásmu vytvořil znovu velký závar a kotouč pak zůstal chvíli volný před brankovištěm. Tam si ho jako první našla SÁRA ČAJANOVÁ a bekhendem ho uklidila k úplně volné tyčce – 0:1! Asistence: Veronika Lorencová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Čajanová (Lorencová), 12. Kaltounková (Krejníková, Mlýnková), 25. Mlýnková (Matoušková, Kaltounková)


    Německo: Mayová (Klömpgesová) – Brendelová, Botthofová, Gawronová, Klingerová, Herzmannová, Krauseová, Niewolliková, Nickischová – Gehrsitzová, Haiderová, Kubiczeková, Kaiserová, Lillová, Meyerová, Schattnerová, Schurrová, Röcklová, Ledergerberová, Schwambornová „C“, Stockerová. Trenér: Bejnamin Hinterstocker.
    Česko: Bláhová (Juřicová) – Erbenová „C“, Škrdlová, Krejníková, Kotounová, Hrůšová, Hrdinová, Horáková, Radová – Hornická, A. Halounová, S. Halounová – Matoušková, Mlýnková, Kaltounková – Lorencová, Čajanová, Hájková – Černá, Samohýlová, Dýcková. Trenér: Rudolf Valla.
    bahis siteleri