Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 27.09.2014, 15:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    HC DINAMO MINSK

    Hokejisté z hlavního města Běloruska vstoupili do nového ročníku Kontinentální hokejové ligy se slušným krokem, za devět utkání základní části stačili posbírat sedmnáct bodů do tabulky Západní konference, což jim postačuje na aktuální pátou příčku. Dinamo hned šestkrát slavilo vítězství nad některým ze soupeřů, třikrát potom sledovalo radost soka. Ze šesti zmiňovaných úspěchů vybojoval Minsk dvě až v nastavených pěti minutách prodloužení. Hosté přijíždí do Ruska v pozici méně favorizovaného výběru, především kvůli zatím nedobytné tvrzi CSKA.
     
    CSKA MOSKVA

    Ruský velikán na nic nečekal, sotva padly na ledovou plochu první kotouče, CSKA odstartovalo velkolepou jízdu. Doposud největší konkurence Moskevských, SKA Petrohad, ještě vůbec nezaváhal. To je jediný důvod, proč dnešní vyrukovatel proti Minsku nedrží první, nýbrž až druhou příčku žebříčku Západní konference. S aktuálním ziskem čtyřiadvaceti bodů Moskva jedinkrát prohrála, doma potom koriguje stoprocentní výkony. Ze čtyř mačů před vlastním publikem navíc CSKA ve dvou případech neinkasovalo, hodně slušná práce obrany. Neméně líbivě vypadají čísla útočných řad.
     
    Nejproduktivnější hráči:

    CSKA Moskva: Alexander Radulov (2 + 9)

    HC Dinamo Minsk: Jonathan Cheechoo (6 + 9)
     
    Vítejte u dalšího kola ruské soutěže KHL. Na moskevském ledě proti sobě nastoupí k desátému zápasu CSKA MOSKVA a HC DINAMO MINSK. Podaří se hostům zvrátit neporazitelnost domácích bojovníků?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Bondarev, Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Panin, Jegoršev – Korotkov, Andronov, Ljubimov, Zhafjarov, Žarkov, Grigorenko, Muršak, Arťuchin, Radulov, Fefelov, Prochorkin, Da Costa

    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Krajíček, Bailen, Goroško – Linglet, Ellison, Kulakov, Drozd, Vesce, Kaljužnyj, Cheechoo, Maleško, Szczechura, Razvadovskij, Pavlovič, Kitarov, Gavrus

    Rozhodčí: Bondar, Rogačjov – Otmakov, Palei.
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního online přenosu, zápas v Moskvě začne už za několik okamžiků. Dokáže Minsk odrazit nápor favorita duelu?
     
    Halou zní ruská hymna, po jejím konci bude vše připraveno k úvodnímu vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Jako první začali s kotoučem na hokejkách muži v bílých trikotech, tedy Dinamo Minsk. Gólman Lalande musel dávat pozor, i když nezasahoval.
     
    01:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Úvodní akci zápasu sice měli na svědomí hosté, ale následný protiútok končí gólem mužstva z hlavního města Ruska. ALEXANDER RADULOV z prostoru před brankou přesně propálil gólmana Milčakova, když kotouč na jeho hůl propasoval s líbibovou přesností Muršak. Společně s hlučící halou oslavuje Radulov emotivně vedoucí gól. Asistence: Jan Muršak.
    RADULOV - 1:0
     
    02:02
    Milčakova okamžitě v nových problém, tentokráte Andronov zkoušel z otočky přesně zakončit, nakonec se mu to nepovedlo.
     
    02:55
    Hraje se nyní hodně ve středním pásmu kluziště, kde zkoušejí získat puk muži z Minsku. Zatím bez výsledku.
     
    03:53
    Kotouč zkusil zpoza svatyně Lalandeho poslat na spoluhráče do mezikruží Děnisovi, ale nepovedlo se mu to, co si představoval.
     
    05:04
    Hraje se daleko klidněji než v úvodních dvou minutách první části, prakticky nevidíme žádnou vážnější situaci ani na jedné straně. Aktivnější ale domácí CSKA Moskva.
     
    05:52
    Brankář Milčakov dostal příležitost uschovat kus černé gumy v lapačce, když stačil přemístit lapačku k hornímu rohu vlastní branky.
     
    06:45
    Hostující hokejista, a také český hráč Lukáš Krajíček pálil nepřesně od modré čáry, navíc jeho pokus zakončit nikdo netečoval před třemi tyčemi Lalandeho.
     
    07:31
    Další výhra na vhazování patří opět červeným barvým, fanoušci kvitují výkon mužstva na domácím ledě zatím i dnes, přestože Minsk dobře hlídá předbrankový prostor.
     
    08:08
    Milčakov byl nucen rychle klouzat od tyčky k tyčce, jelikož Moskva na malouv chvíli vytvořila přečíslení. Korotkov v konečném součtu nic nevymyslel.
     
    09:08
    Za malou chvíli budeme v polovině základní hrací doby, zatímco Milčakovy ukrývá opět černou pryž ve své zatím jisté rukavici na levé ruce.
     
    09:35
    Moskva už delší časový úsek krouží kolem svatyně soupeře, ale nedochází k častému zakončování. Je to ale Minsk, kdo aktuálně musí daleko více spěchat do útočných pozic.
     
    10:30
    Krásná a dlouho výměna druhé domácí formace, kterýá zatočila hlavu gólmanovi Milčakovi. Zase však bez zakončení na branku, které by CSKA neslo ovoce.
     
    11:19
    Dočkali se přechodu do třetiny soupře také host, Kitarov napřáhl kousek za modrou čárou a zkusil pumelicí vystrašit brankáře Lalandeho. Avšak nepovedeně.
     
    12:00
    Minsk rozehrává zpoza vlastní svatyně, kde zakládá novou akci. Obránci Moskvy ale vydají také v tomto domácím mači sebejistě.
     
    12:26
    Uvidíme první přesilovku a zároveň první vlyoučení. Na dvě minuty za krosček odchází do boxu trestoměřičů domácí hokejista Igor Grigorenko. Minsk má ideální možnost srovnat krok ve výsledku.
     
    12:45
    Bílomodří sice drží kotou v útočném pásmu a kombinují, jediná střela však mířila mimo tyče rychlého Lalandeho.
     
    13:22
    Moskevští se už podruhé v krátké době osvobozují, když vyhazují touš přes všechny čáry. Zároveň mají možnost v klidu vystřídat.
     
    14:10
    Z vyloučení Igora Grigorenka ubíhají poslední vteřiny, právě končící první přesilová hra Dinama nevypadala nijak zdařile.
     
    14:40
    Nyní už Moskva opravdu v plném počtu, hned myslí na útok, i když Ellison měl z hostující strany ještě touhu zakončit.
     
    15:30
    CSKA uplynulé a ubráněné oslabení trošku zpomalilo, přechod do útočného pásma zatím není tolik čistý, jako jsme sledovali před vyloučením Grigorenka.
     
    16:25
    Teď už ale v solidní šanci utéct do dvoubrankového vedení Žarkov, jehož střela zápěstím možná i lízla pravou tyčku Milčakovovy klece!
     
    17:30
    Druhé vyloučení v první třetině opět odpyká muž z CSKA Moskva. Dimitrij Zhafjarov je rozhodčím poslán za tvrzené sklo na dvě minuty za podražení.
     
    17:56
    Znovu to vypadá, jako by ani CSKA nemělo žádné starosti s přesilou soupeře na ledě. Následuje dvakrát po sobě vyhození přes všechny čáry.
     
    18:32
    Většina z trestu Zhafjarova je pryč, Minsk se teprve až teď pořádně usazuje před svatyní Lalandeho. Ten zatím ještě v oslabení nezasahoval.
     
    19:20
    Moskva je nyní kompletní a v závěrečných sekundách úvodní periody může zkusit jedny z posledních útočných výletů.
     
    19:47
    Tři krásné střely, všechny je ale lapil připravený gólman Milčakov. Kapitán domácích, Alexander Radulov, si nakonec krásně potažením vybruslil až před bránu, ale nepřekonal strážce klece Minsku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V první třetině zápasu mezi CSKA Moskva a Dinamo Minsk fanoušci viděli jedinou branku, hned v úvodu první dvacetiminutovky překonal gólmana Milčakova moskevský kanonýr Alexander Radulov. Pokračovat budeme po přestávce mezi třetinami.
     
    Hráči pozvolným tempem přijíždějí zpátky na ledovou plochu, začne se na obou stranách v plném počtu mužů.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Sotva se začalo, hra už je zase přerušena. Domácí mančaft totiž posílá černou pryž přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    20:33
    Hostující Šinkevič chtěl získat útočné pásmo pro svůj tým, byl ale zastaven ofsajdem. Jeho výběr musí opakovat vhazování ve střední třetině.
     
    21:06
    Už zase kombinuje kádr CSKA, jedna z útočných trojicí v červeném trikotu projela třikrát kolem svatyně Milčakova, aby následně o kotouč přišla.
     
    21:28
    Před svatyní soupeře se zkouší prosadit Minsk, jenže Bělorusové nemají zatím dostatečný důraz k tomu, aby se dostali ke kvalitnímu zakončení.
     
    22:15
    Nogačjov zkoušel vyslat dvojici spoluhráčů skrz útočnou polovinou kluziště, ovšem ani jeden z nich nezískal pryž na hokejky.
     
    22:30
    Jedna věc zůstává stále stejná a beze změn – Dinamo Minsk zakládá na důsledné defenzívě, až poté hledá skuliny v pásmu soupeře.
     
    22:58
    To se právě teď děje, Minsk získal vhazování v útočné třetině, následně provedl pár výměn před brankářem soupeře. Ale gólman Lalande ani nemusel zasahovat.
     
    23:48
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje, vhazování po pravici Lalandeho svatyně vyhráli hosté, kteří dokázali zahrozit je nstřelou z dálky.
     
    24:23
    Znovu technický přestupek, tentokráte zakázané uvolnění Dinama Minsk píská čárový rozhodčí.
     
    24:53
    Zajcevovi se mále podařilo překvapit gólmana Milčakova střelou z dálky, když ji ještě po cestě do brankoviště stihl někdo na ledě tečovat.
     
    26:00
    Sledujeme o něco pomalejší obrázek hry, než tomu bylo v úvodních dvaceti minutách. Milčakov zachytil touš ve své lapačce, aby nemusel řešit případné obnovené problémy.
     
    26:18
    Obránci CSKA nebyli včas u vlastní branky, a tak jim poměrně dobře vypomohl s rozehrávkou dnes aktivní gólman Lalande.
     
    26:53
    Dvojice hokejistů v bílých trikotech zkoušela po objetí třech červených tyčí překvapit strážce svatyně Moskvy. Ale bezúčelně, protože puk nedoletěl na správné místo.
     
    27:36
    Daleko větší příležitost skórovat měl ale následně hostující Kitarov, jenž si vybruslil až před branku k pravé tyči a chtěl zakončit do horního růžku. Nakonec jen těsně netrefil!
     
    28:20
    Alexander Radulov neviděl nikoho ze svých spoluhráčů dobře najetého na levém křídle, a tak se zkusil podél mantinelu na druhé straně kluziště protáhnou sám, ale neúspěšně.
     
    28:54
    Mimochodem zatím sledujeme zápas, ve kterém obě mužstva hrají poměrně disciplinovaný hokej, hlavně Minsk. Dinamo ještě oslabení nemuselo hrát.
     
    29:40
    Chvíli před polovinou základní hrací doby pobývá kotouč převážně ve středním pásmu, létá hodně ze strany na stranu, nikdo se jej pořádně nezvládá zmocnit
     
    30:20
    Rozhodčí posílá na trestnou lavici dnes celkově třetího hráče Moskvy, nyní je to Sergej Andronov, kdo musí pykat a doufat, že jeho tým nedostane gól. Provinil se vysokou holí.
     
    31:06
    Minsk sice hraje početní výhodu, paradoxně větší šanci v ní ovšem mělo domácí CSKA! Dvojice hokejistů v červeném dresu nakonec kombinací ve vlastním oslabení těsně neuspěla.
     
    31:39
    Když už Moskva v oslabení neútočí, v pohodě se brání. Dinamo sice hraje dnešní třetí přesilovku, zatím se mu ale větší počet mužů v poli nestává výhodou.
     
    32:25
    Teď je navíc domácí Andronov zpátky na ledě, hráči v červeném drží zatím stoprocentní úspěšnost, co se týče ubráněných oslabení.
     
    33:07
    Dinamo už nevědělo, jak by založilo kvalitní a bezchybnou rozehrávku, tak pouze vyhodil puk přes všechny čáry na icing.
     
    33:15
    A zase úplně stejná situace, jako přes kopírák. Právě rozehrávání puku ve vlastní defenzívě tropí Bělorusům největší trable.
     
    33:42
    Bude se poprvé v zápase vylučovat na straně Dinama Minsk. Alexander Kitarov podrazil domácího Da Costu, a tak odchází nelibě za tvrzené sklo, kde chvíli posedí.
     
    34:15
    Přesilovka Moskvy vypadá daleko lépe než ta hostující, ale zatím nedošlo ke střele ani ze strany CSKA. Brankář Milčakov zasahovat zatím nemusel.
     
    35:10
    Tahle akce už měla úplně jinou krásu, od modré čáry zkusil vypálit puky pořádným nápřahem Děnisov, jeho pumelice však skončila sražená těsně nad úroveň branky.
     
    35:41
    Včasný zákrok Milčakova, který se po nahrávce od Radulova na levou stranu dokázal přmístit k zaknončujícímu Da Costovi, ten málem pálil do poloviny odkryté sítě!
     
    36:26
    Nakonec ale ani CSKA nevyužívá možnost hrát v početní výhodě, i kdyý způsobilo soupeři mnoho starostí k řešení.
     
    36:51
    Gólman Lalande sice nebyl nijak závažněji ohrožen, ale chtěli si po delší době sáhnout na puk a pozastavit hru u jeho klece.
     
    36:57
    Po odrazu končí puk na střídačce Dinama, hokejkou jej tam původně vyhodil brankář stejného týmu, ale s tečí někoho v červeném.
     
    37:20
    CSKA Moskva drží poměrně značný časový úsek puk na hokejkách, navíc v okolí branky Minsku.
     
    37:32
    Milčakov se má co otáčet, nyní zastavil letící kotouč na jeho branku v lapačce.
     
    37:41
    Ještě jeden trest ve druhé třetině, opět na straně Minsku. Dvě minuty za držení inkasuje od hlavního arbitra Paul Szczechura.
     
    38:23
    Moskva drží puk na soupeřově území beze střely, přesto povedeně kombineju a je pouze otázkou času, kdy vypálí.
     
    38:43
    Ale pozor, hosté jsou poslání do třech mužů. Nick Bailen dostává dvě minuty za hrubost, což znamená dvojnásobné oslabení a pořádné problémy pro Minsk. Poradí se Moskva s přesilovkou pět na tři?
     
    39:00
    Alexander Radulov pálil z dobré pozice, když proti němu stál už jen brankář Milčakov, ale ten stihl vytěsnit kotouč těsně nad horní tyčku!
     
    39:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    K této situaci není asi třeba napsat nic výstižnějšího, než že byla parádně sehrána. Přesilovka pět na tři probíhala hodně dlouhou dobu za důkladné obrany Dinama Minsk a kvalitně chytajícího Milčakova. Jenže těsně před jejím koncem dostal puk před polovinu odkryté brány na hokejku STEPHANE DA COSTA, jenž pohodově zavěsil do sítě. Asistence: Alexander Radulov, Nikita Zajcev.
    DA COSTA - 2:0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Stejně jako v první třetině, i v té druhé viděli fanoušci na území Moskvy jednu branku. CSKA dlouho čekalo skórování, nakonec využil dvojnásobnou početní výhodu pět na tři a vede 2:0 Počkejme si, co přinese závěrečných dvacet minut.
     
    Ruský velikán vstoupí do třetí periody dnešního duelu s náskokem dvou branek a o něco větším sebevědomím. Pokud CSKA udrží náskok, nepřeruší se jeho série domácí neporazitelnosti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Úvodní vhazovábí třetí periody ale berou na své hokejky hráči Dinama, kteří ještě pár vteřin dohrávali zbytek oslabení.
     
    40:33
    Zakázané uvolnění Moskvy, která se tak vrací před svou svatyni.
     
    40:52
    Bělorusové jsou nyní daleko důraznější a aktivnější při přechodu přes střední třetinu, dobře vědí, že ještě mohou zkusit zabojovat o body z duelu.
     
    41:33
    Moskva se vydala poprvé ve třetí části na útočný výlet, hned z toho těží faul soupeře. Na dvě minuty za hákování míří na trestnou lavici dnes již podruhé Nick Bailen.
     
    42:08
    Okamžitě veliká šance, když se Grigorenko snažil na brankovišti protlačit puk do sítě, nakonec skončil kotouč pouze vedle pravé tyčky.
     
    43:02
    Dinamo už dvakrát vyhodilo a zdá se, že největší problémy v tomto oslabení by zvládnout mohlo. Ještě ale nepředbíhejme, z vyloučení zbývá pár vteřin.
     
    43:35
    Právě teď hraje hostující mančaft v plném počtu, další oslabení v zápase zvládl docela slušně.
     
    44:36
    I Minsk chtěl zkusit, jaké to je se propracovat až před soupeřova brankáře. To se sice podařilo, ale gólman Lalande ani nemusel vytahovat nějakou součást výstroje k zákroku.
     
    45:14
    Na druhé straně hrací plochy málem překvapil brankáře Milčakova dnes aktivní Igor Grigorenko. Pálil něco málo nad úroveň horní tyče.
     
    46:22
    Ještě jedna Grigorenkova rána z dálky, Milčakov ji viděl a docela s přehledem ukryl v lapačce. Následuje komerční pauza.
     
    46:40
    Dinamo konečně dostalo puk až před branku, kde se snažilo o zakončení. Jenže preciziní defenzíva Moskevských také nyní zapracovala vskutku bezchybně.
     
    47:04
    Už zase hrají domácí, Radulov nepřesně rozehrál v útočné třetině na Da Costu, z čehož plynulo i nepřesné zakončení druhého zmiňovaného hokejisty.
     
    48:01
    Dva muži v červených trikotech znovu tropili nebezpečí před vystrašeným Milčakovem, toho nechali spoluhráči z obrany na chvíli ve všem samotného.
     
    48:58
    Jeden z útočníků CSKA úplně osamocený vykroužil před otevřený prostor u branky Minsku, ale po střele bekhendem nepřesně zakončil puk.
     
    50:12
    Jakoby Minsku už docházely síly, které bylo ještě potřeba trochu pošetřit na samotný závěr třetí periody. Moskva opět v tlaku.
     
    50:48
    Až teď na druhém konci hrací plochy samotný Linglet postavený u pravé tyče branky Lalandeho, kterého kus černé gumy málem přeskočil po dorážce prvního jmenovaného!
     
    51:30
    Minsk musí spěchat dopředu, jestliže chce pomýšlet na body z utkání. Moskevští nadále zůstávají důslední ve středním pásmu, kde se přes jejich těla musí opravdu hodně složitě přejíždět do útoku.
     
    52:00
    Puk končí mimo hrací plochu, jeden ze šťastných diváků v poměrně zaplněném hledišti má krásný suvenýr do hokejové sbírky pro pamětníky.
     
    52:38
    Moskva už pochopitelně tolik do předních pozic spěchat nemusí. Když to jen trochu jde, vystaví u branky pevnou barikádu a zkusí vyhodit kotouč na polovinu soupeře z území Běloruska.
     
    53:20
    Alexander Radulov přesto plánoval navýšit skóre zápasu, osamocený při střele proti Milčakovi neuspěl podle představ.
     
    54:18
    Znovu povedená kombinace po přechodu do útočné třetiny v podání CSKA Moskva. Dinamo Minsk drží pohotový gólman, jenž i přes dvě inkasované branky kvituje kvalitní zápasovou statistiku.
     
    54:58
    Lehce nahozený puk z dálky na tři tyče Lalandeho málem pozlobil strážce svatyně v červeném dresu. Nakonec ale bez větších problémů Moskva vyhazuje, je zase o něco blíže tříbodovému zisku v zápase.
     
    55:58
    Domácí kombinují kolem branky běloruského výběru, kterému zbývá něco málo přes čtyři minuty na boj o body z utkání na kluzišti velikána.
     
    56:48
    Trojice v bílém trikotu po delší době dobře přešla přes třední zúžené pásmo, dostala se až za klec Lalandeho, kde však celá akce následně skončila.
     
    57:40
    Muršak se šinul skoro sám na branku po pravém křídle. Když chtěl ovšem zakončovat, sjel mu puk z tokejky a už nestihl ani objet branku, což se jevilo jako záložní řešení při zmařené situaci.
     
    58:03
    Hlasatel v hale oznámil poslední dvě minuty třetí třetiny, začínají je s pukem na hokejkách muži v červeném na polovině Minsku.
     
    58:46
    Krajíček zkusil nahodit kus černé gumy na spoluhráče vepředu, ale jeho nápad nakonec nebyl dobře vystižen. Naděje Dinama Minska na body se krátí.
     
    59:23
    Dinamo Minsk už hraje s prázdnou brankou a zkusí hru v šesti mužích!
     
    59:26
    Jenže naděje při odvolání hostující brankáře končí, Jonathan Cheechoo dostává od rozhodčího dvě minuty za sekání, což teď určitě hostujícímu kádru nepomůže.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Utkání v hlavním městě Ruska nakonec zvládá favorit duelu a velikán CSKA Moskva. Domácí neinkasovali ani jedinou branku a také dnes potvrzují neporazitelnost před vlastními fanoušky. Brankář CSKA sice neměl tolik zákroků jako jeho protivník v kleci na druhé straně, možná i proto udržel vzácné čisté konto. Nutno uznat, že Dinamo Minsk neudělalo na ruském kluzišti ostudu.
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Krajíček (MIN) (0 + 0) (17:09:17)

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Radulov (Muršak), 40. DaCosta (Radulov, Zajcev)


    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Bondarev, Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Panin, Jegoršev – Korotkov, Andronov, Ljubimov, Zhafjarov, Žarkov, Grigorenko, Muršak, Arťuchin, Radulov, Fefelov, Prochorkin, Da Costa
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Krajíček, Bailen, Goroško – Linglet, Ellison, Kulakov, Drozd, Vesce, Kaljužnyj, Cheechoo, Maleško, Szczechura, Razvadovskij, Pavlovič, Kitarov, Gavrus

    Rozhodčí: Bondar, Rogačjov – Otmakov, Palei
    bahis siteleri