Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 27.09.2014, 15:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Jenže naděje při odvolání hostující brankáře končí, Jonathan Cheechoo dostává od rozhodčího dvě minuty za sekání, což teď určitě hostujícímu kádru nepomůže.
     
    59:23
    Dinamo Minsk už hraje s prázdnou brankou a zkusí hru v šesti mužích!
     
    50:48
    Až teď na druhém konci hrací plochy samotný Linglet postavený u pravé tyče branky Lalandeho, kterého kus černé gumy málem přeskočil po dorážce prvního jmenovaného!
     
    42:08
    Okamžitě veliká šance, když se Grigorenko snažil na brankovišti protlačit puk do sítě, nakonec skončil kotouč pouze vedle pravé tyčky.
     
    41:33
    Moskva se vydala poprvé ve třetí části na útočný výlet, hned z toho těží faul soupeře. Na dvě minuty za hákování míří na trestnou lavici dnes již podruhé Nick Bailen.
    DA COSTA - 2:0
     
    39:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    K této situaci není asi třeba napsat nic výstižnějšího, než že byla parádně sehrána. Přesilovka pět na tři probíhala hodně dlouhou dobu za důkladné obrany Dinama Minsk a kvalitně chytajícího Milčakova. Jenže těsně před jejím koncem dostal puk před polovinu odkryté brány na hokejku STEPHANE DA COSTA, jenž pohodově zavěsil do sítě. Asistence: Alexander Radulov, Nikita Zajcev.
     
    39:00
    Alexander Radulov pálil z dobré pozice, když proti němu stál už jen brankář Milčakov, ale ten stihl vytěsnit kotouč těsně nad horní tyčku!
     
    38:43
    Ale pozor, hosté jsou poslání do třech mužů. Nick Bailen dostává dvě minuty za hrubost, což znamená dvojnásobné oslabení a pořádné problémy pro Minsk. Poradí se Moskva s přesilovkou pět na tři?
     
    37:41
    Ještě jeden trest ve druhé třetině, opět na straně Minsku. Dvě minuty za držení inkasuje od hlavního arbitra Paul Szczechura.
     
    35:41
    Včasný zákrok Milčakova, který se po nahrávce od Radulova na levou stranu dokázal přmístit k zaknončujícímu Da Costovi, ten málem pálil do poloviny odkryté sítě!
     
    33:42
    Bude se poprvé v zápase vylučovat na straně Dinama Minsk. Alexander Kitarov podrazil domácího Da Costu, a tak odchází nelibě za tvrzené sklo, kde chvíli posedí.
     
    31:06
    Minsk sice hraje početní výhodu, paradoxně větší šanci v ní ovšem mělo domácí CSKA! Dvojice hokejistů v červeném dresu nakonec kombinací ve vlastním oslabení těsně neuspěla.
     
    30:20
    Rozhodčí posílá na trestnou lavici dnes celkově třetího hráče Moskvy, nyní je to Sergej Andronov, kdo musí pykat a doufat, že jeho tým nedostane gól. Provinil se vysokou holí.
     
    27:36
    Daleko větší příležitost skórovat měl ale následně hostující Kitarov, jenž si vybruslil až před branku k pravé tyči a chtěl zakončit do horního růžku. Nakonec jen těsně netrefil!
     
    19:47
    Tři krásné střely, všechny je ale lapil připravený gólman Milčakov. Kapitán domácích, Alexander Radulov, si nakonec krásně potažením vybruslil až před bránu, ale nepřekonal strážce klece Minsku.
     
    17:30
    Druhé vyloučení v první třetině opět odpyká muž z CSKA Moskva. Dimitrij Zhafjarov je rozhodčím poslán za tvrzené sklo na dvě minuty za podražení.
     
    16:25
    Teď už ale v solidní šanci utéct do dvoubrankového vedení Žarkov, jehož střela zápěstím možná i lízla pravou tyčku Milčakovovy klece!
     
    12:26
    Uvidíme první přesilovku a zároveň první vlyoučení. Na dvě minuty za krosček odchází do boxu trestoměřičů domácí hokejista Igor Grigorenko. Minsk má ideální možnost srovnat krok ve výsledku.
    RADULOV - 1:0
     
    01:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Úvodní akci zápasu sice měli na svědomí hosté, ale následný protiútok končí gólem mužstva z hlavního města Ruska. ALEXANDER RADULOV z prostoru před brankou přesně propálil gólmana Milčakova, když kotouč na jeho hůl propasoval s líbibovou přesností Muršak. Společně s hlučící halou oslavuje Radulov emotivně vedoucí gól. Asistence: Jan Muršak.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Radulov (Muršak), 40. DaCosta (Radulov, Zajcev)


    CSKA Moskva: Lalande (Galimov) – Děnisov, Bondarev, Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Panin, Jegoršev – Korotkov, Andronov, Ljubimov, Zhafjarov, Žarkov, Grigorenko, Muršak, Arťuchin, Radulov, Fefelov, Prochorkin, Da Costa
    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovec, Krajíček, Bailen, Goroško – Linglet, Ellison, Kulakov, Drozd, Vesce, Kaljužnyj, Cheechoo, Maleško, Szczechura, Razvadovskij, Pavlovič, Kitarov, Gavrus

    Rozhodčí: Bondar, Rogačjov – Otmakov, Palei
    bahis siteleri