Děčín – Pelhřimov 0:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Klášterec nO 4:2 (kon.) | Přerov – Nový Jičín 2:1 (po pr.)
Poruba 2011 – SK Karviná 4:3 (po pr.) | SHK Hodonín – Technika Brno 1:2 (0:1 po s.n.) | Frýdek-M. – Val. Meziříčí 3:2 (po pr.)
Břeclav – Opava 3:5 (kon.) | Kolín – Tábor 1:5 (kon.) | Klatovy – Řisuty 2:5 (kon.)
Sokolov – Žďár n/S 5:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Bílina 4:1 (kon.) | Trutnov – Vrchlabí 1:3 (kon.)
Kobra – Nymburk 4:2 (kon.)
konec
HC Děčín
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Sobota 27.09.2014, 15:302. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Tak to je pro domácí opravdová sprcha. Hned po vhazování se k puku dostali znovu hosté a okamžitě zamířili do děčínského pásma, kde se puku zhostil JIŘÍ KUBÁT a z levého kruhu posílá puk znovu do děčínské branky. Asistence: David Minárik.
     
    54:59
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    A ze založení akce z hloubi svého pásma se hosté opravdu prosazují. Beneš našel úplně volného MARTINA HADRAVU, který poté svou střelou nedal Lavingerovi vůbec žádnou šanci. Lední Medvědi už vedou o pět branek a takový náskok si nenechají vzít. Asistence: Filip Beneš.
     
    50:30
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Jenomže hosté se v pásmu Děčína udrželi a vytvořili si před Lavingerem tlak. Poté se ve skrumáži před ním nejlépe zorientoval PETR VOTÁPEK a prudkou přízemní střelou poslal puk za jeho záda. Hosté tak zřejmě pečetí dnešní vítězství na děčínském ledě. Asistence: Tomáš Mečiar.
     
    26:16
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Klement se snažil tísnit najíždějícího MARKA HADRAVU, kterému se však podařilo děčínskému obránci puk vypíchnout a poté ho z těžkého úhlu dokázal protlačit za záda Štichy. Hosté tak jdou do tříbrankového vedení. Asistence: Filip Beneš.
     
    06:44
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Hosté svou dvojnásobnou početní výhodu bleskově využívají, když skrumáže před brankou Děčína nejlépe využil PETR VOTÁPEK a podruhé tak rozvlnil branku Děčína. Hosté jdou do dvoubrankového náskoku a navíc mají ještě k dispozici přesilovou hru 5 na 4. Asistence: Tomáš Plachý.
     
    02:40
    Lední Medvědi Pelhřimov právě vstřelili branku!
    Přesilovku hraje domácí celek, ale paradoxně v ní skórují hosté. Po chybě Děčína se do šance dostal FILIP BENEŠ, pro kterého nebyl problém dopravit puk do odkryté děčínské branky. Hosté tak otevírají účet dnešního utkání a zároveň jdou do vedení. Asistence: Petr Votápek, Tomáš Mečiar.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Beneš (Votápek, Mečiar), 7. Votápek (Plachý), 27. Hadrava Marek (Beneš), 51. Votápek (Mečiar), 55. Hadrava Martin (Beneš), 56. Kubát (Minárik, Kadlec)


    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Filipovský, Klement, Kaltenböck, Hříbal, Saska, Molnár, Vegner, Chovanec – Hašek, Volráb, Merta – Faigl, Oliverius, Chamrád – Drnec, Chládek, Vacek – Bačák, Kment, Fojt
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Barus (Čekal) – Jelínek, Kasalý, Mečiar, Adam, Šidák, Srdínko, Kubát, Hadrava Marek, Votápek, Plachý, Kopic, Hadrava Martin, Beneš, Kadlec, Minárik

    Rozhodčí: Orlický – Kilián, Štěpán

    Diváci: 257
    bahis siteleri