Excelsior – Cambuur 1:1 (kon.) | Groningen – Willem II 1:0 (kon.) | Twente – Utrecht 3:1 (kon.)
Heerenveen – Eindhoven 1:0 (kon.)
konec
SBV Excelsior
1:1 (1:0)
SC Cambuur Leeuwarden
Neděle 28.09.2014, 12:30 • Stadion Woudestein, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhé půli se podařilo hostujícímu celku vyrovnat, a to zásluhou Ogbecheho. Více ale Cambuur navzdory mírné převaze a nastřelené tyči nezvládl. Obě mužstva si tak rozdělí bod za spravedlivou remízu 1:1. Já vám děkuji za pzoornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 5:7 (14:20:44)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Před nabíhajícím domácím forvardem odkopl balon pohotový zadák Cambuuru. Utkání tak spěje k vyrovnanému konci. Uvidíme, zda se tak skutečně stane.
     
    90
    Rohový kop pro domácí, a to po vytěsněné Stansově dělovce. Balon poté pouze prolétl velkým vápnem. K základní hrací době utkání budou nastaveny rovné čtyři minuty.
     
    89
    Utkání je nyní velmi divoké, odehrává se především v okolí středového kruhu, kde je k vidění celá řada nepřesností.
     
    87
    Rodící se akci domácích zastavuje hvizd pomezního arbitra, který viděl postavení mimo hru. Nutno podotknout, že zcela správně. Rozehrávat budou hosté.
     
    86
    Rohový kop z levé strany hrací plochy pouze prolétl velkým vápnem. Výkop od branky mají k dispozici domácí fotbalisté. Do konce utkání již mnoho času nezbývá.
     
    85
    Ani další akce se Leeuwardenu příliš nepodařila. Nepřesný pas doputoval za postranní čáru. Excelsior má k dispozici autové vhazování na útočné polovině.
     
    84
    Dlouhý nákop nepřinesl hostujícímu celku kýžené ovoce. Obránci Excelsioru si tento nákop pohlídali a nechali jej doputovat do zámezí.
     
    82
    Rusnák poslal svůj přímý kop z pětadvaceti metrů pouze do připravené náruče Coutinha. Domácí muž s rukavicemi má stále více práce.
     
    81
    Protiútok Leeuwardenu zastavil útočný faul. Rozehrávat bude domácí celek. Ten nikam příliš nepospíchá. Je si dobře vědom toho, že mají hosté převahu.
     
    80
    Volný přímý kop se Excelsioru příliš nevydařil, Auassar poslal svůj projektil vysoko nad branku. Hosté budou vykopávat.
     
    78
    Hemmen se ohned po svém příchodu na hrací plochu dostal k hlavičce. Ta ale byla neúspěšná, zamířila vedle pravé tyče. Vykopávat budou domácí.
     
    77
    Další střídání na hostující straně. Místo Barta zaujme Hemmen.
     
    75
    Kruys ale přecen jenom hrací plochu opouští. Nahradí jej Toni Varela.
     
    74
    Na hrací ploše zůstal delší dobu ležet Kruys. Zásah lékař ale nakonec nebude potřeba, domácí záložník se zvedá a odchází po svých.
    Bartova tyč
     
    73
    Obrovská šance Cambuuru! Rychlou kombinaci zakončil Barto, leč nepřesně. Balon orazítkoval pouze pravou tyč domácí svatyně. Excelsior může být rád, že neinkasoval.
     
    72
    Domácí fotbalisté střídají. Místo Van Weerta naskočí do hry Maletić.

    Libor Kucza

    Branky: 22. Weert – 62. Ogbeche


    SBV Excelsior: Coutinho – Kuipers, Fischer, Van Diermen, Karami – Auassar, Stans, Kruys (75. Varela)– Van Mieghem, Van Weert (72. Maletić), Botaka
    Náhradníci: Toni Varela, Mattheij, Damen, Brito, De Reuver, Bovenberg, Maletić

    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Pereira, Andriuškevičius, Slijngard, Reijnen – Bakker (46. Van de Streek), Rusnák, El Makrini – De Ridder (46. Narsingh), Barto (77. Hemmen), Ogbeche
    Náhradníci: Narsingh, Hemmen, Dijkstra, Van de Streek, Steblecki, Zeinstra, Mac-Intosch

    Rozhodčí: Higler – Jansen, Brink

    Diváci: 3227
    bahis siteleri