Excelsior – Cambuur 1:1 (kon.) | Groningen – Willem II 1:0 (kon.) | Twente – Utrecht 3:1 (kon.)
Heerenveen – Eindhoven 1:0 (kon.)
konec
FC Twente
3:1 (1:0)
FC Utrecht
Neděle 28.09.2014, 14:30 • De Grolsch Veste, Enschede • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Opatrná první část se nakonec překlopila do zajímavé druhé půle, v níž jsme viděli hned tři branky. Nejprve navýšil vedení domácích vlastní brankou Kum. Následně ale vykřesal pro Utrecht naději pohlednou ranou Ayoub. V závěrečných minutách ale pečetil zasloužené vítězství Castaignos. Twente zdolalo Utrecht 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 9:3 (16:27:07)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Twente je při chuti a nadále útočí. Dalekonosná střela ale nyní svlj cíl nenašla, míč zamířil mezi diváky, kteří již pějí oslavné chorály. Plný bodový zisk urve již zcela jistě Twente.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny rovné tři minuty.
    Luc CASTAIGNOS - 3:1
     
    90
    Twente právě vstřelilo branku!
    Domácí prakticky rozhodují o svém vítězství. LUC CASTAIGNOS dostal ideální balon na hranici velkého vápna, odkud zamířil přesně k pravé tyči.
    Ayoubova červená karta
     
    89
    Hostující celek bude navíc dohrávat o deseti. Yassin Ayoub (UTR) si zřejmě spletl fotbal s karate a zasáhl soupeře. Za to dostává červenou kartu.
     
    89
    Po perfektním obranném zákroku Bengtssona hraje opět Twente, což je voda na mlýn domácí družině.
     
    88
    Ziyech se dostal do zajímavé střelecké pozice, ovšem z malého vápna trefil jen hostujícího zadáka, od kterého se míč odrazil do zámezí. Následovat bude rohový kop.
     
    87
    Nyní navíc brzdí hosty útočný faul nedaleko pokutového území. Rozehrávat budou fotbalisté v červených trikotech, konkrétně gólman Marksman.
     
    86
    Utrecht se snaží cosi vymyslet, ovšem veškeré jeho snahy jsou marné. Twente se zatím brání bez větších obtíží. Do konce zápasu zbývají poslední minuty.
     
    84
    Domácí opět střídají. Místo zraněného Corony naskočí na závěrečné minuty utkání Børven.
     
    83
    Domácí byli zastaveni v pokutovém území, což se příznivcům mužstva s koněm ve znaku vůbec nezdá. Sudí Makkelie ale nechává hru plynout dál a pokutový kop nenařizuje.
     
    82
    Hosté se naopak musí bránit jednomu ofenzivnímu výpadu Twente za druhým. Źe by domácí ctili otřepané pravidlo které praví, že nejlepší obranou je útok?
     
    81
    Twente kombinuje na vlastní polovině, což domácímu celku pochopitelně hraje do karet. Utrechtu se nedaří vydolovat balon.
     
    79
    Antwi se velmi dobře uvolnil na levé straně hrací ploše, leč následný centr pouze procestoval velkým vápnem. Nedokázal jej zasáhnout ani jeden z hostujících borců.
     
    78
    Střídání na hostující straně. Ze hřiště odchází Van der Maarel, jehož nahradí Letschert. Bude tato změna hostující družině ku prospěchu?
     
    77
    Volný kop pro Twente, které tak může nasbírat další cenné vteřinky, kteér zbývají do konce duelu. Dokáží domácí zahrozit?

    Libor Kucza

    Branky: 5. Ebecilio, 64. Kum (vla.), 90. Castaignos – 72. Ayoub

    Karty:   13. Corona (TWE), 45. Bjelland (TWE) – 3. Kum (UTR), 68. Ayoub (UTR), 70. Kali (UTR)   89. Ayoub (UTR)


    FC Twente: Marsman – Schilder (69. Koppers), Bjelland (C), Bengtsson, Martina – Mokotjo, Ziyech, Ebecilio – Mijajči (53. Mokhtar), Caistaignos, Corona (84. Børven)
    Náhradníci: Eghan, Stevens, Lachman, Koppers, Mokhtar, Børven, Breukers

    FC Utrecht: Ruiter – Kum, Leeuwin, Markiet, Van der Maarel – Ayoub, Kali (C), Diemers (46. Kerk) – Rubin, Badjeck, Antwi
    Náhradníci: Letschert, Fernando Quesada, Verhoeven, Heerings, Cortie, Kerk

    Rozhodčí: Makkelie – Langkamp, Diks

    Diváci: 27500
    bahis siteleri