Rapid – Salzburg 1:2 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
1:2 (0:0)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 28.09.2014, 16:30 • Ernst-Happel-Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy nashledanou. (18:24:24)

     
    Vše podstatné se odehrálo až v samotném závěru zápasu, kde se diváci dočkali hned třech branek. Salzburg se dostal do vedení díky Brunovi a Alanovi, domácí korigovali v nastavení Prosenikem. Celkově byli hosté lepším týmem a tři body si zasloužili. V tabulce tak odskakují svému soupeři na rozdíl šesti bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    PROSENIK - 1:2
     
    90+4
    Rapid právě vstřelil branku!
    Že by drama? Domácím se podařilo snížit, už ale bude pravděpodobně pozdě. Po rohovém kopu se míč nejprve dostal k Sonnleitnerovi, ten ho následně prodloužil k náhradníkovi PHILLIPPOVI PROSENIKOVI, který ho na hranici malého vápna hlavou protlačil za záda gólmana Gulácsiho. Asistence: Mario Sonnleitner.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Alan, přichází Laimer.
     
    90+1
    Rapid se ještě tlačí dopředu, je to ale tak trochu marný boj. Střídající Prosenik si naběhl na kolmici, z voleje však zamířil pouze mimo.
     
    90
    Eisner nastavuje tři minuty.
    ALAN - 0:2
     
    89
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté vsítili ještě jednu trefu, teď to na děravou obranu soupeře zahráli velmi dobře. Quaschner popostrčil míč dozadu na Kampla, ten ještě předal balón ke druhé tyčce na úplně volného ALANA, který skóroval do prázdné svatyně. Asistence: Kevin Kampl.
     
    88
    Rapid inkasoval v dost špatnou chvíli. Že by se však výrazným způsobem tlačil dopředu, to se říci nedá. Salzburg dnes hraje prostě lépe.
     
    87
    Kampl toho dnes naběhal opravdu dost. A není divu, že teď na hranici vápna upadl, protože měl méně sil než jeho strážce.
    BRUNO - 0:1
     
    85
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to je střídání jako hrom! MASSIMO BRUNO byl na hřišti teprve pár sekund, ale při svém prvním dotyku s balónem skóroval. Z vápna poslal přízemní pokus přesně k pravé tyči ze svého pohledu, kam se Novota jen marně natahoval. Asistence: Nils Quaschner.
     
    84
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Sabitzer, přichází Bruno.
     
    83
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Berič, přichází Prosenik.
     
    82
    Petsos rozehrál standardku z levé strany, centr ovšem doletěl jen k rukavicím Gulácsiho, který toho na práci opravdu moc nemá.
     
    81
    Na stadionu se zapalují světlice, zpívají oslavné chorály. Ačkoli Rapid hraje o dost hůře než jeho soupeř, diváci se evidentně dobře baví.

    Patrik Sandev

    Branky: 90+4. Prosenik – 85. Bruno, 89. Alan

    Karty:   69. Wydra (RVI), 77. Schwab (RVI) – 28. André Ramalho (SLZ), 48. Ilsanker (SLZ)


    SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelic, Sonnleitner, Dibon, Stangl – Wydra, Schwab – Schaub, Hofmann (66. Petsos), Kainz (73. Schobesberger) – Berič (83. Prosenik)
    Náhradníci: Grozurek, Marič, Schobesberger, Hofmann, Prosenik, Grahovac, Petsos

    FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – Lazaro, Ilsanker, André Ramalho, Schmitz – Kampl, Keita, Leitgeb, Sabitzer (84. Bruno) – Alan (90+2. Laimer), Soriano (76. Quaschner)
    Náhradníci: Quaschner, Čaleta-Car, Walke, Bruno, Laimer

    Rozhodčí: Eisner – Brandner, Steinacher
    bahis siteleri