Jihlava – Liberec 4:6 (kon.) | Pardubice – Písek 2:1 (po pr.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Zlín – Havířov 1:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 0:10 (kon.) | Olomouc – Poruba 2011 10:1 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 5:4 (kon.) | Letňany – Chomutov 6:5 (po pr.) | Kometa Brno – Vsetín 7:1 (kon.)
Slavia – HC Plzeň 2:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 11.10.2014, 13:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    51:18
    Moravčík se vřítil do pásma, z boku vystřelil na Linga, tomu puk přepadl přes záda a zastavil se na brankové čáře. Odtud ho pak rychle zlínští obránci dostali pryč. Moc nechybělo a mohl to být gól.
     
    49:58
    Gago, Krejčiřík a Karafiát rozjeli kolotoč v útočné třetině, po kterém se havířovským točí hlava možná ještě teď. Kotouč lítal kolem brány Sonnka a jednou už zlínští zvedali ruce, ale k jejich smůle puk skončil zřejmě jenom na tyči.
     
    47:51
    Miko nabral ve středním pásmu rychlost a s pukem se cpal před Sonnka, ale nepovedlo se mu zakončit a následná dorážka skončila mimo.
     
    38:57
    Karafiát dostal puk pod nohy a než se zorientoval, obránci mu puk vypíchli. Jinak by zakončoval do odkryté klece. Štěstí stojí na straně AZ.
     
    36:40
    Počet hráčů na ledě se srovná. Stružík dostal dvě minuty za hákování.
     
    34:54
    Na trestnou lavici usedá znova zlínský hráč a znova je to Petr Miko. Tentokrát však za sekání.
     
    32:09
    Dvojice Krejčiřík – Karafiát byla blízko ke gólu. Zlínští útočníci jeli sami na jednoho obránce, dvakrát si vyměnili puk a zakončoval Karafiát. Ten ale trefil jen beton skvěle se přemísťujícího Sonnka. Zlínští hráči se na sebe jen nevěřícně podívali.
     
    29:48
    Zlín byl blízko vyrovnání. Strmiska dostal puk přímo před bránu, kde se na něj smála odkrytá snad půlka Sonnkovi svatyně. Zlínský útočník si ale dlouho rovnal puk ke střele a když už se k ní dostal, trefil jen boční síť.
     
    26:39
    Domácí propadli v obraně a tři hráči AZ jeli na jediného obránce. Puk mě lna hokejce Moravčík. Váhal mezi střelou a přihrávkou. Nakonec zvolil první variantu a trefil jen pozorného Linga.
     
    23:18
    Váňa dostal pas na druhou stranu hřiště, sjel si na kruh, odtud vyslal střelu na Sonnka, ale ten byl dobře postavený a puk vyrazil hrudníkem.
     
    14:43
    Havířov se zuby nehty ubránil. Největší šanci měl Peška, ten si sjel k dorážce na střed hřiště a svou střelu poslal jen kousíček vedle branky.
     
    13:32
    Zlín si zahraje přesilovku. Kurovský je hodně vidět a nyní je to právě on, kdo si odsedí dvě minut za hákování.
     
    12:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí trenér se na své svěřence hodně zlobí. Ti totiž nechali projít DANIELA KUROVSKÉHO středem hřiště až k bráně Linga a svůj nájezd zakončil přesnou kličkou mezi betony. Asistence: Kamil Wróbel.
     
    09:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Chybu zlínské obrany hosté ihned využívají a srovnávají stav. Cihlář vystihl rozehrávku Zlína, předal puk Kurovskému, ten si najel až k Lingovi a přihrávkou na druhou stranu našel volného SVATOPLUKA LANGERA, který doklepl puk do sítě. Asistence: Daniel Kurovský, Dominik Cihlář.
     
    04:33
    Kiss dostal přesný pas mezi kruhu, odkud si připravil kruh a vypálil na zlínskou klec. V ní byl ale připravený Ling a jeho střelu zneškodnil betonem.
     
    03:22
    První vyloučení v zápase je na straně Zlína. Stiksa si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    00:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sedmatřicet vteřin stačilo Zlínu a první střelou na branku se ujímá vedení. Stiksa vybojoval za brankou kotouč, poslal ho před před bránu a tam ho střelou nad vyrážečku Sonnka dostal DAVID PEŠKA. Asistence: Filip Stiksa.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 1. Peška (Stiksa) – 10. Langer (Kurovský, Cihlář), 13. Kurovský (Wróbel)


    Berani Zlín: Ling (Odložilík) – Padrnos, Sirota, Hradila, Váňa, Kosorin, Procházka, Budil – Fryšara, Strmiska, Peška, Miko, Mikulec, Krejčiřík, Stiksa, Karafiát, Kotek, Gago, Dlabaja, Werbik
    AZ Havířov: Sonnek (Gerža) – Trombik, Frojda, Dudek, Kiss, Spálovský, Mrowiec – Moravčík, Wróbel, Stružík, Langer, Peterka, Hendrych, Kurovský, Němec, Kosina, Cihlář

    Rozhodčí: Trombík – Mrákava, Gebauer
    bahis siteleri