Nitra – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Banská Bystrica – Martin 2:1 (po pr.) | Košice – Piešťany 1:5 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 12.10.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Teraz ho možno budú mať na hokejkách do konca stretnutia viac, keďže na trestnú lavicu za nedovolené bránenie odchádza Tomáš Sýkora.
    PALOČKO - 5:2
     
    57:37
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti ešte poisťujú svoje vedenie využím presilovej hry! Takáč získal puk na dolnej časti pravého kruhu a posunul ho ku opačnej žrdi na MATÚŠA PALOČKA, ktorý zakončil ponad Šimkov betón!
    Asistencie: Samuel Takáč a Jaroslav Kasík.
     
    55:41
    Popradčania si zahrajú presilovú hru. Ján Ťavoda odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie na trestnú lavicu.
     
    50:06
    Matúš Matis sa ocitol vo výbornej príležitostí, no svojím zakončením z tesnej blízkosti gólmana Šimka iba trafil do jeho výstroje!
    Nepremenené trestné strieľanie.
     
    45:52
    Dalibor Bortňák zvolil blafák na forhend, no popradskému gólmanovi sa podarilo telom vyraziť puk mimo brány!
     
    45:52
    Za faul na Dalibora Bortňáka, ktorý spáchal Jaroslav Kasík v brejku zvolenského útočníka nariadil hlavný rozhodca Konc trestné strieľanie!
     
    44:04
    Mohlo už byť 5:2! Paločko sa ideálne uvoľnil kľučkou do medzikružia, vystrelil nepríjemnú strelu, ktorú Šimko vyrazil pred seba, kde prišiel Arne Kroták, no jeho strela z otočky smerovala len do zázračného Šimkovho betónu!
    BARTEČKO - 4:2
     
    43:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase! Tomáš Sýkora skvelo forčekoval za bránou obrancu Zvolena, vybojoval puk a pred bránkoviskom našiel voľného ĽUBOŠA BARTEČKA, ktorý strelou z prvej ku pravej žrdi rozvlnil sieť!
    Asistencia: Tomáš Sýkora.
     
    41:21
    Kroták našiel perfektnou prihrávkou medzi kruhy rozbehnutého Samuela Takáča, ktorého strela z otočky tesnej blízkosti brány letela len na Šimkove betóny!
    PALOČKO - 3:2
     
    34:43
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú znovu dovedenia! Arne Kroták potiahol akciu cez stredného pásma, na modrej čiare prenechal Takáčovi, ktorý vrátil puk na pravý kruh práve popradskému kapitánovi a ten perfektne našiel pred bránkoviskom MATUŠA PALOČKA, ktorý medzi Šimkove betóny zakončil!
    Asistencie: Arne Kroták a Samuel Takáč.
     
    30:38
    Ľuboš Bartečko teraz inkasoval poriadny úder pri mantineli, napokon to vyzeralo na vylúčenie, no pravdepodobne sa to zaobíde bez trestu. Bartečko predovšetkým dokázal odísť z klziska na striedačku po vlastných, no za pomoci lekára a spoluhráč. Dúfajme, že bude v poriadku.
    FABIAN - 2:2
     
    19:59
    Poprad dal gól!
    Nakoniec to popradským hokejistom vyšlo v posledných sekundách prvej tretiny! Bartečko prihral do medzikružia Sýkorovi, ktorý tečoval na Šimka, ten vyrážal pred seba, kde bol ŠTEFAN FABIAN a ten šikovne popod jeho betón vyrovnal stav stretnutia na 2:2!
    Asistencie: Tomáš Sýkora a Ľuboš Bartečko.
     
    18:51
    Kamil Brabenec dostáva dve minúty za podrazenie, čo znamená presilovú hru pre Poprad.
     
    18:27
    Makovský teraz poriadne zavaril svojmu tímu, keď Kasikoví cez modrú čiaru zle prihrával, keďže Podkonický jeho prihrávku zachytil a smeroval sám na bránu, na pravej strane mal ešte Bortňáka, no toho stihol pokryť Makovský a Bortňákovo zakončenie smerovalo do skvelého Kostúra!
     
    09:51
    Zároveň dostáva hosťujúci Viktor Fekiač dve minúty za hrubosť, keďže sa okamžite pustil do Fabiana.
     
    09:51
    Obrovská šanca pre Poprad! Hneď z vhadzovania v útočnom pásme sa puk od Krotáka dostal pred Šimka, ktorý ho nemal pod kontrolou, ku bráne vtedy prišiel Takáč s Paločkom, ktorí všemožne dorážali puk, no napokon Šimkovi pomohla posunutá brána, keďže sa pred bránou odohrala poriadna trma-vrma!
    BORTňÁK - 1:2
     
    08:34
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúcim hokejistom sa podaril bleskurýchly obrat stretnutia! V útočnom pásme v rohu klziska sa ku odrazenému puku dostal DALIBOR BORTŇÁK, ktorý ho len tak posunul pred bránu naslepo a nešťastne sa odrazil od Kasíkovej korčule, ktorý ho usmernil priamo medzi Kostúrove betóny!
    Asistencie: Kamil Brabenec a Andrej Podkonický.
    BRABENEC - 1:1
     
    05:19
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúci hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia rýchlou odpoveďou! Po pravej strane sa natlačil Bortňák, ktorý posunul puk pred bránkovisko KAMILOVI BRABENCOVI, ktorého si nepostrážil obranca Popradu a útočník prvej formácie hostí už nemal problém puk zasunúť do brány!
    Asistencie: Dalibor Bortňák a Andrej Podkonický.
    PAUKOVČEK - 1:0
     
    01:45
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Matúš Matis potiahol akciu po pravom krídle, dostal sa poza bránu ku ľavej žrdi odkiaľ vystrelil na bránu, Šimko výstrojou vyrážal pred seba, kde prišiel LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý s istotou dorazil do odkrytej zvolenskej brány!
    Asistencie: Matúš Matis a Lukáš Hvila.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Paukovček (Matis, Hvila), 20. Fabian (Sýkora, Bartečko), 35. Paločko (Kroták, Takáč), 44. Bartečko (Sýkora), 58. Paločko (Takáč, Kasík) – 6. Brabenec (Bortňák, Podkonický), 9. Bortňák (Brabenec, Podkonický)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, Štrauch
    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Tomko – Ťavoda, Pichnarčík – Podkonický, Brabenec, Bortňák – Chovan ("A"), Jurík ("C"), Síkela – Martin Ďaloga, Srnka, Fekiač – Varholík

    Rozhodčí: Daniel Konc – Slavomír Sčensný, Roman Výleta

    Diváci: 1416
    bahis siteleri