Japonsko – Brazílie 0:4 (kon.) | Jižní Korea – Kostarika 1:3 (kon.) | Hongkong – Argentina 0:7 (kon.)
Arménie – Francie 0:3 (kon.)
konec
Hongkong
0:7 (0:3)
Argentina
Úterý 14.10.2014, 14:00 • Hong Kong Stadium, Hong Kong • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní rozhodčí Nishimura ukončil přátelské utkání, ve kterém Hong Kong nestačil na Argentinu a podlehl jí 0:7. Mezi střelce se zapsal dvakrát Messi, dvakrát Higuaín, dvakrát Gaitán a jeden gól přidal Banega. Hong Kong se převážně bránil a dostával se jen do rychlých brejků, ale to opravdu jen výjimečně a navíc svého soupeře nijak vážně neohrozil. Argentina v tomto přáteláku zvítězila zaslouženě. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (16:01:30)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V šanci se ocitl Di María, ale Argentina se tentokrát ze vstřelené branky neradovala, protože Di María mířil nepřesně.
     
    90+3
    Po krátkém přerušení se pokračuje.
     
    90
    Messi se vášnivému fanouškovi stihl podepsat.
     
    89
    Na hrací plochu se dostal fanoušek, a tak je hra přerušena.
     
    87
    Ve velkém vápně se k centrovanému míči snažil dostat Nägelein, ale ve vzduchu míč hlavou netrefil, a tak Marchesin zasahovat nemusel.
     
    85
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentinští fanoušci se znovu radují. LIONEL MESSI dostal na levém křídle přesnou přihrávku, s míčem se dostal do pokutového území, kde obešel čtyři bránící protihráče, navedl si míč na levačku a přesnou treofu k tyči nedal domácímu brankáři šanci.
     
    82
    Brankář Guzman udržel v prvním poločase čisté konto a jeho kolega Marchesin by ho rád následoval. Do konce utkání zbývá necelých 10 minut, tak uvidíme, jak si Marchesin povede ve zbylých minutých.
     
    80
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Yang Huang, přichází Kwan Yee Lo.
     
    79
    Argentina je po celou dobu utkání lepším týmem, a tak vede naprosto zaslouženě. Nicméně domácí Hong Kong se v posledních minutách snaží vstřelit branku, ale hosté se brání pozorně.
     
    76
    V obrovské šanci se ocitl Godfred Karikari, který ze své levačky vyslal tvrdou ránu, ale ta jen těsně minula břevno.
     
    73
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Fernando Gago, přichází Javier Mascherano.
     
    73
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Enzo Nicolás Pérez, přichází Roberto Maximiliano Pereyra.
     
    73
    Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Osvaldo Nicolas Gaitán, přichází Ángel Di María.
     
    72
    Argentina právě vstřelila branku!
    Do vápna se s míčem dostal Messi a poté přihrál před branku, kde se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal OSVALDO NICOLAS GAITÁN a nemýlil se.
     
    71
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Deshuai Xu, přichází Hok Hei Lam.
     
    66
    Argentina právě vstřelila branku!
    Útočnou akci rozjel LIONEL MESSI a také ji zakončil. Do kombinace se mu nabídl Banega, kterému MESSI přihrál a Banega mu pak balon vrátil. MESSI se dostal ke střele zhruba na penaltové značce a přesnou trefou nedal domácímu brankáři šanci.
     
    65
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Kin Fung Cheung, přichází Kin Pong Kwok.
     
    61
    Zahraje si také Pablo Zabaleta, kterému uvolnil místo Facundo Roncaglia.
     
    60
    Máme tu avizované střídání: ze hry odešel Pastore, kterého nahradil Messi.
     
    60
    Střídání v týmu Hong Kong: ze hřiště odchází Ying Zhi Ju, přichází Chung Pong Leung.
     
    57
    Za malou chvíli půjde do hry Messi.
     
    54
    Argentina právě vstřelila branku!
    Parádní přihrávku za obranu obdržel Gaitán, který postupoval sám na brankáře, ale pouze naznačil střelu a poté přihrál do těch míst, kam se dostal nikým neobsazený GONZALO HIGUAÍN, jenž se nemýlil a přesnou trefou z bezprostřední blízkosti poslal míč do odkryté branky.
     
    51
    Andreas Hannes Ling Fung Nägelein poslal k zemi svého protihráče a od sudího vyfasoval žlutou kartu. Argentina bude rozehrávat.
     
    50
    Pro přihrávku za obranu si nabíhal Ju Yingzhi, avšak dobře vystartoval Marchesin a svého protihráče ke střele nepustil.
     
    48
    Druhý poločas pokračuje ve stejném tempu. Hosté z Argentiny jsou stále aktivnější a na soupeře vyvíjí tlak. Hong Kong se velmi těžce dostává k míči.
     
    46
    Vystřídala také Argentina: ve druhém poločase si zachytá Agustín Federico Marchesín, kterému přenechal místo Nahuel Ignacio Guzmán.
     
    46
    Hong Kong udělal do druhého poločasu dvě změny v sestavě: ve hře už nepokračují Lee Chi Ho a Lee Wai Lim, místo nich si zahrají Leung Kwun Chung a Annan Christian Kwesi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:02.
     
    Rozhodčí Nishimura ukončil první poločas za stavu 0:3, v neprospěch Hong Kongu. Argentina byla od úvodních minut aktivnější, nebezpečnější, a tak si vede zaslouženě. Hong Kong se převážně bránil a dostával se jen do protiútoku, ale zahrozit nedokázal.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Argentina právě vstřelila branku!
    OSVALDO GAITÁN obdržel parádní přihrávku do velkého vápna, kde skvěle obehrál bránícího protihráče, navedl si míč na levačku a poté ze své kopačky vyslal nechytatelnou ránu, proti které byl Yapp bez šance.
     
    42
    Argentina právě vstřelila branku!
    Z levé strany se parádním centrem na bližší tyč prezentoval Leonel Jesús Vangioni, kterému se nabídl hlavičkující GONZALO HIGUAÍN a z bezprostřední blízkosti poslal Argentinu do dvoubrankového vedení.
     
    41
    Cheung Kin Fung se snažil zastavit útočnou akci soupeře, což se sice podařilo, ale bylo to s faulem. Rozehrávat bude Argentina.
     
    40
    Vangioni dostal dobrou přihrávku do velkého vápna, ale na střelu si nevěřil, a tak ještě přihrával před branku, kde byl Higuaín, avšak ten branku soupeře neohrozil.
     
    39
    Obraz hry se nemění. Fotbalisté z Argentiny jsou stále aktivní na míči a na soupeře vyvíjí tlak, avšak Hong Kong zatím odolává. Brankář Yapp už svůj tým několikrát skvěle podržel, ale jednomu inkasovanému gólu stejně zabránit nedokázal.
     
    35
    Higuaín se znovu dostal do šance, ale prudkou střelou po zemi brankáře nepřekonal.
     
    32
    Banega si mohl připsat dnešní druhý zásah, ale tentokrát proti Yappovi neuspěl, a tak se stav skóre nemění. Nicméně Banega pálil opravdu velmi tvrdě.
     
    31
    Argentina z rohového kopu nic nevytěžila, ale zůstává u balonu.
     
    31
    Lee Chi Ho si přispal úspěšný obranný zákrok a nepříjemnou střelu odvrátil na rohový kop.
     
    30
    Argentina zahrávala hned dva rohové kopy za sebou, ale ani jedenkrát branku soupeře pořádně neohrozila. Nicméně hosté zůstávají u míče.
     
    29
    Yapp předvedl výtečný zákrok a zneškodnil stoprocentní gól. Higuaín si totiž zpracoval odražený míč, navedl si ho na pravačku a poté ho vyslal do pravého horního rohu. Nicméně Yapp zasáhl opravdu skvěle a tuto střelu zneškodnil.
     
    28
    Na pravém křídle dostal těžkou přihrávku Roncaglia, ke kterému okamžitě přistoupili bránící protihráči. Nicméně Roncaglia dokázal přenést hru na levou stranu.
     
    26
    Banega se prezentoval přesnou přihrávkou, o kterou si řekl Pastore, jenž si navedl balon na pravačku a poté ze své kopačky vyslal nepříjemnou střelu do levého spodního rohu. Nicméně brankář Yapp si připsal parádní zákrok a nebezpečný pokus zneškodnil.
     
    25
    Hong Kong rozehrál, ale vzápětí o míč přišel. Rozehrávat bude Argentina.
     
    25
    Hong Kong získal balon pro sebe a dostal se s ním na soupeřovu polovinu, avšak ke střele se zatím nedostal. Argentina se brání pozorně a nyní odehrála balon do zámezí.
     
    23
    Hosté zůstávají stále aktivnější a pořád si hledají cestu k brance. Higuaín si teď skvěle naběhl do velkého vápna, ale přihrávka od spoluhráče se k němu nedostala, protože včas zakročil domácí obránce.
     
    19
    Argentina právě vstřelila branku!
    Ve vápně se ke střele dostal Higuaín a brankář Yapp jeho jedovatou střelu zneškodnil, ale míč v rukavicích neudržel. Nicméně Lee Chi Ho mu pomohl a odkopl míč, avšak pouze do těch míst, kde byl ÉVER MAXIMILIANO DAVID BANEGA, jenž prudkou ránou poslal balon do branky. Brankář Yapp neměl šanci inkasovanému gólu zabránit, protože BANEGA to trefil opravdu výtečně.
     
    15
    Ve středu hřiště se proti pravidlům provinil Lee Chi Ho, který hrál vysokou nohou.
     
    14
    Argentina ze standardní situace nic nevytěžila, a tak se stav skóre ve 14. minutě nemění.
     
    13
    Ve velkém vápně si řekl o přihrávku Pastore a navedl si míč na střelu. Pastore pak vystřelil z hranice malého vápna, ale domácího brankáře nepřekonal. Yapp si připsal parádní zákrok a jedovatou střelu vyrazil na rohový kop.
     
    12
    Pérez poslal parádní centr do velkého vápna, kde se snažil ke střele dostat Gaitán, ale ve vzdušném prostoru míč netrefil.
     
    10
    Zatím se toho na hřišti příliš neděje. Hra probíhá převážně ve středu hřiště a častěji na míči je Argentina, která si hledá cestičku k soupeřově brance, ale do zakončení se dostává velmi složitě. Hong Kong se brání pozorně a nechce v úvodu chybovat.
     
    7
    Argentina je v úvodních minutách aktivnější. Častěji drží míč na kopačkách a hledá si cestičku k soupeřově brance.
     
    3
    Yapp musel poprvé zasahovat, ale Banega se prezentoval spíše jen pozdravnou střelou, se kterou Yapp problémy neměl.
     
    1
    Hosté dostali výhodu rohového kopu, ale ze standardní situace svého soupeře neohrozili.
     
    1
    Argentina kombinovala na vlastní polovině a poté se postupně dostala na útočnou polovinu, kde se Vangioni snažil dostat balon před branku, ale dobře zasáhl bránící protihráč.
     
    1
    O úvodní výkop se postarala Argentina, která se s míčem přesunula na vlastní polovinu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    -3
    Nyní zazní státní hymny obou zemí.
     
    -5
    Hlavní sudí Nishimura přivádí dnešní aktéry na zelený pažit.
    Po rozcvičení se hráči přesouvají do svých šaten.

    Také Hong Kong absolvuje rozcvičku.

     
    Úvodní sestavy:

    Hong Kong: Yapp Hung Fai – Lee Chi Ho, Agbo Fofo Wisdom, Naegelein Andy Hannes Ling Fung, Huang Yang – Xu Deshuai, Lee Wai Lim, Cheung Kin Fung, Chan Wai Ho (C) – Godfred Karikari, Ju Yingzhi.
    Náhradníci: Wang Zhenpeng – Leung Kwun Chung, Lam Ka Wai, Annan Christian Kwesi, Lo Kwan Yee, Sealy Jonathan Jack, Leung Chun Pong, Wong Wai, Chan Man Fai, Kwok Kin Pong, Lam Hok Hei, Chan Siu Kwan.

    Argentina: Guzman – Roncaglia, Otamendi, Vergini, Vangioni – Pérez, Gago (C), Banega – Pastore, Higuaín, Gaitán.
    Náhradníci: Romero, Marchesin – Zabaleta, Di María, Messi, Agüero, Mascherano, Demichelis, Rojo, Fernandez, Lamela, Pereyra.

    Rozhodčí: Nishimura – Otsuka, Tanaka.
    Hráči Argentiny při rozcvičce.

     
    Papírovým favoritem je jednoznačně Argentina, ale Hong Kong může překvapit a svému soupeři nadělat potíže. Doufejme, že k vidění bude pohledné utkání.
     
    Veškeré dění se bude odehrávat na stadionu Hong Kong Stadium, jehož kapacita je 40 000 míst.
     
    Argentina narazila 11. října 2014 na Brazílii, které podlehla 2:0. Brazílie šla do vedení ve 28. minutě, když se trefil Diego Tardelli a stejný muž se z gólu radoval i v 64. minutě. Hvězdná jména, Messi a Agüero, vyšli gólově naprázdno.
     
    Hong Kong sehrál 10. října 2014 přátelské utkání, ve kterém změřil síly se Singapurem a porazil ho 2:1. Za Hong Kong se trefil už v 7. minutě Xu a v 52. minutě ještě Ju Ying Zhi. Za Singapur snižoval na 2:1 v samotném závěru Ishak, když proměnil pokutový kop.
     
    Příjemné úterní odpoledne, dnes máme na programu mezinárodní přátelské utkání, ve kterém na sebe narazí Hong Kong a Argentina. Textovým přenosem Vás bude doprovázet Lucie Rapantová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Lucie Rapantová

    Branky: 19. Banega, 42. Higuaín (Vangioni), 44. Gaitán (Banega), 54. Higuaín (Gaitán), 66. Messi (Banega), 72. Gaitán (Messi), 85. Messi (Higuaín)

    Karty:   51. Nägelein (HKG)


    Hongkong: Yapp Hung Fai – Lee Chi Ho (46. Leung), Agbo Fofo Wisdom, Naegelein Andy Hannes Ling Fung, Huang Yang (80. Lo)– Xu Deshuai (71. Hok Hei Lam), Lee Wai Lim (46. Annan), Cheung Kin Fung (65. King Pong Kwok), Chan Wai Ho (C) – Godfred Karikari, Ju Yingzhi (60, Leung).
    Náhradníci: Wang Zhenpeng – Leung Kwun Chung, Lam Ka Wai, Annan Christian Kwesi, Lo Kwan Yee, Sealy Jonathan Jack, Leung Chun Pong, Wong Wai, Chan Man Fai, Kwok Kin Pong, Lam Hok Hei, Chan Siu Kwan.

    Argentina: Guzman (46. Marchesin) – Roncaglia (61. Zabaleta), Otamendi, Vergini, Vangioni – Pérez (73. Pereyra), Gago (C) (73. Mascherano), Banega – Pastore (60. Messi), Higuaín, Gaitán (73. Di María).
    Náhradníci: Romero, Marchesin – Zabaleta, Di María, Messi, Agüero, Mascherano, Demichelis, Rojo, Fernandez, Lamela, Pereyra.

    Rozhodčí: Nishimura – Otsuka, Tanaka
    bahis siteleri