Buffalo – Florida 0:1 (kon.) | Columbus – Calgary 3:2 (kon.) | Toronto – Detroit 1:4 (kon.)
Winnipeg – Nashville 0:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 0:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Calgary Flames
Sobota 18.10.2014, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:46
    Jenže pozor, komplikace pro Calgary. Mason Raymond možná i trošku nechtěně podrazil Matta Calverta a jde na dvě minuty na lavici trestů.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    48:12
    Michaelu Chaputovi se nepovedelo vrátít Modrokabátníkům třígólove vedení, ale šanci na to nyní bude mít celý tým Columbusu, protože Matt Stajan dostává dvě minuty za vysokou hůl, kterou se provinil proti bekovi Wisniewskému. Hůl Stajana byla přesně v obličeji mladého obránce domácích.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    40:17
    Matt Calvert je vyloučen za napadení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    35:04
    Je to jasné, Michael Chaput se hned po hvizdu dopustil zdržování hry – vystřelení puku mimo kluziště.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    21:48
    No, Calgary tedy vléto do druhé třetiny jako Honza na draka a navíc bude hrát přesilovku. Arťom Anisimov jde na trestnou za napadení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    10:45
    Po střele Dennise Widemana se bude vyloučovat i na straně domácích. Jak Skille napadl Krise Russella a půjde si na dvě minuty odpočinout.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    06:05
    Reklamní pauza, před kterou půjde na trestnou lavici Brian McGrattan za nedovolené bránění Michaela Chaputa.Naprosto zasloužený trest.

    Na vyloučení: 0-2.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Skille (Letestu), 6. Johansen (Foligno, Atkinson), 28. Calvert (Letestu, Wisniewski) – 43. Raymond (Glencross, Backlund), 52. Jooris (Giordano, Brodie)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Erixon, Wisniewski, Tjutin, Prout – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Wennberg – Calvert, Letestu, Skille – Tropp, Chaput, Boll. Trenér: Todd Richards.
    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Brodie, Giordano, Russell, Wideman, Šmíd, Diaz – Glencross, Backlund, Byron – Hudler, Monahan, Jooris – Raymond, Colborne, Bouma – Bollig, Stajan, McGrattan. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Brian Pochmara – Derek Amell, Matt MacPherson

    Diváci: 15987
    bahis siteleri