Buffalo – Florida 0:1 (kon.) | Columbus – Calgary 3:2 (kon.) | Toronto – Detroit 1:4 (kon.)
Winnipeg – Nashville 0:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 0:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Calgary Flames
Sobota 18.10.2014, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh JOORIS - 3:2
     
    51:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Dát hned při svém prvním zápase v NHL gól, to se tedy nepovede příliš mnoho hráčům. Giordano viděl, že si obrana Blue Jackets naprosto nepohlídala JOSHE JOORISE a poslal tomuto mladíkovi kotouč do jízdy. Nováček v NHL nezaváhal a mazácky zavěsil kotouč nad lapačku Bobrovského do levého horního rohu. Asistence: Mark Giordano, TJ Brodie
    Mason RAYMOND - 3:1
     
    42:20
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vyloučený Matt Calvert se sice stačil vrátit na led, ale tři vteřiny po jeho návratu zbavuje MASON RAYMOND Sergeje Bobrovského jakýchkoliv myšlenek na čisté konto. Backlundovu střelu vyrazil Bobrovskij před sebe, kde Glencross nezazmatkoval, poslal puk na volného Raymonda a ten měl snadnou úlohu. Asistence: Curtis Glencross, Mikael Backlund.
     
    27:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Letestu nakonec vystřelil na branku. Karri Ramo sice zasáhl, ale puk se dostal k jeho levé tyči, kde jej pohotově dostrkal za branku MATT CALVERT, střílející svůj první gól v sezoně. Asistence: Mark Letestu, James Wisniewski.
    Matt CALVERT - 3:0
    Ryan JOHANSEN - 2:0
     
    05:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhá koule z děla ven znamená využitou přesilovou hru. Cam Atkinson získal u pravého mantinelu vyhozený puk, který na Foligna. Zkušený útočník zpoza branky viděl dobře postaveného RYANA JOHANSENA, na kterého kotouč přihrál a loňský nejlepší střelec Columbusu zamířil přesně. Asistence: Nick Foligno, Cam Atkinson.
    Jack SKILLE - 1:0
     
    02:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide aréně odpaluje pomyslnou kouli, což znamená, že domácí dali góla! Letestu byl volný u pravé tyče Rama. Posunul kotouč na střed před branku, kde měl snadnou úlohu s dorážkou JACK SKILLE. Asistence: Mark Letestu.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Skille (Letestu), 6. Johansen (Foligno, Atkinson), 28. Calvert (Letestu, Wisniewski) – 43. Raymond (Glencross, Backlund), 52. Jooris (Giordano, Brodie)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Erixon, Wisniewski, Tjutin, Prout – Foligno, Johansen, Atkinson – Hartnell, Anisimov, Wennberg – Calvert, Letestu, Skille – Tropp, Chaput, Boll. Trenér: Todd Richards.
    Calgary Flames: Ramo (Hiller) – Brodie, Giordano, Russell, Wideman, Šmíd, Diaz – Glencross, Backlund, Byron – Hudler, Monahan, Jooris – Raymond, Colborne, Bouma – Bollig, Stajan, McGrattan. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Brian Pochmara – Derek Amell, Matt MacPherson

    Diváci: 15987
    bahis siteleri