Buffalo – Boston 0:4 (kon.) | Montreal – Colorado 3:2 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – San Jose 2:4 (kon.) | Washington – Florida 2:1 (3:1 po s.n.) | Detroit – Toronto 1:0 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 3:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:6 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – St. Louis 1:6 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Rangers – San Jose 4:0 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Colorado Avalanche
Neděle 19.10.2014, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Matt DUCHENE - 3:2
     
    57:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté odvolali gólmana a okamžitě se vyrojili do útoku. Jarome Iginla od pravého mantinelu poslal kotouč ma Price, před kterým jej jemně tečoval MATT DUCHENE a ten si našel cestu až do branky. Asistence: Jarome Iginla, Tyson Barrie.
    P. K. SUBBAN - 3:1
     
    37:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se opět prosazují okamžitě po skončení oslabení. PK SUBBAN vystartoval za vyhozeným kotoučem, využil toho, že bránicí hráč podklouzl a následně měl dostatek času, aby zamíchal s kotoučem a poslal jej za bezmocného Pickarda. Asistence: Lars Eller.
    Alex GALCHENYUK - 2:1
     
    31:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK se okamžitě po návratu z trestné lavice dostal s kotoučem před Pickarda a našel skulinu v jeho postoji. Domácí otáčí skóre zápasu. Zdálo se však, že Galchenyuk atakoval rozehrávajícího soupeře, když ještě nestál na ledě, ale nohy měl pořád v prostoru trestné lavice. Asistence: Brandon Prust.
    P. K. SUBBAN - 1:1
     
    24:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Teď už se domácí fanoušci radují. Obrovský tlak Montrealu končí nechytatelnou dělovkou PK SUBBANA, který přesně trefuje růžek Pickardovi branky. Asistence: Andrei Markov, Alex Galchenyuk.
    Alex TANGUAY - 0:1
     
    02:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Mitchell spolu s ALEXEM TANGUAYEM vyrazili do protiútoku. Po parádní kombinaci, kdy Mitchell přiťukl kotouč zpátky k Tanguayovi, měl hostující útočník před sebou prakticky prázdnou bránu. Asistence: John Mitchell.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 25. Subban (Markov, Galchenyuk), 32. Galchenyuk (Prust), 38. Subban (Eller) – 3. Tanguay (Mitchell), 58. Duchene (Iginla, Barrie)


    Montreal Canadiens: Price – Emelin, Subban, Markov, Gilbert, Tinordi, Weaver – Pacioretty, Desharnais, Gallagher – Galchenyuk, Plekanec, Parenteau – Bourque, Eller, Sekáč – Prust, Malhotra, Moen
    Colorado Avalanche: Pickard – Holden, Johnson, Hejda, Barrie, Suart, Guenin – McGinn, Duchene, Iginla – Landeskog, MacKinnon, O´Reilly – Tanguay, Mitchell, Briere – McLeod, Cliche, Talbot

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Francis Charron – Scott Driscoll, Tim Nowak
    bahis siteleri