Buffalo – Boston 0:4 (kon.) | Montreal – Colorado 3:2 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – San Jose 2:4 (kon.) | Washington – Florida 2:1 (3:1 po s.n.) | Detroit – Toronto 1:0 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 3:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:6 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – St. Louis 1:6 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Rangers – San Jose 4:0 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
St. Louis Blues
Neděle 19.10.2014, 03:00 • Gila River Arena • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jaden SCHWARTZ - 1:6
     
    59:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, Blues dnes hráli čtyři přesilové hry a všechny se jim podařilo využít! A co tomuto gólu přikládá na kráse je dovršený hattrick JADENA SCHWARTZE, který dorazil střelu Shattenkirka! Asistence: Kevin Shattenkirk, Jori Lehterä.
    Jori LEHTERÄ - 1:5
     
    52:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues přesilovku využívají a opět odskakují na rozdíl čtyř branek! Přihrávku po levé straně dostal JORI LEHTERÄ, který propálil Smithe a vstřelil tak svou první branku v NHL! Asistence: Alexander Steen, Kevin Shattenkirk.
    Lauri KORPIKOSKI - 1:4
     
    50:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se přecijen prosazují a snižují na 1:4! Ekman-Larsson nahrál na Doana, který stál za brankou a skvěle našel LAURIHO KORPIKOSKIHO, který propálil Allena a připravil ho tak o čisté konto! Asistence: Shane Doan, Oliver Ekman-Larsson.
    Jaden SCHWARTZ - 0:4
     
    40:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A hned po vhazování dávají hosté svou čtvrtou branku! Jori Lehterä vyhrál buly přímo na hůl JADENA SCHWARTZE, který střílí svou dnešní druhou branku! Finský útočník si díky asistenci připisuje první bod v NHL. Asistence: Jori Lehterä.
    Jaden SCHWARTZ - 0:3
     
    32:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté přesto tuto přesilovou hru využívají! Tarasenko našel krásnou přihrávkou JADENA SCHWARTZE, který si v poklidu zpracoval kotouč a následně propálil Smithe! 0:3! Asistence: Vladimir Tarasenko.
    Alexander STEEN - 0:2
     
    31:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se dostávají do dvoubrankového vedení! Tarasenkův pokus nejprve Smith dokázal vyrazit, k puku se ovšem dostal David Backes, který našel ALEXANDERA STEENA, jenž střelou z první překonal domácího brankáře a upravil tak na 2:0! Asistence: David Backes, Vladimir Tarasenko.
    David BACKES - 0:1
     
    17:42
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují a jdou do vedení 0:1! Po Steenově zmíněné dělovce mimo vrátil puk před branku Schwartz, kde se svým důrazem nejprve nedokázal prosadit Tarasenko, ale poté už to dokázal DAVID BACKES! Asistence: Vladimir Tarasenko, Jaden Schwartz.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 51. Korpikoski (Doan, Ekman-Larsson) – 18. Backes (Tarasenko, Schwartz), 32. Steen (Backes, Tarasenko), 33. Schwartz (Tarasenko), 41. Schwartz (Lehterä), 53. Lehterä (Steen, Shattenkirk), 60. Schwartz (Shattenkirk, Lehterä)


    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Stone, Summers, Murphy – Boedker, Vermette, Doan – Klinkhammer, Hanzal, Erat – Korpikoski, Gagner, Chipchura – McMillan, Vitale, Moss
    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Cole, Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Jackman, Leopold – Berglund, Backes, Oshie – Steen, Stastny, Lindström – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Ott, Lapierre, Reaves

    Rozhodčí: Kowal, LaRue – Racicot, Cvik

    Diváci: 11100
    bahis siteleri