Buffalo – Boston 0:4 (kon.) | Montreal – Colorado 3:2 (kon.) | Ottawa – Columbus 3:2 (kon.)
New Jersey – San Jose 2:4 (kon.) | Washington – Florida 2:1 (3:1 po s.n.) | Detroit – Toronto 1:0 (po pr.)
Pittsburgh – NY Islanders 3:1 (kon.) | Dallas – Philadelphia 5:6 (po pr.) | Chicago – Nashville 2:1 (po pr.)
Arizona – St. Louis 1:6 (kon.) | Vancouver – Tampa 2:4 (kon.) | Los Angeles – Minnesota 2:1 (kon.)
NY Rangers – San Jose 4:0 (kon.)
konec
New York Rangers
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
San Jose Sharks
Neděle 19.10.2014, 23:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:46
    Na samém konci oslabení pláchnul obráncům Rick Nash, ale jeho forhendový blafák nebyl proti Stalockovi úspěšný!
     
    54:05
    Obrovskou šanci hostů vyráží Henrik Lundqvist do tyčky!
     
    52:53
    Rozhodčí posílají na nedobrovolný odpočinek Ryana Maloneho. Ten dostal trest za nedovolené bránění brankáři, avšak opakovaný záběr ukázal, že Maloneho do brankoviště strčil Eriah Hayes.
     
    50:44
    Tommy Wingels tvrdě pálil z prostoru pravého kruhu, ale Lundqvist proti jeho pokusu vytrčil pravý beton!
     
    49:08
    Sudí si všimli bránění ve hře ze strany Matta Hunwicka. Sharks si proto zahrají následující dvě minuty v početní výhodě, přičemž pokud chtějí pomýšlet na obrat, určitě by potřebovali přesilovku využít.
    HAYES - 4:0
     
    47:18
    Rangers právě vstřelili branku!

    Blueshirts přidávají další gól po dobře provedeném napadání! Za brankou kotouč získává KEVIN HAYES, jehož obtočení sice ještě Stalock vyrazil, ale následná dorážka přesně do šibenice byla jen těžko chytatelná! Pro Hayese je to vůbec první gól v kariéře! Asistence: Bez asistence.
     
    43:11
    Andrew Desjardins dostává ještě dvě minuty za zmíněný krosček na Maloneho. Rangers si tak poprvé zahrají v pěti proti čtyřem.
     
    43:11
    Andrew Desjardins a Tanner Glass shazují své rukavice! Celou situaci začal prvně jmenovaný, který poslal nevybíravým zákrokem do mantinelu Ryana Malona. Po vyrovnané a nepříliš záživné bitce oba usedají na pět minut na trestnou lavici.
    NASH - 3:0
     
    39:20
    Rangers právě vstřelili branku!

    A po pouhých čtyřech vteřinách tu máme další gól! Hned po buly kotouč na branku posílá RICK NASH, který využil nejistoty Stalocka a bleskově si dojel pro jednoduchou dorážku! Asistence: Dominic Moore.
    St. LOUIS - 2:0
     
    39:16
    Rangers právě vstřelili branku!

    A hluboký forčeking se nyní Jezdcům vyplácí! Po střele z rohu se k dorážce u pravé tyčky dostává MARTIN ST. LOUIS! Asistence: Bez asistence.
     
    34:48
    Rangers v další velké příležitosti! Kreider našel mezi kruhy Kevina Hayese, ale ten zamířil svou střelu do dobře se přesouvajícího Alexe Stalocka!
    HAGELIN - 1:0
     
    33:01
    Rangers právě vstřelili branku!

    A Jezdci svou převahu proměňují v úvodní gól zápasu! Hned po vyhraném buly v obranném pásmu se domácí vydali i s pukem na druhý konec kluziště. Po přejetí modré čáry pálil CARL HAGELIN, který si následně dojel před branku, aby svou první střelu, kterou Stalock vyrazil, doklepl za záda brankáře soupeře! Asistence: John Moore, Dominic Moore.
     
    30:30
    Blueshirts poslední momenty obrovsky tlačí! Po několika dobrých nahrávkách teď zprava pálil St. Louis, který orazítkoval bližší spojnici tyče a břevna!
     
    29:37
    Nash mezi kruhy s dostatkem času a prostoru! Namířil ale do hole bránícího Brauna, a tak střela minula branku!
     
    26:29
    Tommy Wingels ve velké šanci! Nejdříve dostal nahrávku na vrchol pravého kruhu, aby jeho první pokus Lundqvist vyrazil před sebe. Následně mu tak byla umožněna ještě dorážka, ale brankář Rangers se nenechal překonat ani napodruhé!
     
    23:09
    Kevin Hayes se proháčkoval až před poloodkrytou branku, ale následně zamířil jen do Stalocka!
     
    19:57
    Rozhodčí ještě navíc udělili dva dvouminutové tresty za hrubost – jeden si vykoledoval Tanner Glass, druhý za přehnanou aktivitu směrem k protihráči Marc-Edouard Vlasic.
     
    19:57
    Jezdci v posledních vteřinách rozjeli svůj motor a dotlačili kotouč do brány! Bylo to však malou chvilku po tom, co sudí písknutím pozastavili hru v domnění, že kotouč je bezpečně ukrytý pod Stalockem.
     
    18:30
    Chyba v rozehrávce San Jose vedla k příklepu Ricka Nashe! Ten ovšem z prostoru mezi kruhy zamířil jen do plastrónu Alexe Stalocka.
     
    13:20
    Marleau opět ve středu dění! Poté, co Jason Demers tečoval střelu od modré se kotouč odrazil k u tyčky stojícímu Marleauovi, jenže Lundqvist se v leže dokázal natáhnout a podržet svůj tým!
     
    09:14
    Během své útočné snahy se Brassard dopustil hákování. Sharks si tak zahrají první početní výhodu tohoto utkání.
     
    08:56
    A poprvé pořádně hrklo i v Alexu Stalockovi! Po chybné rozehře hostů servíroval z rohu kotouč Mats Zuccarello, jenže sjíždějící Derick Brassard trefil jen beton přesouvajícího se brankáře soupeře!
     
    06:18
    Nechybělo mnoho a San Jose mohlo jít do vedení! Po střele Marca-Eduarda Vlasica od modré kotouč propadl až za záda Henrika Lundqvista, ale tomu vypomohl Matt Hunwick, který puk vyškrábl z brankové čáry!

    Šimon Pilek

    Branky a nahrávky: 34. Hagelin (J. Moore, D. Moore), 40. St. Louis, 40. Nash (D. Moore), 48. Hayes


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Hunwick, J. Moore, Klein – Zuccarello, Brassard, St. Louis – Kreider, K. Hayes, Nash – Hagelin, D. Moore, Stempniak – Malone, C. Mueller, Glass
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Vlasic, Braun, M. Mueller, Burns, Irwin, Demers – Hertl, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Nieto – McGinn, Tierney, Wingels – E. Hayes, Desjardins, Burish

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Mike Leggo – Kiel Murchison, Derek Nansen

    Diváci: 18200
    bahis siteleri