Olomouc – HC Plzeň 5:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (0:1, 3:1, 2:0)
HC Plzeň 1929
Neděle 19.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:28
    Polata (PLZ) je odeslán na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    56:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned dvakrát se domácí ocitli ve velké šanci. Až napotřetí ale dokázal dostat puk do brány JAN KROPÁČ, když poslal puk do levého růžku. Asistence:
     
    54:02
    Ostřanský se u levého mantinelu dostal k puku a protože byl Štekr mimo tři tyče, zkusil vystřelit. Jeho pokus prošel ale mimo.
     
    51:51
    Domácí jdou do tří! Síkora (OLO) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry. Hráči v modrém mají 47 vteřin výhodu dvou hráčů v poli navíc.
     
    50:42
    Po buly trefili Olomoučtí jen na modré stojícího plzeňského hráče a hosté tak mohli do útoku. Proti nebezpečné střele kolem pravé tyčky ale na poslední chvíli zasahoval Urbisch.
     
    46:08
    Kristl (PLZ) si odpyká menší trest na lavici hanby.
     
    43:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN ŠTEFKA se dočkal svého prvního gólu v juniorce, když vyrazil do útoku podporovaný Martinem Konečným poslal puk přesně mezi betony Štekra. Asistence: Martin Konečný.
     
    38:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti poprvé v utkání vedou! ALEŠ KRÁTOŠKA nedal Štekrovi šanci zasáhnout. Asistence: Dominik Bauer, Luka Kraigher.
     
    36:35
    Brandýsova střela od modré mířila mimo tři tyče, Štekr ale musel čelit hned několika dorážkám, další gól ale Olomouckým nepovolil.
     
    36:18
    Walter (PLZ) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    32:36
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O chvíli později ale domácí srovnávají krok. Kapitán juniorů MILAN OSTŘANSKÝ zlomil svou střeleckou smůlu a poslal puk k levé tyči plzeňské brány. Asistence: Šimon Beták, David Nesvadba.
     
    32:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Snaha hostů se vyplatila. RICHARD KRISTL využil chvilkové nepozornosti domácí defenzivy. Ujel sám na olomouckou branku, před jediným obráncem udělal kličku a poslal puk od levé tyčky do pravého dolního růžku. Asistence: Matěj Polata, Matyáš Kubík.
     
    30:23
    Beták se dostal až do mezikruží, odkud ale zkoušel poslat přihrávku Štefkovi. Staršímu dorostenci ve službách juniorky ale přihrávka nesedla, puk tak v síti neskončil.
     
    28:22
    Krátoška přenechal zadovkou ve středním pásmu kotouč Konečnému, ten se snažil prokličkovat mezi bránícími hráči, o puk ale přišel. Ke kotouči se však dostal Bauer a z pravého kruhu ještě zkoušel dokončit akci svých spoluhráčů.
     
    23:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti srovnávají skóre! DOMINIK BAUER ujel domácí obraně a z levého kruhu mířil přesně k levé tyčil. Asistence: Tomáš Síkora, Luka Kraigher.
     
    13:28
    Početní výhodu mají k dispozici i hosté. Nesvadba (OLO) putuje na lavici hanby na dvě minuty za podražení.
     
    11:10
    Michel obkroužil branku a z otočky ještě posílal puk Tulačkovi, ten nejprve netrefil bránu, o chvíli později ale právě po pokusu Tulačky z levé strany zvonila tyčka olomoucké brány.
     
    10:30
    Plzeň má teď víc ze hry. Nejprve se snažil přehodit beton Urbische Suchý, o chvíli později dorážel na branku Kristl s jedním ze spoluhráčů. Urbisch ale podržel tým.
     
    06:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nejproduktivnější hráč Plzně otevírá skóre. RICHARD KRISTL prostřelil Urbische z mezikruží mezi betony. Asistence: Jiří Kepka, Filip Suchý.
     
    04:02
    První přesilovou hru si zahrají domácí. Švarc (PLZ) si odpyká menší trest za hákování.
     
    03:16
    Závar před bránou domácích. Petráš s jedním ze spoluhráčů doráželi před bránou a Urbisch se musel hodně otáčet. Docpat puk kolem pravé tyčky za záda domácího gólmana se ale Petrášovi nepodařilo.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 24. Bauer (Síkora, Kraigher), 33. Ostřanský (Beták, Nesvadba), 39. Krátoška (Bauer, Kraigher), 44. Štefka J. (Konečný), 57. Kropáč – 7. Kristl (Kepka, Suchý), 33. Kristl (Polata, Kubík)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Štefka, Kraigher, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Beták, Mark, Bauer, Ministr, Pavlovský, Krátoška, Kropáč, Konečný, Janás.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Polívka, Kubík, Walter, Holý, Houfek, Sklenička – Jakubec, Petráš, Beneš, Švrc, Vlček, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Čadek, Suchý, Tulačka, Opava, Kepka.

    Rozhodčí: Kika – Matěj, Vožda.
    bahis siteleri