Hr. Králové – Motor ČB 6:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Hvězda Praha 8:0 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 4:1 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
HC Sparta Praha
Neděle 19.10.2014, 12:00 • SD ARÉNA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další rána už ale MATOUŠOVI HORSKÉMU vyšla a sparťané tak využívají druhou přesilovku v zápase. Asistence: Ondrej Šišolák, Vojtěch Kropáček.
     
    43:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Snížení zajistil domácím JAN HNÍDEK, který se nejlépe zorientoval v situaci před bránou a puk poslal kolem ležícího Wolfa. Piráti tak využívají první přesilovku a dostávají se zpět do hry. Asistence: Petr Chlán, Matyáš Svoboda.
     
    31:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    to je těžká rána pro Piráty. ONDŘEJ ŠIŠOLÁK se velmi šikovně vyháčkoval až před brankáře Pavláta, kterého jednoduše po ledě překonal a Sparta se tak opět dostává do dvougólového vedení. Asistence: Vojtěch Kropáček, Ostap Safin.
     
    25:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí snižují poté, co Vít Seemann vystřelil na Wolfa a JAKUB BAIER si našel odražený kotouč, který mezi gólmanovými betony dopravil za brankovou čáru. Asistence: Vít Seemann.
     
    21:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté trestají Koblížkův faul. Pavlát vyrazil střelu Švarce, dorážka JAKUBA WOJNARA do horních pater brány už byla pro gólmana nedosažitelná. Asistence: Michal Švarc.
     
    15:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po další střele od modré byl v brankovišti nejdůraznější ONDREJ ŠIŠOLÁK, a vrací tak Spartě vedení. Asistence: Pavel Mysliveček, Vojtěch Kropáček.
     
    08:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Buchtela tvrdě vypálil z kruhu po levé ruce Wolfa. Sparťanský gólman zakročil vyrážečkou, na následnou dorážku PETRA CHLÁNA už byl ovšem krátký. Asistence: Ondřej Buchtela.
     
    03:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre. JAKUB WOJNAR dostal puk mezi kruhy a bekhendovým blafákem překonal Pavláta. Asistence: Michal Švarc, Tomáš Vízner.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 9. Chlán (Buchtela), 26. Baier (Seemann), 44. Hnídek (Chlán, Svoboda) – 3. Wojnar (Švarc, Vízner), 16. Šišolák (Mysliveček, Kropáček), 22. Wojnar (Švarc), 32. Šišolák (Kropáček, Safin), 58. Horský (Šišolák, Kropáček)


    Piráti Chomutov: Pavlát – Buchtela, Jírovec, Bukač, Seemann, Studený, Zeman, Starý, Záruba – Baier, J. Svoboda, Chlán, Veselý, Hnídek, Stínil, Breczko, Koblížek, M. Svoboda.
    HC Sparta Praha: Wolf – Vorobjev, Imlauf, Simotics, Vízner, Hanuš, Horský, Mysliveček, Procházka – Švarc, Pika, Šišolák, Kropáček, Wojnar, Safin, Vokurka, Mrázek, Čech.

    Rozhodčí: Chamrád – Beneš, Folk.

    Diváci: 120
    bahis siteleri