Benátky n/J – Chomutov 3:2 (po pr.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Most 0:1 (kon.)
Havířov – Kadaň 1:2 (kon.) | Prostějov – Šumperk 3:2 (2:1 po s.n.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
Motor ČB – Kladno 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Benátky nad Jizerou
3:2 (2:0, 0:2, 0:0 - 1:0)
Piráti Chomutov
Středa 03.12.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:10
    Benátky právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Přesilovku pěti proti třem domácí sestava dokázala přetavit v rozhodující trefu. Zkušení Víšek s Plodek připravili palebnou pozici pro PETRA KOLMANNA, který ranou propálil bezmocného Kopřivu. Asistence: Jan Víšek, Jan Plodek.
     
    39:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jak jsem předesílal před malou chvílí, Benátky neproměněné šance teď velmi mrzí! Je totiž vyrovnáno, pouhé dvě třetiny před koncem druhé části hry. LIBORU ŠULÁKOVI časomíra nedovolila nic jiného, než vystřelit a projektil z jeho hole zapadl za Vaněčkova záda. Asistence: Ondřej Kaše, Jan Rutta.
     
    33:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští nakonec svou zvýšenou aktivitu dokázali přetavit ve snižující branku a jsou zpět v zápase! Chybičku v rozehrávce domácího celku Piráti nemilosrdně trestají. Paradoxně se trefil hráč, který v minulosti v Benátkách působil – ANTONÍN DUŠEK. Jeho čistý průstřel Vaněčka znamená stav 2:1. Bez asistence.
     
    08:26
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak takovýhle úvod Piráti v Benátkách rozhodně nečekali. Nutno podotknout, že tahle akce byla jako z hokejové učebnice. Mikyska si na červené zpracoval puk, vyslal na zteč Hrníčka, který do střelecké pozice nabil JANU VÍŠKOVI, jehož rána se zastavila až za Kopřivovými zády. Asistence: Dominik Hrníčko, Josef Mikyska.
     
    06:33
    Benátky právě vstřelily branku!
    Další útok benáteckého týmu je však korunován úvodní trefou. Po pravém křídle pláchl DANIEL MIŠKOVSKÝ a bekhendovou střelou v přesilovce překonal zkoprnělého Kopřivu. Asistence: Petr Ulrych, Marek Pabiška.
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 7. Miškovský (Ulrych, Pabiška), 9. Víšek (Hrníčko, Mikyska), 62. Kolmann (Víšek, Plodek) – 34. Dušek, 40. Šulák (Kaše, Rutta)


    HC Benátky nad Jizerou: Vaněček (Schwarz) – Havlín, Plutnar, Kolmann, Pálek, Ulrych, Jandejsek, Pabiška – Špaček, Jonák, Miškovský – Víšek, Mikyska, Hrníčko – Vařecha, Skalický, Dlouhý – Bittner, Ordoš, Psota – Plodek.
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Maštalířský) – Skinner, Rutta, Drtina, Koma, Šulák, Rýgl, Tejnor, Mrázek – Hřebejk, Gajovský, Hovorka – Sinisalo, Růžička, D. Květoň – Veselý, Dušek, McGregor – L. Květoň, Kämpf, Kaše.

    Rozhodčí: Würtherle – Jindra, Zíka

    Diváci: 256
    bahis siteleri