Benátky n/J – Chomutov 3:2 (po pr.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Most 0:1 (kon.)
Havířov – Kadaň 1:2 (kon.) | Prostějov – Šumperk 3:2 (2:1 po s.n.) | Litoměřice – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
Motor ČB – Kladno 1:4 (kon.)
po prodl.
HC Benátky nad Jizerou
3:2 (2:0, 0:2, 0:0 - 1:0)
Piráti Chomutov
Středa 03.12.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:10
    Benátky právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Přesilovku pěti proti třem domácí sestava dokázala přetavit v rozhodující trefu. Zkušení Víšek s Plodek připravili palebnou pozici pro PETRA KOLMANNA, který ranou propálil bezmocného Kopřivu. Asistence: Jan Víšek, Jan Plodek.
     
    60:38
    Domácí si berou oddechový čas a čeká je dvojnásobná přesilovka!
     
    60:38
    Tak pozor! Na trestou lavici usedá Jan Rutta (CHM) na dvě minuty za hákování a menší dostává i jeho spoluhráč, brankář Miroslav Kopřiva (CHM) za sekání.
     
    59:27
    Obrovský tlak Pirátů. Duchapřítomný Daniel Špaček skluzem do branky patrně zabránil jistému gólu, když zaskočil za Vaněčka a vyrazil střelu Ondřeje Kašeho!
     
    58:43
    Vítek Vaněček nyní zachránil Benátky, když betonem dokázal vyrazit střelu osamoceného Davida Květoně z otočky.
     
    56:57
    Opět a znovu čtvrtá útočná řada Pirátů. Gól měl na své holi Lukáš Květoň, z mezikruží ale trefil prostor, kde byl gólman Vaněček.
     
    45:44
    Nikola Gajovský měl na své holi vedoucí trefu. Natlačil se až před Vaněčka, jenže z bezprostřední blízkosti ho nedokázal překonat.
     
    39:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jak jsem předesílal před malou chvílí, Benátky neproměněné šance teď velmi mrzí! Je totiž vyrovnáno, pouhé dvě třetiny před koncem druhé části hry. LIBORU ŠULÁKOVI časomíra nedovolila nic jiného, než vystřelit a projektil z jeho hole zapadl za Vaněčkova záda. Asistence: Ondřej Kaše, Jan Rutta.
     
    38:29
    Chomutovská pětice uzamknuta ve svém pásmu a střílející Havlín od modré čáry rozprášil hromádku sněhu u Kopřivovy levé tyčky! Jít tato střela o deset čísel do branky, hostující gólman by byl takřka jistě bezmocný!
     
    37:14
    Aby tohle Benátecké nemrzelo! Po deseti vteřinách je tu další příležitost z kategorie ložených. Miškovský byl nikým nehlídal v bezprostřední blízkosti Kopřivy, ale zády k brance. Srovnal si puk na bekhend a zkoušel to na vzdálenější tyč. Teploměr ale chomutovský gólman přitiskl setsakramentsky rychle ke svému podpaží a obrovskou šanci Benátky kryl.
     
    37:03
    Teď měly gólovku pro změnu Benátky. Z levého křídla se prohnal Josefa Mikyska až k osamocené střele z vrcholu kruhu a o pár decimetrů minul chomutovskou šibenici.
     
    35:56
    A vyrovnání viselo doslova na vlásku. Mezi kruhy zůstal zcela volný Vladimír Růžička a k velkému benáteckému štěstí v gólové příležitosti netrefil branku!
     
    33:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští nakonec svou zvýšenou aktivitu dokázali přetavit ve snižující branku a jsou zpět v zápase! Chybičku v rozehrávce domácího celku Piráti nemilosrdně trestají. Paradoxně se trefil hráč, který v minulosti v Benátkách působil – ANTONÍN DUŠEK. Jeho čistý průstřel Vaněčka znamená stav 2:1. Bez asistence.
     
    29:47
    Jako bych to snad zakřikl. Teď je nutno uznat, že akce Kašeho se zakončujícím Kämpfem volala po gólu. Mladý David Kämpf měl před sebou půlku prázdné branky, avšak zařízení trestuhodně netrefil.
     
    28:07
    Kopřiva teď chtěl pomoci svým spoluhráčům, ale prací s holí situaci spíše zkomplikoval, aby ji následně skvěle napravil. Trefil v mezikruží stojícího Plodka, který bez rozpaků přihrál vedle stojícímu Víškovi, jehož střelu do poloodkryté brány Kopřiva perfektně kryl!
     
    26:38
    Chomutovští se dopustili zbytečného útočného faulu. Marek Hovorka (CHM) už pyká za podražení.
     
    26:09
    Málem už to bylo o tři branky. Adam Dlouhý se natlačil v rychlosti před Šuláka a sám na brankovišti prohazoval puk skrz Kopřivovu výstroj. Kus černé gumy se nakonec vytoulal těsně vedle levé tyčky!
     
    25:04
    Bylo to však s faulem domácích hráčů a na trestné už sedí Petr Kolmann (BEN) – 2 minuty za hákování.
     
    23:58
    Podrážděný Bryan McGregor (CHM) po inkasování menší trestu za držení hole ještě povykoval po rozhodčím a může být rád, že nedostal za protesty navrch ještě desítku.
     
    23:43
    Domácí v mezikruží zapomněli na Kašeho, který ale ztratil stabilitu a z výhodné pozice v pádu přestřelil.
     
    21:19
    Rutta vyvážel puk ze třetiny, byl seknut Josefem Mikyskou (BEN), který je prvním vyloučeným hráčem Benátek v tomto utkání.
     
    19:29
    Optimismus hostí na konci první třetiny krotí faul. Antonín Dušek (CHM) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    11:42
    Tohle Benátky potřebovaly jako sůl. Po dlouhé sérii střeleckého trápení jsou tu dvě brzké branky a domácí si rázem mnohem více věří. Teď to prokázal Skalický, který se drze proháčkoval až před Kopřivu, který jeho výpad zastavil doslova na brankové čáře.
     
    11:06
    Jan Víšek je při chuti. Po další nahrávce do střelby se vůbec nerozpakoval, vyslal na Kopřivu dělovku, kterou chomutovský gólman registroval na poslední chvíli a lapačkou dokázal zabránit třetí pohromě.
     
    08:26
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak takovýhle úvod Piráti v Benátkách rozhodně nečekali. Nutno podotknout, že tahle akce byla jako z hokejové učebnice. Mikyska si na červené zpracoval puk, vyslal na zteč Hrníčka, který do střelecké pozice nabil JANU VÍŠKOVI, jehož rána se zastavila až za Kopřivovými zády. Asistence: Dominik Hrníčko, Josef Mikyska.
     
    06:33
    Benátky právě vstřelily branku!
    Další útok benáteckého týmu je však korunován úvodní trefou. Po pravém křídle pláchl DANIEL MIŠKOVSKÝ a bekhendovou střelou v přesilovce překonal zkoprnělého Kopřivu. Asistence: Petr Ulrych, Marek Pabiška.
     
    05:19
    Lukáš Květoň (CHM) se sice hodně diví, protože si myslel, že jeho zákrok na Jonáka byl čistý hit. Sudí Würtherle ale ukazuje faul kolenem a je z toho první přesilovka domácích.
     
    01:57
    První gólovku v utkání neproměnili Piráti. Radek Veselý se najednou dostal před Jandejska a pelášil sám na Vaněčka, který jeho střelu i následnou dorážku dokázal pokrýt!
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 7. Miškovský (Ulrych, Pabiška), 9. Víšek (Hrníčko, Mikyska), 62. Kolmann (Víšek, Plodek) – 34. Dušek, 40. Šulák (Kaše, Rutta)


    HC Benátky nad Jizerou: Vaněček (Schwarz) – Havlín, Plutnar, Kolmann, Pálek, Ulrych, Jandejsek, Pabiška – Špaček, Jonák, Miškovský – Víšek, Mikyska, Hrníčko – Vařecha, Skalický, Dlouhý – Bittner, Ordoš, Psota – Plodek.
    Piráti Chomutov: Kopřiva (Maštalířský) – Skinner, Rutta, Drtina, Koma, Šulák, Rýgl, Tejnor, Mrázek – Hřebejk, Gajovský, Hovorka – Sinisalo, Růžička, D. Květoň – Veselý, Dušek, McGregor – L. Květoň, Kämpf, Kaše.

    Rozhodčí: Würtherle – Jindra, Zíka

    Diváci: 256
    bahis siteleri