NY Islanders – Ottawa 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – New Jersey 1:0 (kon.) | Washington – Vancouver 3:4 (kon.)
Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Buffalo – Tampa 2:1 (2:0 po s.n.) | Toronto – Dallas 5:3 (kon.)
Detroit – Florida 3:4 (kon.) | Calgary – Arizona 5:2 (kon.) | San Jose – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Boston 2:0 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Arizona Coyotes
Středa 03.12.2014, 03:15 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh JOORIS - 5:2
     
    59:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOSH JOORIS kompletuje střelou do prázdné branky Coyotes svůj hattrick, je to jeho první hattrick v NHL, Jiří Hudler si připisuje druhý bod v zápase. Asistence: Johnny Gaudreau a Jiří Hudler.
    Sean MONAHAN - 4:2
     
    48:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A z jednoho takového brejku domácí skórují, Wideman přihrává na pravém křídle SEANU MONAHANOVI, který také z pravé strany pálí a prostřeluje Smitha v brance Coyotes. Asistence: Dennis Wideman a Curtis Glencross.
    Josh JOORIS - 3:2
     
    27:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOSH JOORIS se prosazuje z bezprostředního prostoru před brankou, po předchozí velmi dobré akci celého útoku. Asistence: Johnny Gaudreau a Jiří Hudler.
    Sam GAGNER - 2:2
     
    22:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté pokračovali v tlaku, i po skončení přesilové hry a nakonec se prosazují, Martin Hanzal si všiml zcela volného SAMA GAGNERA, který z levé strany trefuje odkrytou branku Flames, Rämö byl povyjetý z branky, ale ani tak by se asi nestihl přemístit. Asistence: Martin Erat a Keith Yandle.
    Josh JOORIS - 2:1
     
    18:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok domácích zakončuje JOSH JOORIS, který vytěžil z fantastického bekhendového pasu Russella a na pravé straně může zakončovat do odkryté branky soupeře, M. Smith neměl šanci se tak bleskově přesunout. Asistence: Kris Russell a Dennis Wideman.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    08:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Martin Erat vybruslil zpoza branky Flames, přihrál na modrou OLIVERU EKMAN-LARSSONOVI, který pálí z voleje a prostřeluje Rämö. Asistence: Martin Erat a Brandon McMillan.
    David JONES - 1:0
     
    01:12
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DAVID JONES se po zranění vrací do sestavy Flames a hned po pár vteřinách pobytu na ledě skóruje, jeho střela z mezikruží si našla cestu do branku, Smith máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Curtis Glencross a Mark Giordano.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 2. Jones (Glencross, Giordano), 19. Jooris (Russell, Wideman), 28. Jooris (Gaudreau, Hudler), 49. Monahan (Wideman, Glencross), 60. Jooris (Gaudreau, Hudler) – 9. Ekman-Larsson (Erat, McMillan), 23. Gagner (Hanzal, Yandle)


    Calgary Flames: Rämö (Hiller) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Diaz, Engelland – Glencross, Monahan, Jones – Gaudreau, Jooris, Hudler – Ferland, Granlund, Byron – Bollig, Bouma, Baertschi
    Arizona Coyotes: M. Smith (Dubnyk) – Ekman-Larsson, Z. Michálek, Yandle, Stone, Schlemko, Murphy – Korpikoski, Vermette, Boedker – Rieder, Gagner, Doan – McMillan, Hanzal, Erat – Chipchura, Vitale, Crombeen

    Rozhodčí: Jackson, St. Pierre – Nansen, Cameron

    Diváci: 19289
    bahis siteleri