Dornbirn – Znojmo 5:1 (kon.)
konec
Dornbirn Bulldogs
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 12.12.2014, 19:15 • Messestadion Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:19
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí jsou na koni a trestají další vyloučení Znojma kuriozním gólem. Prosazuje se dnes už podruhé ALEXANDER FEICHTNER, poté co se jeho střela odráží od zadního mantinelu do Nechvátalových zad a za brankovou čáru. Asistence: Guillaume Desbiens, Andrew Bohmbach.
     
    28:19
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Jenže tohle je studená sprcha pro znojemský tým. Za 15 vteřin skóruje střelou nad vyrážečku uzdravený CHRIS D'ALVISE a vyhání Holta z branky. Asistence: James Arniel a Martin Grabher Meier.
     
    28:04
    Orli právě vstřelili branku!
    První gól Znojma v utkání a celkově 100. branku českého týmu v sezóně střílí JAN ŠEDA po rychlém protiútoku a střele na vyrážečku brankáře. Asistence: Martin Nemčík.
     
    26:18
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    ALEXANDER FEICHTNER svůj nájezd proti Holtovi proměňuje střelou do horního růžku a posílá domácí už do tříbrankového náskoku.
     
    18:59
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v první třetině téměř stoprocentně efektivní. Dlouho se v početní výhodě nemohli usadit v útočném pásmu, ale nakonec využívají také druhou přesilovku v zápase, poté co se za záda Holta trefuje jemnou tečí rány od modré čáry GUILLAUME DESBIENS. Asistence: Andy Sertich, Nicholas Crawford.
     
    04:08
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Po 26 vteřinách domácí svou početní výhodu využívají, poté co se proti svému bývalému klubu trefuje český útočník ZDENĚK BLATNÝ. Ten stál na konci pěkné kombinace Buldoků a trefuje odkrytou branku. Asistence: Chris D'Alvise a Jonathan D'Aversa.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Blatný (D'Alvise, D'Aversa), 19. Desbiens (Sertich, Crawford), 27. Feichtner (TS), 29. D'Alvise (Arniel, Grabher Meier), 35. Feichtner (Desbiens, Bohmbach) – 29. Šeda (Nemčík)


    Dornbirn Bulldogs: Lawson (Madlener) – Magnan-Grenier, D'Aversa, Crawford, Sertich, Lembacher, Jeitziner – D'Alvise, Arniel, Grabher Meier – Bohmbach, Blatný, Petrik – Putnik, Feichtner, Desbiens – Samardzic, Achermann.
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (29. Nechvátal) – Bořuta, Klimíček, Pavlikovský, Jass, Grof, Štach, Nemčík – Beroun, Šeda, Novák – Podešva, Pucher, Havlík – Tomas, Bartoš, Abdul – Číp, Fiala, Rehuš – Špaček.

    Rozhodčí: Gamper, Warschaw – Johnstone, Pardatscher

    Diváci: 2080
    bahis siteleri