USA – Rusko 7:1 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 2:1 (kon.) | Rusko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
USA
7:1 (2:0, 3:1, 2:0)
Rusko
Pátek 09.01.2015, 01:00 • Harborcenter, Buffalo (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:35
    USA právě vstřelilo branku!
    Jak je to jednoduché nyní předvedla SOPHIA SHAVEROVÁ. Od modré čáry si sjela do skrumáže před brankou, kde vyšťourala kotouč a naprosto nekompromisně ho poslala pod víko ruské klece – 7:1! Asistence: Samantha Davisová a Caitrin Lonegranová.
     
    43:36
    USA právě vstřelilo branku!
    Americká radost číslo šest. Spojené státy se hodně rychle vrátily zpět do útočné třetiny, kde si u tyčky počíhala MELISSA SAMOSKEVICHOVÁ, která doklepla puk do sítě a dokonala svůj dnešní hattrick – 6:1! Asistence: Rebecca Gilmoreová a Abby Roqueová.
     
    36:34
    USA právě vstřelilo branku!
    Podobně jako český tým proti Kanadě, i Rusky v zápase odpadají díky nevydařené druhé třetině! PRESLEY NORBYOVÁ si nyní již svoji chuť spravila, na dvakrát na brankovišti doklepla puk do sítě, čímž ukončila ponechanou americkou výhodu – 5:1! Asistence: Alex Wokenová a Alyssa Goreckiová.
     
    28:02
    USA právě vstřelilo branku!
    Nejprve sice selhala Barnesová ve stoprocentní příležitosti, když puk před poloprázdnou brankou příliš zvedla, zase tak moc jí to ale mrzet nemusí. Následovala útočná kombinace, kterou neomylnou ranou zakončila a zvedla americké diváky ze sedaček ABBY ROQUEOVÁ – 4:1! Asistence: Alyssa Goreckiová a Rebecca Gilmoreová.
     
    23:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky po jejím projektilu zůstaly s kotoučem v útočné třetině a dobrá práce na brankovišti byla po zásluze odměněna! Puk za záda Tarakanovové nakonec dostala ALEX WOKENOVÁ – 3:1! Asistence: Alyssa Goreckiová a Jincy Dunneová.
     
    20:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Parádní vstup ruských hráček do druhé třetiny přináší korekci nepříznivého stavu! Američanky ještě zřejmě zůstaly myšlenkami v kabině, protože si jinak nedovedu vysvětlit, že nechaly KRISTINU KOROTKICHOVOU několikrát dorážet – 2:1! Asistence: Anna Šokinová a Alevtina Štarjovová.
     
    19:54
    USA právě vstřelilo branku!
    Velká smůla pro ruský tým, který šest vteřin před závěrečnou sirénou inkasuje druhou branku! Od pravého mantinelu MELISSA SAMOSKEVICHOVÁ spíše nahazovala kotouč, otřela ho o brusle Čisťjakovové, s jejíž tečí brankářka Tarakanovová vůbec nepočítala a nestihla včas zareagovat – 2:0! Asistence: Abby Roqueová a Patricia Marshallová.
     
    11:44
    USA právě vstřelilo branku!
    Obrovskou smůlu měla Dobrodějevová, která nedokázala z prostoru kruhů dostatečně razantně vyhodit puk z vlastní obranné třetiny, což Spojené státy rezolutně potrestaly! Do předbrankového prostoru neomylně vnikla MELISSA SAMOSKEVICHOVÁ a poslala puk přímo pod víko – 1:0! Asistence: Jincy Dunneová a Rebecca Gilmoreová.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Samoskevichová (Dunne, Gilmoreová), 20. Samoskevichová (Roqueová, Marshallová), 24. Wokenová (Goreckiová, Dunneová), 29. Roqueová (Goreckiová, Gilmoreová), 37. Norbyová (Wokenová, Goreckiová), 44. Samoskevichová (Gilmoreová, Roqueová), 46. Shaverová (Davisová, Lonegranová) – 21. Korotkichová (Šokinová, Štarjovová)


    USA: Burtová (Bugalskiová) – Dunneová, Marshallová, Barnesová, Bizalová, Gardnerová, Bowlbyová, Steffenová – Norbyová, Wokenová, Goreckiová – Samoskevichová, Roqueová, Gilmoreová – Lonegranová, Shaverová, Davisová – Skarzynskiová, Snodgrassová, Voightová – Praterová. Trenér: Joel Johnson.
    Rusko: Tarakanovová (Kondakovová) – Pirogová, Těrjoškinová, Zuboková, Seredinová, Ganejevová, Čisťjakovová, Lobovová, Gamovová – Korotkichová, Šochinová (C), Štarjovová – Kanajevová, Rachimovová, Bolgarevová – Kadirová, Faljachovová, Dorofejevová – Gimazetdinová, Lichačevová, Dobrodějevová. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Weissová (Německo) – Kúdelová (Slovensko), Strattonová (Kanada)
    bahis siteleri