USA – Rusko 7:1 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 2:1 (kon.) | Rusko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Japonsko
Pátek 09.01.2015, 18:00 • Harborcenter, Buffalo (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let
Partner:
     
    56:13
    Tak to by mohla být šance pro Japonky! Kaleigh Quennecová (SUI) obdržela za vražení na hrazení dvouminutový trest, za dvacet vteřin budou hrát Japonky přesilovou hru!
     
    54:33
    Velká nepříjemnost pro japonské mužstvo, za nedovolené bránění je vyloučení Jošino Enomotová (JPN).
     
    43:13
    Asijským hráčkám však přesilová příliš dlouho nevydržela, Aoi Šigaová (JPN) je poslána za katr za hákování. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    42:35
    Japonská převaha bude ještě umocněna švýcarským vyloučením. Podruhé během čtyř minut jde za katr Noemi Ryhnerová (SUI), tentokrát za podražení.
     
    38:34
    Nyní dostanou dobrou příležitost, Noemi Ryhnerová (SUI) je totiž vyloučena za držení.
     
    29:23
    Situace japonských juniorek se ani nyní nestane růžovější. Mizuku Nišiová (JPN) si ze souboje v rohu kluziště odnesla dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    21:05
    Švýcarskou útočnici zasáhla za japonskou brankou holí do obličeje Jošino Enomotová (JPN), která tak odjíždí se znechuceným výrazem za katr. Švýcarsko má naopak šanci zvrátit skóre na svoji stranu.
     
    15:47
    Naprosto zbytečně se Jessica Schlegelová (SUI) opřela do jedné z japonských hráček v útočném pásmu. Tlak helvétského kříže je ta tam, následuje přesilová hra Japonska.
     
    08:41
    Kokoro Otaová (JPN) to přehnala s důrazem u mantinelu, za vražení na hrazení je vykázána na dvě minuty na lavici hanby. Podaří se švýcarskému celku taktéž využít přesilovou hru?
     
    05:13
    Rázem zde máme první trest dnešního střetnutí, Lara Zimmermannová (SUI) si počínala nedovoleně, za hákování je totiž odkázána na trestnou lavici.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 10. S. Müllerová (Gianettoniová), 27. A. Müllerová (Allemannová) – 6. Mijazakiová


    Švýcarsko: Brandliová (Bolingerová) – Gianettoniová, Sigristová, Huwilerová, Gremaudová, Wetliová, Weissová, Hanggiová, Minderová – Allemannová, Quennecová, A. Müllerová – Ruediová, J. Müllerová, Zimmermannová – Enzlerová, Ryhnerová, Schlegelová – Brunnerová, S. Müllerová, Ryserová. Trenér: Andrea Kroniová.
    Japonsko: Tonosakiová (Kondová) – Sekiová, Šigaová, Takenakaová, K. Otaová, Sugimotová, Sonodaová, Itová, Sakuraiová – Mijazakiová, Toková, Sakamotová – A. Otaová, Nišiová, Enomotová – Cukimotová, Hinataová, Sanová – Miuraová, Otakiová, Išidaová. Trenér: Jošifumi Fujisawa.

    Rozhodčí: Cugliettaová (Velká Británie) – Lee (Jižní Korea), Strattonová (Kanada)
    bahis siteleri